אני כמוך מאמין שיש פה משהו מעבר לדברים של יוכי לב.אחרי הכל למה הוא מעביר את לאהם שמאלה כי זו העמדה שהוא משחק בה בקבוצה שלו וטראש משחק מגן ימני כאשר הוא קשר בקבוצה שלו. יכול להיות שהוא רואה יותר נכון לשחק עם טראש בימין ולאהם בשמאל מאשר עם לאהם בימין ושמצלר בשמאל. טראש מגן ימני טוב,ממה שראיתי לא פחות טוב ממה שהוא כקשר אחורי. הסבר אחר יכול להיות שהוא פחות חושב ובגלל שלאהם עבר שמאלה בבאיירן אז ישירות בנבחרת הוא גם עבר לשחק בעמדה הזאת מבלי לחשוב מי ימלא את המקום שלו בצד ימין.מה שאומר שהוא בונה את ההגנה שלו סביב לאהם והשאר מה שיהיה יהיה..
לא יהיה רציני שלהאם שאיבד את הזהר שלו מהרגע עבר לאגף הימני יישחק כל העונה מגן שמאלי, ואז יתבקש בנבחרת פעם באף פעם לשנות סדרי עולם ולשחק בימין. ממש לא רציני בדיוק כמו שטראש מגן ימני\ב-16 הפותחים.
צודק, גם לא היה רציני להעביר את שוויני מהקישור השמאלי לקישור האחורי. כישלון גדול, טעות ענקית שקילקלה לנו כל כך הרבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אתה מדבר על lahm? כי הבנאדם מלפני ההסבה של ואן חאל לימין היה טופ 2 אם לא המגן מספר 1 בעולם! ואם על טראש לא יודע אולי בוולפסבורג נראה ממנו א היכולת מלפני שנתיים בנתיים פושר זו ה!מילה בטח שלעמדת המגן(wtf?).
לאם נתן מונדיאל גדול וגם בבאיירן היה אדיר בימין. עוד לא הבנת מה נדב מנסה לומר כאן. הביקורת היא בעיקר על כך שלא היה מישהו אחר בשמאל וכל הניסיונות להציב את באדשטובר או בואטנג שם היו מיותרות ושגויות כל עוד לאם יכול לשחק בעמדה. הוא משחק טוב גם בימין וגם בשמאל, זה לא האישיו בכלל.
למה לא אואוגו? אם כבר.. בטח שלא שני הצבים האלה ועוד כמגינים.. בכל מקרה אני בטוח שלהאם הרבה יותר אפקטיבי וטוב בשמאל להזכירך להאם של ריברי בדאבל הוא מהטובים שראיתי אי פעם בתפקיד, ומנגד בימין פחות יוזם פחות זוהר, ודי כרגיל חלק מחורים.
זאת רחוקה מלהיות הנקודה. המאמן הביא כל הרכב שהעמיד לשחק טוב, זאת השורה התחתונה. הבעיה היא שאם חושבים שאנחנו יותר טובים מספרד ואנחנו הפייבוריטים הגדולים בטורניר עם הנבחרת הצעירה והסמפטית שלנו, אז בטח שמנקודת ההתחלה הזאת כל דבר מוצלח שנעשה יוצג כאן ככישלון. אנחנו לא יותר טובים מהספרדים וברגע שנגיע לעמק השווה כאן, אז כל הטיעונים פרו לאוו יהפכו להכי לגיטמיים שיש לפי מבחן הדרך והתוצאה.
