פוליטיקה - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י בית"רי מלידה, ‏10/1/07.

1. פרנקו בארזי Member

אפשר להבין למה מחקו לי את ההודעה?
    לא קיללתי אף אחד ובטח שלא רמזתי על אנשים פה שהם נאצים, בניגוד למישהו אחר.
    אז אני אכתוב שוב
    אין לי כוח לחפש סמיילי מקיא.
    זה רק ראוי שאתה תמחק לעצמך את התגובה.

2. THE STRETFORD END Member

לירן,

שטויות,לא קריטי,
    אני אמשיך לחפש את מתנגדי ביבי ביום וגם בלילה ואגן בחירוף נפש על ראש הממשלה לשעבר
    ולשמחתי ראש הממשלה הבא(כי גם אם לבני תצליח להרכיב ממשלה זה לא יהיה ליותר מדי זמן),

לצערי הוא יהיה רק ראש ממשלה כי לו הדבר היה תלוי בי,מחר הוא היה מקבל את כס מלכות ישראל,
    את הכסא של דוד והשרביט של שלמה.

3. דנידין Member

ביבי שמיבי, איך פיספסתי את זה!

4. spurs229 Member

http://news.walla.co.il/?w=/100/1362034

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/08
  5. דנידין Member

אלו אכן אנשים מסוכנים שלא מוכנים לקבל החלטות דמוקרטיות ובשל כך מסכנים את הדמוקרטיה הישראלית. צריך להוקיע אותם מהחברה הישראלית ואת דרכם האלימה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה שכל ראשי הממשלות בעשרים השנים האחרונות לא עשו דבר בשביל לעצור את החבר'ה האלו. את השמחה על רצח רבין ז"ל אני עוד זוכר היטב, אבל לדעתי הם גם מקללים את שמם הטוב של אזרחים אחרים שגרים בגדה.

לגרעין הקשה של המתנחלים לדעתי אין כבוד לאף אחד חוץ מעצמם. בשבילם ערבים שווים כמו שהשונאים הגדולים שלנו מדברים על היהודים, ואני כרגע מתרכז בחבר'ה הקיצונים במחנה הפלסטיני, החיזבאללה ואירן .המתנחלים מתייחסים ליריבים פוליטים בארץ כמו את כמו שכולנו שונאים את הנאצים, לצערי דבר זה מבליט את הקיצוניות והחולניות באנשים האלה הרי אפילו אם השמאל הקיצוני סהרורי, להגיד על יהודים אחרים שהם נאצים אותי זה דבר שרק אנשים מטומטמים וחולים עושים. אני אישית לא גרתי 16 שנה בארץ בגלל שקבוצה של פורעי חוק משווים ללא הפסקה חיילים לנאצים בגלל שאלה מסרבים להתנהג אל אזרחים ערבים כמו שהם רוצים. אם ישראל רוצה באמת להגיע להסדר עם הפלסטינים בגדה היא תצטרך עוד הרבה ימים להלחם עם הקנאים האלה. אפשר רק לחשוב מה יקרה עם בהסדר עתידי צריכים לפנות את יצהר או איתמר...החיילים שלנו ייצטרכו לעבוד שעות נוספות.

העניין שלי עם 'שלום עכשיו' שהם בדיוק הצד השני של הקיצוניות הזאת. לא כל החבר'ה שגרים בגדה הם קנאים אלימים שבקנאות הדתית שלהם מאד מזכיר את החבר'ה שכולנו לא סובלים. כעיקרון אני רוצה לצאת מהשטחים בגלל שמדינת ישראל לא צריכה את השטחים האלה, אבל אני בפרוש תומך בכניסת טנקים אם המצב יתדרדר כמו בעזה. כאמור שם אין יותר כיבוש, אבל אני לא בטוח שזאב שטרנהל יסכים לזה.

דבר אחר, בעיתונות בארץ כתוב שארה"ב הציע לאסד את הגולן תמורת ניתוק החברות עם אחמדינג'ד. היות שאני חושב שהסכם שלום רגיל מלווה ביחסים נורמלים, אני חושב שבוש בפעם המי יודע גם מוכיח שהוא לא בעדנו. אגב, מה איתנו בכל הנושא הזה? אנחנו צריכים להחזיר שטח שהפכנו לשטח מלא צמיחה, אולי בפעם הבא ייסגרו דיל איתנו קודם, לא? לצערי בגלל מנהיגות חלשה אצלנו הדברים האלה קורים יותר מדי כי למרות שאני בסופו של דבר מסכים להחזרת הגולן הדבר לא ייצטרך לעשות חפוז כמו שבוש רוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/08
  7. Tony Adams Member

בחירות, רבותיי, בחירות.

אמרתי לאבא שלי ישר אחרי שלבני נבחרה שלפי דעתי תוך חודש-חודש וחצי לבני מודיעה שהולכים לבחירות. לא מפתיע במיוחד. כל העולם פנה נגד לבני, וזה ממש נראה כאילו ש"ס והגמלאים אירגנו מרד מראש.
    עוד 90 יום נפגש בקלפיות. כמה אירוני יהיה עם לבני תנצח. קשה לי לראות את זה קורה, אבל זה תרחיש אפשרי.

