אלון מזרחי-"אני חושב שכדי לזכות באליפות נצטרך את הכי הרבה נקודות" אלון מזרחי-"כדי לנצח צריך להבקיע יותר שערים מהקבוצה היריבה" אלון מזרחי-"אני רוצה לשחק באירופה או בספרד" עוד ציטוטים של אלון מזרחי לקוח מויקיפדיה: מתמטיקה "צריך לתת את המקסימום המינימלי" "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק" "אי-אפשר לומר שנוצר כאן שינוי של 180 אחוז" "אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות" "הייתי שלוש פעמים מלך השערים ואני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות מטומטם?" "הבעיה של הקבוצות הישראליות בגביעי אירופה,זה שכל משחק מגיעים לשלוש הזדמנויות ומבקיעים שני שערים, ואי אפשר להצליח ככה כשמנצלים 80 אחוז מהמצבים" "היריב הבקיע גול אחד, אנחנו שלושה, סליחה, שלוש, ולמרות זאת ניצחנו" "אלון, לא קל לשחק 90 דק'" "כן, גם לא קל לרוץ שעה וחצי" "קיבלנו 2 אדומים, שיחקנו עם 8 שחקנים, ועדיין הפסדנו" [עריכה] מילטריזם "נפוליאון אמר: באתי, ראיתי, כבשתי. אותו דבר אני: בא, רואה וכובש" (נפוליאון מעולם לא אמר זאת, אלא יוליוס קיסר) "בסופו של דבר לא יזכרו מה אמרתי אלא כמה כבשתי" (כאשר נשאל על ציטוטיו המביכים) "אם לא היית כדורגלן, היית מתגייס לחיל קרבי?" "אני לא חושב שהייתי הולך לחייל קרבי" "למה?" "בכל זאת הייתי מחפש איזה ג'וב נוח שאוכל לצאת לאימונים" ~ בראיון עם כתב שבועון חיילי ישראל, יניב אופיר. "אין דבר כזה פירסום רע. את זה אמר צ'רצ'יל. הוא היה אדם חכם מאוד ושר ההגנה של בריטניה" (צ'רצ'יל לא היה שר ההגנה אלא שר הצי וראש הממשלה) ~ בראיון למקומון "זמן תל אביב", כאשר נשאל על ציטוטיו המביכים. "אני כמו נפוליאון, נולדתי כדי לכבוש". "המשחק היה מחושב ואפילו הייתה אסטרטגיה". "אם אני האווירון, אז מה אתה?" אני האסירון." ~ ראיון עם עזאם עזאם, מתוך "בסלון עם האווירון", 2006. [עריכה] גאוגרפיה "אני רוצה לעבור (לגור) ליד הים כדי לראות בכל בוקר את הזריחה." "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד." ~ בראיון לערוץ הספורט. "בית על החוף, סירת מירוץ, אופנוע ים וב.מ.וו קבריולה, ושתהיה גם פיליפינית שתצחצח את נעלי האדידס שלי." ~ ידיעות אחרונות, נובמבר 1992 "כשמישהו מפורסם, הוא מפורסם בכל הארץ." "אני משחק בקבוצת אם-בת של רומא." ~ בראיון לערוץ הספורט. "הקהל של בית"ר אוהב אותי, כי אני כורדי כמוהם." "מדהים אותי שכל הקבוצות בשמינית הגמר הן אירופאיות" - מזרחי בפרשנות מעניינת ליורו 2004. "הדבר האחרון שיעזור לקולאוטי להשתקע בארץ הוא בריחה למדינה אחרת" - ספטמבר 2006. [עריכה] תקשורת עויינת "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה" ~ בראיון לערוץ 1. "בעיתון יש רק חלק אחד נכון: התאריך" "אני יודע שזה היה סופר" ~ בתשובה לשאלת טריוויה: מי כתב את רומיאו ויוליה. 'העיר' 2001. "עכשיו תורי: אלון - עטלף." ~ אלון אומר את שמו ושם של חיה שלכאורה מתחילה באות הראשונה של השם שלו. מתוך התוכנית "בסלון של האוירון", 2006. "לא כל אחד מקבל תכנית טלוויזיה" ~ בראיון לאתר האינטרנט ONE, מרץ 2006. "אני ממליצה על המחזמר 'כמו בסרט' - מחזמר נפלא שיש בו המון שירים, שזה עוד דבר שאני אוהבת במחזות זמר" ~ ורד מזרחי, בסלון של האווירון, 2006." "מה הגבולות האדומים שלך?" "נניח, להצטלם בעירום זה גבול אדום. וגם אני לא מסכימה בשום פנים ואופן שיעשו ממני צחוק, או לעשות משהו שיביך אותי או את בעלי או את המשפחה שלי. אין סיכוי שזה יקרה". ~ ורד מזרחי, בראיון למגזין "רייטינג", 26.04.2006. [עריכה] אנטומיה "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים" "הוא הלך לי על הרגל בכוונה; בגלל שהוא יוצא עם הבת של שום מותר לו הכל?" ~ אחרי תקרית עם שלח במהלך אימון בנבחרת. 