אני מקווה שתגיע לראות גם את התשובה הזו להודעה שלך. אז קודם כל וחד משמעית. כן כן וכן. רק הנפת הגביע היא הישג. (אני מדבר על נבחרת גרמניה). כל דבר אחר הוא כישלון. עם זאת, מי כמוני יודע שכדי לקחת את התואר (גם במודיאל/יורו וגם בליגת האלופות) צריך גם מעבר ללהיות הכי טוב, הכי נכון וכו'. ותראה את מאות המילים ששפכתי בדיון של באיירן בעניין. ולכן התשובה המלאה היא. שכל טורניר בו אנחנו לא מניפים את הגביע הוא כישלון. עם זאת, אם הגענו לחצי הגמר ולגמר והפסדנו לנבחרת טובה (לא למוקיונים) עקב טעות שופט, או עקב טעות של שחקן שהיה צריך להיות שם (למשל הגול שבאיירן ספגה נגד גלדבאך הוא טעות של נוייר, אבל נוייר היה צריך להיות השוער ככה שאי אפשר לבוא בטענות לאף אחד) אבל לא עקב טעות של שחקן שלא היה צריך להיות שם (נגיד כיסוי לוקה של הקשר השמאלי ששמו פולדי שהוא בכלל לא צריך להיות קשר שמאלי) או סתם ששיחקנו טוב והתמודדנו כשווים (הן בראש והן במגרש) והיריב ניצח כי היה יותר טוב. אני לא אבוא בטענות לאף אחד. לכן לא תראה אותי בא בטענות לאף אחד על ההפסד בגמר של 86 (למרות שגם קשר וגם שוער טעו בגול המכריע), לא תראה אותי בא בטענות לאף אחד על ההפסד בגמר 82, לא תראה אותי בא בטענות לאף אחד (חוץ מאולי לשופט) על ההפסד בגמר ב - 2002 וגם לא על ההפסד להולנד בחצי הגמר ביורו 88שנערך בגרמניה. אני אגיד את זה שוב, למרות שהבטחתי לא להיכנס לזה, וזה כי אתה לא מכאן בד"כ. ואין לי מושג בן כמה אתה וממתי אתה מתעניין בכדורגל. אבל אני זוכר מזיכרון אישי, מראיה אישית שלי את המשחקים בשידור חיי ומזה שאני זוכר מי היה מה באותו הזמן מראיה וקריאה אישית בזמן אמיתי (ולא מהסתכלות על דף הסטטיסטיקה בדיעבד של משחק בודד) את כל משחקי גרמניה במונדיאל מאז 74 וביורו מאז 88. אז רק שתדע, שבשנת 86 הפסדנו עם שחקנים מאוד מאוד בינוניים רק בגמר לנבחרת שהיתה הקבוצה האחרונה אי פעם שבה שחקן אחד בודד היה מסוגל להביא תארים לבדו ועצרנו אותו בכל המשחק ועמדנו שווים מול שווים כולל שהקענו שני שערים. ואתה יכול להיות סמוך ובטוח שצרפת של 82 ו - 86 (שאותה ניצחנו בשני חצי הגמר של אותם טורנירים) הייתה לא פחות גדולה על שאר העולם מאשר ספרד של 2008 ו - 2010, והולנד של 88 ו - 90 הייתה לא פחות גדולה על העולם מאשר ספרד של ימנו ורק בזכותנו (ניצחון בשמינית הגמר) היא לא זכתה בדאבל כמו ספרד ובכל השנים האלה לא היה לנו דור מוכשר כמו היום. אבל, בכל המשחקים האלה, כולל אלו שהפסדנו שיחקנו כדורגל של שווים מול שווים גם כשהיריב עלה עלנו בהרבה דרגות באופן אישי. הרבה יותר מאשר ספרד עולה עלינו בשנים האחרונות. וזו הבעיה. לאוו הפך את הנבחרת לנבחרת הלבבות. אלופת הסימפטיה. אבל כזו שלו מסוגלת לנצח נבחרות חזקות ממנה או שמשתוות לה. אז אותי לא מעניין להיות הנבחרת הכי סימפטית או הנבחרת ההוגנת. אני רוצה להגיע לגמר/חצי גמר ולנצח אותם או שמקסימום להפסיד בגלל טעות שופט או טעות של שחקן שהיה צריך להיות שם וטעה (כי כולנו בני אדם) או ששיחקתי כשווה אל שווה והפסדתי ליריב שהיה עדיף באותו היום על המגרש. אלון. אל תנסה לחפש סיפורי כיסוי בשביל לאוו. זה בדיוק מה שניסיתי להראות. שלאוו מחנטרש ואנשים כאן (וגם במקומות אחרים בעולם) מנסים להצדיק את זה. לאוו אמר מפורשות שלאם עבר שמאלה בגלל שבקבוצה הוא עבר שמאלה. וזה אחד הדברים הכי מגוחכים ששמעתי בחיי הכדורגל שלי. אם לאוו היה נותן סיבה רצינית למה לאם חזר שמאלה (הוא מצא מגן ימני נפלא פתאום, לאם היה חלש בימין והוא נהדר בשמאל, הקוראת בקפה שלו אמרה לו שכדאי) לא הייתי שואל את השאלה הזו. לתלות את ההעברה שלו במקום שהוא משחק בקבוצה זה שטות גמורה כאשר לפחות עוד 3 שחקנים שלך באותו המשחק שיחקו בעמדות שהם לא משחקים בהם בקבוצה ועוד לא מעט שחקנים אחרים עשו את זה בשאר הקדנציה שלו. דרך אגב, אם לא קווין פרינס, כנראה שגם הצערת הנבחרת לא הייתה זזה והיינו ממשיכים להנות ממיכאל באלאק, בדיוק כמו מפולדי. והדברים תקפים גם לגבי רולפס והיצלספרגר (שהצליחו להזיז אותו כמעט על כל המגרש, רק שלא ישב על הספסל).