נ.ב
    עוד 90 יום עם שמאלמרט

8. spurs229 Member

שיט. שוב אין לי זכות הצבעה. לא יכלו לחכות חודשיים וחצי?
    ודווקא שתי המפלגות שהובילו לבחירות הולכות ליפול. הגמלאים תעלם כמו שינוי, ש"ס תצטמצם.

אבל את מי זה מעניין עכשיו? פיטרו את ראמוס!

9. Tony Adams Member

גם אני התעצבנתי. לי זה חודשיים לפני 18 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

כל מקרה, ש"ס אולי תצטמצם במעט, אבל עכשיו, בממשלות הקרובות, היא כבר לא תהיה מפלגה שמזלזלים בה ומכניסים אותה אוטומטית לממשלה. היא עשתה לעצמה שם של אחת שיודעת לעשות שרירים, ואת זה לבני/ביבי/ברק לא ישכחו.

10. Lupo Member

אל תדאגו חברים. אני בטוח שהקולות שלכם לא היו אלה שעושים את ההבדל.

11. y56kh Member

לי זה חודש אחרי ה18 (אני בינואר)
    וואי זה כל-כך כיף שאתה מצביע כבר שאתה בן 18 ולא שאתה בן 19-21

ומנשה, אם אני לא יצבע לX, זה ישפיע מעט מאוד, אבל אם אני יצביע לX וגם הוא והוא והוא אז זה כן ישנה.
    צריך לזכור שכלל המצביעים מורכב מאינדיווידואלים (כל כיף להשתמש במילה הזאת)

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד ככה, לבני פשוט נדפקה בגלל שהיא אישה, אין לי יותר מה להגיד. החברה המצואוסטית בארץ לא מוכנה לקבל 'גולדה' נוספת. ברור שמבחינת ש"ס אישה כראש ממשלה זה כמו קשרים נורמלים בין אחמדינג'ד לישראל, אבל מה עם המפלגות האחרות? הבנתי שנתניהו וברק פתאום הפכו ל'חברים טובים'? שני האנשים שכבר הוכיחו שהם לא מסוגלים להוביל את המדינה בעבר לא צריכים לקבל עכשיו הזדמנות נוספת בשביל להרוס עוד יותר את היקר לנו. תאוות השלטון של שני האנשים האלה עוברת כל גבול, אבל גם זה חדש. אני מקווה ששתי המפלגות יפסידו חזק בבחירות הבאות. אגב מי משלם את כל החגיגה המיותרת הזאת? בדיוק, לא חברי הכנסת...

דבר נוסף אני קורא היום באתרי החדשות. מה עושים עם המתנחלים הקיצונים? "שכל הצבא יהפכו לגלעד שליט", "לעשות פיגוע נקמה בכוחות הביטחון"...מישהו מוכן להסביר לי מה אנחנו עדיין עושים בשטחי יהודה ושומרון? אחרי שאני קורא דברים כאלה שאזרחי ישראל היהודים אומרים על חבר'ה שמגינים עליהם אני מעדיף עכשיו לא להגיב בכלל אחרת אני אצטער על המלים שאני אומר עכשיו...

13. דנידין Member

ליבני מנסה לומר לעם שצריך לעשות סוף לסחטנות, לעשות שינוי מקצה לקצה בפוליטיקה הישראלית. זה לא עסק שכל הזמן סוחטים קואליציונית על חשבון משלמי המיסים. המהלך נותן לליבני מומנטום מצויין נגד ש"ס ושאר המפלגות אשר טובת ישראל לא בראש סדר העדיפויות שלהם. חוסר אחריות אדירה מצד הפרלמנט הישראלי, פשוט ככה!! בחירות זה עסק יקר ולכפות בחירות על ראש ממשלה טרי זה פשוט לא עסק. לא משנה מי יהיה ראש ממשלה אחרי זה, הסחטנות לא תספק עד שהעם לא יתן מדנט למפלגות הגדולות. נקווה שהמומנטום של ליבני יתחזק והעם ישכיל להוקיע את ש"ס והסחטנים החוצה!!

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

העם מטומטם ולכן ימשיך לשלם. נתניהו ייקח את הבחירות האלה בגדול וש"ס ימשיכו לסחוט את החיים שלנו ולמשיך לתת למערכת הפוליטית לחיות על הקצה. אני מהמר כבר עכשיו שנתניהו לא שורד יותר משנתיים וחצי- שלוש גג.

15. FelaKaT Member

כן, ש"ס סחטנים וכל השאר תמימים וטהורים.

אני יכול להביא רשימה של רבבות אם לא יותר משפחות (מכלל האוכלוסיות) שש"ס עזרה להם, יש פה מישהו שמסוגל לעשות את זה עבור מפלגה אחרת?

לא יאומן איך התקשורת עושה שטיפת מוח, אני בטוח שכמעט ואף אחד פה לא יודע ולו דבר על חברי הכנסת של ש"ס ולא יצא לו להכיר יותר מ10 חרדים בחיים שלו. הבורות חוגגת (גם לגבי המתנחלים, אבל זה כבר עניין אחר).