'מעריב', 1993. "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים" ~ בראיון לערוץ 2. "אני לא תולה את הנעליים, אני פורש" "הבעיה העונה הייתה ששוחררו 7-8 שחקנים מבלי שיהיה להם תחליף, וזה מה שספרתי רק על כף יד אחת" ~ נאמר בפגישתו עם אלי זינו, ידיעות אחרונות. 31 במאי 2005. [עריכה] קולינריה "צ'יז בעברית זה גבינה" ~ מסביר לטון קאנן לאחר שאשתו של מזרחי ביקשה מהם לחייך לתצלום משותף. מתוך "בסלון עם האווירון, 2006" מזרחי: "לבשל זה תפקיד של אשה." אשתו, ורד: "אנחנו בעידן 2007, הכל שווה, שוויון." ~ מתוך "בסלון עם האווירון", 2006. "אהרוני, אתה רשמת ספר מתכונים, חבל על הזמן. איזה כדורגלנים אתה מעריץ חוץ ממני?" ~ לשף ישראל אהרוני, מתוך "בסלון עם האווירון", 2006. [עריכה] זה רק ספורט "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה" "לדעתי מכבי ת"א זו אחת הקבוצות שתקח אליפות השנה בליגה" "זה גדולה של מאמן שלוקח את כל הקופה כדי לנצח את כל המשחק" ~ מתפעל מקרל ברוקנר, מאמן נבחרת צ´כיה. ערוץ 1, יורו 2004. "זו לא ירידה ברמה לשחק בליגה ב′" "כדי להישאר בליגה נצטרך לנצח את כל הקבוצות, במיוחד אלה שנשחק נגדם." "עם הזמן השחקנים למדו לתת לי כבוד עצמי" "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה" "בגיל 30 הבנתי שכדורגל זה משחק קבוצתי" "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש" ~ בראיון לערוץ 1 "אתה החלוץ מספר אחד בכדורגל הישראלי"? "אני לא אגיד לך את זה, אבל ברור שכן." ~ שם המשחק, 1997 "ההתקדמות שלי בכדורגל הישראלי היא כמו אוניברסיטה - אתה מקבל תעודה בכיתה י', תעודה בכיתה יא' ותעודה בכיתה יב'." ~ בטריבונה, יוני 2004 "שיחקנו הגנתי וניצחנו התקפי" "המאמן סבור ששיחקנו טוב, אני רוצה לחלוק על דעתו, ולהגיד ששיחקנו מצויין" "שיחקנו בונקר, אולם לא תקפנו" "פרשתי מכדורגל אבל אני ממשיך לשחק" ~ בראיון לwalla ספורט באוקטובר 2005 אחרי החתימה בעירוני עמיש"ב מליגה ב' "put the basket in the ball" ~ מפגין כישורי אנגלית עם בקי גריפין "אנחנו צריכים להפסיד כמה שפחות יותר נקודות עד סוף העונה" ~ כשנשאל לגבי מצבה של הפועל כ"ס. "אלון, היית מאוד פעיל במשחק" "לא, דווקא הייתי אקטיבי" "כפי שהזכרתי קודם לכן, שיחקנו מצויין" ~ אלון מזרחי בפניתו הראשונה אל הכתב. [עריכה] שונות "תרשו לי לפרגן לעצמי, אני מאוד צנוע" ~ מעריב, 8.12.2005 "אני לא יודע אם הוא ישמח. מה שבטוח הוא יקבל את זה בשמחה" "עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה" ~ בריאיון לערוץ הספורט "אני בטוח שדמאיו עידכן אותו, או שלא עידכן אותו" ~ בטריבונה, יוני 2004 "היו לי כמה פגישות עסקיות איתם" ~ על הקשר לאחים מוסלי, חדשות הספורט. "עשיתי בחסד ולא בזכות" "מה נשמע אח שלי, הכל בסדר?" ~ אל מטוס עם המספר 11 בשדה-התעופה, מתוך "בסלון עם האווירון", 2006.
