מפגשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י George Best, ‏18/5/07.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא פוקד את המ.א.ש לעיתים קרובות, הייתי שם מספר פעמים בעבר, וזממתי כמה פעמים לבוא לשם למשחקים של טוטנהאם ואולי "לגנוב" כמה אנגלים טובים לפוגי, תמיד הגעתי שם על תקן נייטרלי ותמיד היה סביר, הפעם היחידה שבאמת נהניתי הייתה כשיצאתי עם חברים לת"א פעם ואחד החברים חובב כדורסל מושבע, יצאנו שיכורים לאיזה משחק בפלייאוף ה-NBA, נשבע לכם לא זוכר איזה משחק היה כי הגענו שיכורים ויצאנו עוד יותר אבל היה מאוד נחמד ואיכותי.
    בכל אופן, היום נסעתי לשם, רציתי לראות כדורגל כמו שצריך כדי להפיג את הלחצים אחרי יום די מעצבן (טסט לאוטו + ראיון עבודה), הגעתי בערך 45 דקות לפני המשחק ובנוסף לכל התקשיתי למצוא חנייה, תודה רבה לאריאל שסידר חנייה VIP.
    באופן מפתיע, אפילו כשהגעתי, 25 דקות לפני המשחק, המקום עדיין היה סגור!
    אני חושב שזה בזיון מוחלט. כל פאב שמשדר ספורט ומכבד את עצמו פותח את עצמו שעה לפני משחק ראשון, בפרט כשמדובר במשחק שהוא יודע שיבואו אליו כל כך הרבה אנשים. לפתוח 20 דקות קודם, לא מאפשר לאנשים להתארגן על איזה בירה, לשבת כמו שצריך אחד עם השני ולדבר, לראות את האולפן לפני.. פשוט יריקה בפרצוף של הלקוחות.
    הצצתי מפעם לפעם במשחק של הנבלות ובאמת שכבר עדיף לראות בסופקאסט עם כל ההפרעות על המסך. המסך של המקרן במצב זוועה, איכות התצוגה של הדרבי של מנצ'סטר הייתה נמוכה מאוד, הדשא נראה צהוב למען השם.
    המלצריות שם די אדישות, אני הייתי עד לכך שגל (Wave) לא ידע מה נסגר עם ההזמנה שלו בכלל, והמלצריות כמעט לא בסביבה.
    אני מתחיל להבין את האנטי שיש לאנשים מהמקום. נראה שיש שם די זלזול בלקוחות וחבל, המקום הזה מצליח רק בגלל המיקום שלו - שמושך בהחלט אוכלוסיה איכותית וזה הפלוס העיקרי שלו (גם האוכל לא רע), מגוון האלכוהול שם מעליב כמעט יחסית למוניטין שהם מייצרים לעצמם, והלקוחות ממשיכים להיות פראיירים. אוהדי יונייטד מביאים כמות לא מבוטלת למקום ויורקים להם בפנים. המייק'ס פלייס והבאז סטופ הם בהחלט אופציה עבורכם לדעתי, גם לא מגבילים בגיל, גם הבנתי ששיפרו שם את האווירה וגם אם זה לא משהו, תדעו שלא מזלזלים בכם ולא יורקים לכם בפנים. תעשו את זה אפילו זמנית, אל תיתנו שידרכו עליכם כי אתם צרכנים מושבעים.

2. Wave Member

כן, שכונה המאש הזה , באמת צריך לעבור משמה, אבל שמעתי שהמינימום הזמנה במייקס פלייס הוא משהו כמו 50 שקל.
    היה נחמד לראות הפעם גם אוהדים לא של יונייטד שהגיעו, גיא, רודס
    ראיתי שאיסטלנד כתב שרואים את המשחק של אנגליה בשבת בכפר סבא, זה בפוגי ?

3. Red Left Winger Member

אין דבר שאני רוצה יותר מלבוא לפוגי...אבל יש לי 17 ו4 חודשים.
    היום שמעתי שלאוהדי יונייטד עושים הנחות בקטע הזה בפוגי, סטרדפורד אם תאמת את הדברים האלה אני אהיה יותר ממרוצה ואנסה להגיע בשבת.

4. George Best Member

החלטתי על עיצומים נגד המאש:
    משחקים שישדרו אותנו בטלוויזיה אני בטח לא אגיע יותר,
    ומשחקים שלא אני אשתדל להגיע לפוגי(אם יהיו אוהדים נוספים שיבואו) או אפילו במחשב.
    פשוט מקום עלוב.
    הגיעו מים עד תום!

