צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה כזה נורא בחלוץ שמכיר את קונטה, יהיה מודע למעמדו וכבר נתן 15 שערי ליגה בעונה שעברה בקבוצת התקפה שתלויה בסיגורדסון בלבד?

כגיבוי הוא יכול להיות יופי של החתמה. אחלה force מהספסל.

golding אוהב/ת את זה.
  2. Footballover Member

ועדיין יש לי תחושת בטן שאנחנו לא נסגור את הקיץ אך ורק עם אוקס ודרינקווטר. יש לנו כ"כ הרבה כסף ואני בהחלט רואה אותנו מציעים ברגע האחרון על סאנצ'ז או משהו כזה. אני לא חושב שקונטה רגוע מלסגור את הסגל עם מוראטה ומיצ'י בלבד כמוציאים לפועל, ואני די בטוח שיורנטה זה לא הפתרון בגלל הגיל. סאנצ'ז יהפוך אותנו בן רגע לקבוצת טופ קלאס מובהקת, אבל יש עוד אופציות יחסית ריאליות (אגוארו?). עם העזיבה של קוסטה אני חושב שאנחנו נהיה ברווח מהפעילות בחלון הנוכחי ואני בהחלט מאמין שאנחנו יכולים עוד להוציא איזה 70 מיליון על שחקן. מקווה מאוד שלא אתבדה ולא נלך גם על בארקלי בנוסף לאנגלים האחרים. זה יוסיף לנו עומק אבל מעט מדי איכותי לטעמי.

3. Sturridge Member

קיליאן מבאפה + אדן הזארד =

מי צריך את סאנצ'ז.

4. k_700 Member

לא יודע מי על המדף ומי לא וזה שאנחנו 3 ימים לסוף החלון זה לא אמור לשנות.
    המון חלוצים טובים על המדף וזה עניין של כסף.

למה שלא הגיוני שיביאו את בלוטי בזמן שנשאר? אולי כי לא רוצים לשלם, עניין של כסף.
    שחקנים בפרופיל יותר גבוה מבלוטי עברו בפרק זמן כזה של החלון.

יורנטה, מכיר את קונטה(היה בינוני מאוד ביובה), נתן עונה חמודה בוואנסי אבל הוא חלוץ בינוני שעשה את זה בסוונסי, ככה פשוט.
    זה סרט אחר לגמרי לתת תפוקה טובה ויציבה וכשאתה נדרש לעשות את זה בקצת זמן שתקבל בצ'לסי.

וכן אני מסכים עם גולדינג לגבי החששות עם מיצ'י, גם אני לא מחזיק ממנו.

5. Scouser Member

אני היחידי שלא מחזיק מדרינקווטר? היה טוב בשיטה שתפורה בדיוק ליכולות שלו, אני ממש לא רואה אותו מחזיק ברמות הגבוהות. קישור של קאנטה ודרינקווטר לדוגמה לא מדגדג את הקבוצות הטובות בעולם.

6. k_700 Member

לא רק אתה, גם אני.

7. Gary Cahill Member

לגבי יורנטה- אני מסתפק במיצ'י ורמי כגיבויים, נראה לי סבבה לגמרי.
    אני גם רואה את המועדון עושה מהלך של הרגע האחרון על ואן דייק/סאנצ'ז, אבל לא חושב שההצעות שנציע יספקו את המועדונים שלהם.
    לגבי דרינקווטר, כקשר רביעי זה בסדר גמור, אבל הייתי מעדיף את קריכוביאק...

8. golding מנהלים

אוקס דחה אותנו. כנראה לא הובטח לו מקום בקישור והוא מעדיף את ליברפול.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה נאחס המוזס הזה.

10. Mellow29 Kopite

אוקיי, זה הכתב האמין ביותר של ארסנל. אומר שאוקס לא מעוניין לעבור לצ׳לסי אלא לליברפול. לא נציע עליו 40 מ׳ פאונד כמו צ׳לסי. השחקן יעבור אלינו או ישאר ויעבור בשנה הבאה לאן שירצה כשחקן חופשי.

נראה למה אנחנו בנויים חביבי.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/17
    אלעד ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  11. k_700 Member

שים לב אבל מה אוריינסטיין אומר-

הסיבה שהוא מעדיף אתכם(כרגע) על האופציה היחידה השנייה שלו(צ'לסי) זה שהוא לא רוצה יותר לשחק RWB אלא פחות או יותר בתפקיד של קוטיניו באמצע(ברכות, עכשיו כבר התמונה יותר מתבהרת אם קוטיניו עובר).

זה לא משהו שידענו עליו עד לפני כמה שעות.

אם הוא נשאר זה הימור ענקי מבחינתכם, כי בקיץ שהוא יהיה פנוי לגמרי כבר יהיו הרבה יותר משתי הצעות על השולחן.
    אגב, אם זו העדפה שלו למשחק במגרש אני לגמרי מצדיק אותו.
    כל כךף מאוס כבר המערכי 352 האלה שלוקחים קיצוני התקפי מוכשר והופכים אותו לאיזה מגן כל יכול שלגמרי מסורס ממשחק התקפה.

ואגב,
    אני לא אהיה מופתע בכלל אם ב-3 ימים של חלון לא תצליחו לסגור עסקה שתתקבל על ידי ארסנל(והשחקן אגב, כלומר דרישות שכר בחוזה שמן הסתם תרצו לנתב לזמן ארוך).
    אנחנו מדברים עליכם אחרי הכל, U KNOW. מועדון ששנה שלמה העלה כל פעם את ההצעות חוזה של סטרלינג באיזה 10K עד שנשבר לו ולסוכן שלו הזין והם התחילו להריץ את התרגיל הפשוט לחיים פשוטים יותר.

12. Mellow29 Kopite

אני לא חושב שהוא רכש כזה קריטי מבחינתנו שזה יהיה נוראי לפספס אותו או לחכות לקיץ הבא. הוא קיצוני עם עוד פחות end product מללאלנה עד לשנה האחרונה, ההסבה שלו לווינג-בק היא מאוד הגיונית בעייני. אתה לא יכול להחזיק שחקן עם מספרים כאלה בשלישיה הקדמית שלך כי אתה מעמיס הרבה מאוד אחריות על שני האחרים לתת לך מספרים, מה שאוקס לא מסוגל לתת.
    אצלנו הוא יהיה גיבוי לעמדה הזו של קוטיניו/ללאלנה ואולי גם ל50-50 שכרגע ויינאלדום וצ׳אן נמצאים בה. צ׳אן יכול גם להוריד את הנדרסון לספסל ואוקס יכול להכנס שם אולי.

לא יודע אם נצליח לסגור או לא. כרגע בכלל מדברים על למאר, שאותו אנחנו חייבים לסגור ב-30, כי ב-31 הוא משחק נגד הולנד. אם זה לא יסגר אני מניח שנגיע לדד-ליין דיי.

בכל מקרה, זה כבר לא שחקן ראשון שמעדיף את העניין שלנו על פני העניין של צ׳לסי או סיטי. מקצועי, כסף, ווטאבר. אבל U KNOW, פעם לפני שלוש שנים סטרלינג שם זין על רודג׳רס אז זה מאוד רלבנטי להיום.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/17
    אלעד אוהב/ת את זה.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לנפנף בזה כאילו זה כלום. יש פה סדרה של שחקנים שמוכנה לחתום אצל קלופ לפני שהקבוצה בכלל הראתה שהיא קרובה להאבק על אליפות.
    קייטה חתם שנה מראש, הוא ואתם יודעים שיהיו לו המון אופציות ב50 מ' פאונד בקיץ הבא כולל מהקבוצות הכי טובות שיש.
    צ'מברליין עכשיו, ואן דייק עושה שביתות גם או רק בגללנו.
    קלופ שינה לגמרי את כוח המשיכה שלנו, אנחנו יכולים להביא שחקנים בסקאלה אחרת משהורגלנו למרות המגבלות המקצועיות והכלכליות שקיימות אצלנו כרגע.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. golding מנהלים

נכון. אני לא מבין למה אנשים בוחרים להתכחש לזה.

אני חושב שהדפוס החוזר פה הוא גם עבודה מקדמית אינטנסיבית של קלופ. לפי כל הדיווחים הוא פונה לשחקנים ישירות ומסביר להם מה הוא רוצה מהם, דבר אסור על פניו, אבל זה עושה את העבודה וזה לא מובן מאליו.

אני לא חושב שכח המשיכה של קלופ בהכרח חזק משל פפ, קונטה, מוריניו ואפילו פוצ׳ - הוא פשוט קיים ובגדול, ואם יש משהו שעשוי להחזיר את ליברפול לימי הזוהר שלה, זה זה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

@Liverpool-Forever

שחקנים כמו אוקס וקייטה אלו שחקנים בסקאלה אחרת לגמרי ממה שליברפול הביאה בעבר?

מצב נושא:
הנושא נעול.