במקרה של סאלח זה אבוד אמון (לדעתי מוצדק), לגבי רמי וקואדרדו זה הכל דיבורים... אף אחד לא הולך עדיין. אם הם יעזבו זה לא בקטע של ביזנס, קואדרדו נקנה בסכום ענק שלא יחזור, ובכל מקרה אני מאמין שיקבל צ'אנס להוכיח את עצמו. רמי רצוי בקבוצה לפי הדיווחים, אבל אחרי עונה טובה הוא אולי חושש שפלקאו יחטוף את תפקיד החלוץ המחליף של קוסטה, והוא בקושי ישחק.
היא הודיעה שהיא רוצה לממש את אופציית ההשאלה לעונה נוספת שתעלה לה כ-2 מיליון אירו, אבל זה בעיקר תלוי ברצון של סלאח ולאור ההתעניינות שיש בו קיים סיכוי טוב שהוא יעדיף מעבר קבוע לקבוצה שבאמת רוצה אותו.
לפי SKY צ'לסי וסיטי דיברו עם ברצלונה לגבי סונג. חשבתי שהוא נתן עונה טובה בווסטהאם, אבל משהו פה מפריע לי. אולי זה שבברצלונה הוא נראה נורא.
נחשב. כמחליף למיקל ברור שהוא טוב. העניין הוא שמוריניו מצרף קשר נוסף לצד מאטיץ' וססק במשחקים יותר 'קשים', עד כה זה היה רמירז שלא יודע לטפל בכדור, אז הרכישה לקישור צריכה להיות גם שיפור משמעותי על רמירז. סונג יותר טוב מרמירז, הוא גם מספיק טכני, אבל השאלה אם מספיק טוב.
כן אבל אם הכוונה מאחורי הרכישה שלו היא שיוסיף עוד steel במרכז המגרש של צ'לסקי לצד מאטיץ', זה בכל זאת תמוה. מודה ומתוודה שלא עקבתי אחריו בווסטהאם העונה, אבל הפעולות היפות שלו בארסנל היו כמעט תמיד בהתקפה.
אני גם מטיל ספק במשמעת הטקטית שלו וביכולות ההגנתיות שלו, גם אם אני חושב שהוא שחקן טוב מאוד. הייתי מצפה לרכש קצת יותר רציני בעמדה הזאת.
אני כנראה פספסתי אתכם. הוא מגיע על תקן מחליף למאטיץ'...מי אתם רוצים שיגיע על תקן שחקן ספסל? אם זה שחקן שהולך לפתוח הרבה לצד מאטיץ' כשרוצים לעלות יותר הגנתי, אז יש קייס וצריך להסתכל לכיוונים אחרים אבל לא קיבלתי רושם שזה המקרה.