"ישראלי סוקר" הציטוטים האלה כבר ישנים ותיהיה בטוח שתמצא אותםם בעמודים הראשונים של הדיון . אם אתה מביא ציטוטים אז אלה שיהיו של השבועות האחרונות ושלא היו פה כבר.
אלי כהן על הפרגוואי שנבחן במכבי ת"א, מאורו מונחס: "הבטיחו לנו שחקן, והגיע דובון". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
ארקדי גאידמק, על המשחק הלא טוב של בלם קבוצתו שמעון גרשון, במשחק של נבחרת ישראל ברוסיה: "לפחות גרשון לא הבקיע גול עצמי כמו שהוא רגיל, וזה כבר משמח" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl:
תגידו מישהו זוכר אולי איזה ציטוט מצחיק אמר אלון מזרחי בעונה שעברה? אני זוכר שזה היה ממש מצחיק וכל הזמן אני מנסה להיזכר מה הוא אמר
"...ללכת על כל הקופה במטרה אולי לשמור על ה0-0...". דני נוימן מציע לגיא לוי להכניס את עמית בן שושן ושאר חברים ומסביר את הסיבה. דני נוימן, WTF?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx כמדומני שכשהולכים על כל הקופה מנסים לנצח את המשחק, להבקיע שער. אבל ללכת על כל הקופה כדי לשמור על 0-0? זה כבר משהו חדש..
הנהלת בית"ר: "אנחנו לא שמענו על ארגון לא פאמיליה ואין לנו היכרות איתה". זה מה שאמרה הנהלת ביתר לאחר שאוהדי ביתר ירושלים התלוננו על זה שלא העבירו את המשחק של נתניה- ביתר לאיצטדיון רמת גן. בדרך כלל ההנהלה יודעת שיש ארגון, שקלאר מבייש את אוהדי ביתר !! :aaarofl: :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx אני מציע לך לא לשמוע את השטויות של דני נוימן כי הוא רגיל לאמר דברים כאלה, או משפטים מפורסמים כמו "אם כי", "המערך הקלאסי", אלו משפטים מאוד מפורסמים אצלו, כמובן יש לו עוד הרבה ציטוטים טיפשיים שלא שווא להתייחס.
הכי גדול אצלו שהוא אומר משפט ואז הוא מחכה איזה שתי שניות ואז אומר "לטובה" בנימה דרמטית. פרשן כזה גרוע לא ראיתי הרבה זמן,ביחד עם בוני גינצברוג הערס המצוי ואלון חזן.
מישהו ראה שלשום את הכתבה ששלמה הביא לקופמן באמצע שהוא דיבר? זה היה גדול :aaarofl: אני ממליץ לכולם לראות את הסוף של היציע האחרון..
אילן בכר השחקן הגרוע ביותר במכבי הרצליה בעונה שעברה לקראת המשחק מחר: "הם משלמים את מחיר השחרור שלי." :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: