צעירים חסרי באלאק

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏24/5/10.

1. Rudess Member

אני חולק עליך נדב בנוגע לאשמתו של נוייר, אבל לא נתווכח היום ביום כל כך נפלא לנבחרתנו האהובה. קלוזה ענק.

2. ArsenalFan Member

מילים גדולות מפיטר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    Hats off, הניצחון שלכם מוצדק ביותר. אתם נבחרת טובה מאוד ואני מאחל לכם הצלחה נגד הרמאים הארגנטינאים. הרבה דברים יכולים להיאמר לזכות גרמניה, הראשון מביניהם הוא לא שהגרמנים משחקים יפה (טוב, גם, אבל כל תחרויות מלכת היופי לא מעניינות), אלא משחקים בג'נטלמניות, כמו גברים, בניגוד לנבחרות מסוימות במונדיאל שבמקרה כולן מדברות באותה שפה.

מה שכן, ההגנה שלכם רחוקה מאוד מלהיות מושלמת, היו דקות שהובכתם ע"י התקפות אנגליות. ארגנטינה גורמת לך להיענש הרבה יותר מהר ממה שאנחנו מענישים (כלומר, כל עוד השחקנים האלה לובשים את חולצת הנבחרת ולא את החולצה של מנצ'סטר יונייטד או צ'לסי). רבע הגמר זה אופרה אחרת וללוו תהיה משימה הגנתית לא פשוטה. אני מאוד לא מתרשם ממרטסאקר, דווקא פרידריך היה היום לדעתי יותר טוב. אבל צמד המגנים שלכם נהדר, בואטנג מאוד מוכשר ועל פיליפ לאם נאמר כבר הכל.

ברכות ואיחולי הצלחה (אלא אם כן אתם פוגשים בהמשך את הולנד).

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/10
  3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום לא נתווכח על כלום.
    אם תרצה, מחר נתחיל לנתח את הטעויות ואת הדברים הטובים.

4. דנידין Member

יאללה נדב, אני בא לאשקלון להרים כוסית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/6/10
  5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

נדב, אל תתפלא עליי, אני באמת חושב שהיו פגמים במשחק של גרמניה , בעיקר בהגנה. אבל השאלה אם כולם חושבים ככה, כי לא נראה שכולם פה תמימי דעות.

השאלה הגדולה האם לארגנטינה/מכסיקו תהיה אותה הגנה מצחיקה כמו שלאנגליה הייתה היום, ככה משחק הצירופים בהתקפה עם מסירות העומק ילך לגרמניה כמו שצריך. זה עבד מול אוסטרליה, היום, אבל מול סרביה היה קשה וגם מול גאנה היה די קשה למרות שהאפריקאים נשברו בסוף.

אגב, היום נזכרתי בגמר של אליפות אירופה לצעירים האחרונה מתי שמסוט אוזיל נגע בכדור, אז אנגליה הושפלה כמו היום ואוזיל כמו אז, חגג על האגף הימני של הגנת אנגליה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרמניה הראתה היום לפרקים כדורגל של אלופת עולם אמיתית, אבל אם לא יקרה דבר בלתי צפוי ה'מאנספט' תצטרך עוד לנצח את ארגנטינה (רבע גמר) וספרד (חצי גמר) עד שתגיע לגמר. היא תצטרך להמשיך בצורה הזאת ואני בהחלט מקווה שהיא יכולה לעשות את זה, אבל לגרמניה יש נבחרת צעירה ואולי קצת חסרת ניסיון למרות שהשחקנים של ביירן כבר חוו הכל.

ArsenalFan, גרמניה יכולה לפגוש את הולנד רק בגמר...

7. ArsenalFan Member

אני חותם בכיף על גמר הולנד-גרמניה, למרות שכל הדרכים מובילות לגמר ארגנטינה-ברזיל.

8. THE STRETFORD END Member

תודו שהתגעגעתם...

זיינתם לנו את הצורה,ברכות.
    תעשו טובה,תעיפו את ארגנטינה,תודה.

9. 亚历山大帕托 Member

התאהבתי במולר עוד במסע הנפלא של באיירן אל גמר ליגת האלופות. חשבתי אז וגם כתבתי שהוא צריך לפתוח בהרכב של גרמניה, ואמנם חשבתי שזה סתם הימור פרוע, אבל "הילד" הזה פשוט פנומן, לא פחות. הייתי מת לשחקן כזה בקבוצה שלי.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטרף למילים של עדי מקודם. אהבה גדולה אין בינינו אבל תמיד אמרתי ותמיד אני אגיד שיש לי הרבה כבוד לנבחרת הגרמנית. אתם קבוצה של גברים שמשחקים את המשחק כמו שצריך. בלי צלילות, בלי התחזויות, בלי לרוץ לבכות לשופט, הוגן, ישר ולעניין. עכשיו גם יש לכם נבחרת מאוד "סקסית" מבחינת סגנון המשחק, כך שכל העולם פתאום מחמיא לכם ומדבר על "גרמניה האחרת", אבל כל התארים ששפכתי פה לעיל היו נכונים גם לגבי נבחרות אחרות שלכם, נבחרות גדולות יותר שלכם אם תשאלו אותי.

למרות התוצאה המרשימה הנבחרת שלכם רחוקה מלהיות מושלמת, ואני בספק אם הארגנטינאים והספרדים ייתנו מתנות בהגנה מצד אחד וירחמו בחלק הקדמי מצד שני כמונו. אבל אני בעדכם. רק קצת יותר קשיחות בקישור האחורי ובמרכז ההגנה, קצת יותר נוכחות של חדיירה ושויינשטייגר, ואתם יכולים לעשות את זה.

11. SeRgInHo Member

גם אני ברשותכם אצטרף למחמאות.

יש לכם נבחרת אדירה שעם השנים רק תהיה יותר מפחידה עם כל הכישרונות שלכם.
    היינו היום מתחת לכל ביקורת אבל זה לא מוריד מההישג הענק שלכם. הלוואי עלינו קצת מהויניריות שלכם.
    ובאמת תעשו טובה ותעיפו את הזבל של מראדונה ברבע.

12. Bensh Member

יענו אתם לא מסוגלים להחמיא ליריב שקירקס אתכם בלי לנסות לנגח נבחרת מסוימת אחרת? מה ארגנטינה\דרום אמריקה ככלל קשורות פה? באתם לצאת ג'נטלמנים עם מתן כבוד ליריב, אבל אתם פשוט מוזרים. תעזבו את מסי וטבז בשקט

13. מראדונה Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

14. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזה בדיוק התכוונתי. גםאני חושב שלא היינו מושלמים ושהיו לא מעט תקלות. והייתי בטוח שאחד כמוך שמבין כדורגל רואה את זה. חשבתי שכתבת בציניות, כי השתמע מהדברים שלך שהכל נעשה נכון, לכן אמרתי שאני מתפלא עליך. לאור ההבהרה שלך אני חוזר בי.

תרגיש חופשי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה היה רחוק מלהיות מושלם, אבל היום אמרתי כבר לסלע שאני יוריד את הכובע, אז את זה אני עושה.

ההגנה ופולדי זה עדיין בעיה, ואם למרות זאת נזכה במונדיאל, אז שהדרך הזאת תימשך.

לאוו, מוריד היום את הכובע