אגב, כמה זמן לוקח לדעתכם לבן אדם ממוצע למצוא את הגשר שמתחת לעזריאלי כשהוא דקה הליכה משם?
    2 דקות במקרה הרע?20 שניות במקרה הטוב?
    לשון(וואזה) זה לקח 20 דקות, וגם זה אחרי שבאו לחפש אותו!
    נרשם בפנקס ידידי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/07
  5. Rudess Member

שמחתי לפגוש את כל מי שהיה היום במאש, במיוחד את ברושי, אריאל וגיא (שלחץ ידיים לשני אוהדי ארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/07
  6. Red Left Winger Member

אוי שון שון....עדיף שלא תוציא רשיון בחיים אחי, חבל על החוש כיוון שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. W.Rooney Member

לפחות אם תשאלו אותו היום, הוא יוכל לגלות לכם איפה נמצאת הכניסה לקרייה .. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

8. Broshi Member

כנ"ל. העברנו לגיא קצת חיידקים ארסנליים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. THE STRETFORD END Member

Red Left Winger
    "אין דבר שאני רוצה יותר מלבוא לפוגי...אבל יש לי 17 ו4 חודשים.
    היום שמעתי שלאוהדי יונייטד עושים הנחות בקטע הזה בפוגי, סטרדפורד אם תאמת את הדברים האלה אני אהיה יותר ממרוצה ואנסה להגיע בשבת"

א.המשחק נגד ספרס ביום א'.
    ב.לא עושים הנחות בגיל בפוגי,זו המדיניות,ניסתי להפעיל לחץ בנושא,לא בשביל אוהדי כדורגל אלא בשביל בחורות אבל הבעלים אלון אומר שזה לא חוקי ואני שואל מה לא חוקי בבחורות בנות 16,17?
    וכמו שמישהו בפאב אמר לי,אם הן מגיעות עם הרגלים לרצפה כשהן יושבות על האסלה בשירותים אז זה חוקי.
    ג.כבר אמרתי מספר פעמים,לו היו אוהדי יונייטד מגיעים לפוגי למשחקים של יונייטד בכיף הייתי מגיע מדי פעם,
    תמיד מעדיפים ללכת למאש,תמיד חוזרים מאוכזבים ולא לומדים את הלקח.

10. Riki Member

המאש כבר בשלוש שנים אחרונות שאני נוהגת לפקוד אותו לא נחשב בעניי כמוביל בנושא הבירות או היחס.
    זה פאב כדורגל נטו. אבל אני לא חושבת שאפשר להגיד על המלצריות שלהם משהו רע שכזה, אני נמצאת שם דיי הרבה ואף פעם לא נתקלתי במשהו שכזה, מקרה שלא מעיד.
    הבעיה היחידה שלי שם זה היצע הבירות הדיי דליל והחום איימים שלא מזיז לבעלים. בסך הכול מקום נחמד לראות בו כדורגל, הם אף פעם לא התימרו להיות פאב דה לוקס.

שנה שעברה היו הרבה מפגשים של אוהדי ריאל בבאז סטופ, אווירה מאוד כייפית על הטיילת, איכות מסך טובה וגם מבחר אלכוהול מספק לגמרי. לדעתי אתם צריכים לכוון לשם למפגשים העתידיים שלכם.

11. ERIC_CANTONA Member

אם יהיה אי פעם מפגש באילת אני מבטיח לבוא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

12. W.Rooney Member

ריקי, היום במאש המזגן פעל יפה מאוד, היה נעים, אפילו מעט קריר לעיתים.

בקשר לבאז סטופ, אני בעד.

13. Red Left Winger Member

גם אני בעד הבאז סטופ בתנאי שאריאל מסיע מעזריאלי :aaa021:

14. wolf89 Member

המ.א.ש מקום על הפנים. חברים גררו אותי לראות את גמר הקופיקו. ברזיל-ארגנטינה. המקום מפוצץ. בירות דיי חרא, מלבד אפליכם שאני לא מת עליה. (מרפ'יס גם לא משהו לטעמי).
    הרבה הרבה הרבה יותר טוב לראות במייק'ס פלייס, באז סטופ, או במולי בלומ'ס הקטנצ'יק - גם בירות הגונות. גם על הטיילת. יש בריזה, רוח, ואווירה טובה גם בפנים וגם בחוץ. אני זוכר שכל כניסה, ויציאה מהמ.א.ש אתה מקבל דיכאון מלראות את הכביש ובו רגע נגמר הערב. בטיילת זה יכול לזרום אחר כך לישיבה על הטיילת, אבולעפיה, יש את האווירה של פוסט-משחק.. קישקושי הא? אבל זה מרגיש ככה, מניסיון.

15. Riki Member

מתן חמוד, עד כמה הצלחת לטעום מספורט בארים אחרים בארץ ? אין מה להשוות, סמוך עליי, גם פונדק הדוב זה תחליף נוח אבל לא הדבר האמיתי... זה בדיוק המאש.
    יום אחד מזגן טוב, שלושה מחזורים הבאים תזיע יותר מהשחקנים.