לא. הבעיה היא שאנחנו עולים מראש בגישה שאנחנו לא יכולים לנצח את ספרד או איטליה או ארגנטינה של 2006 בעוד שפעם עם שחקנים הרבה פחות מוכשרים וטובים עלינו מראש בגישה שאנחנו יכולים לנצח כל קבוצה, כולל ספרד של אז שקראו לה בתחילת שנות ה - 80 צרפת (איזה משחקים בלתי נשכחים בחצאי הגמר) או ב - 86 קראו לה אגרנטינה של מארדונה הענק (שמאז אין שום שחקן שיכול לקחת לבדו קבוצה לתואר. כן, כם לא מסי ולא רונאלדו. ולמה? כי אנחנו הראנו לעולם איך עוצרים שחקן בודד ענק ככל שיהיה) או שבסוף שנות ה - 80, תחילת ה - 90 קראו לה הולנד. דרך אגב, גם ארגנטינה של שנת 90 הראתה איך עוצרים נבחרות ענק כמו ברזיל או איטליה ביתית.
פה בפורום אנחנו היינו אולי בגישה שיהיה מאוד קשה מול ספרד, אבל במסיבת העיתונאים של הנבחרת ובכל ההצהרות שיצאו מהכיוון גם של השחקנים, נאמר בפרוש שהולכים להתנקדם בהם על 2008 ורוצים לקחת את הטורניר הזה. הטעונים שהמוציא לפועל לא עשה הכל נכון כבר יותר נכונים אם כבר, אבל הגישה היא תמיד ניצחון, תמיד. במפורש פעם אחר פעם אמרו שרוצים להביא את הגביע ולא מתפשרים על כלום. זה מה שהביא אותנו בעצם נחושים כל כך לדרוס כל מה שעמד בדרך לפחות עד שפגשנו את ספרד.
ובשלושת המשחקים זה לא נראה ככה. נראינו בפאניקה גמורה ולא הגענו אפילו להיות קרובים למצב שבו אנחנו יכולים לנצח. שלא לדבר על זה שלא הקענו 2 או 3 (כמו נגד צרפת), 2 כמו (כמו נגד ארגנטינה) ולא 1 (עם הפסד בגלל טעות של קולר נגד הולנד ב - 88) או 2 (כמו נגד הולנד ב - 90). לדבר אפשר הרבה. כמו שלאוו הוכיח רק לפני שבועיים שלושה כשהודיע שלאם עובר שמאלה כי גם בקבוצה הוא עבר שמאלה. אבל מדיבורים לא הולכים למכולת, אלא אם אתה מטיף נוצרי בטלביזיה האמריקאית או בעצם יוגי לאוו שעושה אותו הדבר ומוכר אשליות של דיבורים לכולם, אבל 0 מעשים.
הוא מבטיח כדורגל טוב וניצחונות ואנחנו מקבלים כדורגל טוב וניצחונות. אתה מנסה לשכנע אותנו שקורה אחרת נגד העובדות המתרחשות בשטח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אתה צודק. באמת מצטער. בדקתי שוב ומצאתי. שבמונדיאל 2006, יורו 2008 ומונדיאל 2010 לקחנו את התארים. סליחה. טעות שלי.