מקווה לראות את מנז עולה לדקות אחרנות. סך הכל צריך לפחות תיקו נאפולי קבוצה חזקה אבל עדיין אנחנו יותר. בהצלחה לנו! מקווה שריסה והחיה ישחקו וירשימו.
:aa1: מאורו אספוזיטו הושאל לקייבו. גם אנדראולי ואלבארז בדרך להשאלות. אנדראולי באמת צריך לצאת להשאלה בקבוצה שתתן לו דקות משחק ואולי גם מקום בהרכב. אלבארז זה ביזבוז של מליון וחצי יורו שרומא כבר 3 שנים מנסה להחזיר. שום השאלה לא תעזור, אף אחד לא יקנה את הבוריטוס הזה. ואספוזיטו, חבל לי שהוא עוזב, במיוחד כשחסר עוד קשר אגף בסגל.
סליחה, לא ראיתי שרשמת את הסגל למשחק, ולפי מה שראיתי היום בצהריים בגאזטה הוא לא היה בפנים. עריכה: איך אפשר לראות את המשחק?
לפי מה שראיתי אין שידור..באף ערוץ אז...רק באינטרנט. [/quote] אני יודע שאין שידור, השאלה שלי אם יש למישהו קישור באינטרנט או כתובת למדיה פלייר?
http://www.myp2p.eu/competition.php?compet...ipline=football תבדוק פה בדרך כלל יש הכול היום ראיתי ארסנל..יש פה מדיה פלייר סופרקאסט ושאר התוכנות תבדוק מחר אבל..חייב להיות.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17390&part=sports פה זה הקישורים למשחק של רומא זה יתעדקן בצוהורים.
סיכום נקודות האור מהמשחק היום : דוני השוער הכי טוב בארץ!, הצלות מדהימות באחד על אחד מול לבאצי, הכדור הטועה של מקסס והבעיטה החופשית של האמסיק. ריסה, פשוט תענוג לראות אותו שורף את כל הקו השמאלי, נלחם על כל כדור, יורד לגליץ ומספיק לקום ולהוציא התקפה חדשה. הפיזיות שלו והעבודה הקבוצתית הבלתי פוסקת היו חסרים לרומא בעונה שעברה. דה רוסי, ממשיך לשפר את הצד היצירתי שלו, בישול שפירלו או רונלדיניו לא היו מתביישים בו. אקווילני, זאת הפעם הראשונה שאקווילני מילא את התפקיד של פרוטה בצורה טובה, כל כך טובה שהוא אפילו כבש שער בדיוק באותה צורה שפרוטה היה כובש. באפטיסטה, עדיין חסר לו תיאום עם שאר השחקנים אבל נחמד לראות שמדיי פעם הוא חוטף שגעת ונותן ספרינט עם דריבל מצויין, נראה לי שתהיה לו עונה מצויינת. ווצ'יניץ', היה חייב לנצח את המשחק הזה, החמיץ שני מצבים בטוחים מול השער אבל חוץ מזה היה טוב ומסוכן כמו תמיד. מנז, בדקות המעטות בהן שיחק, הגיע למצב בטוח מול השער ובפעם השניה הציב את אוקקה במצב נגיחה נוח. נראה כמו רכישה גדולה. יש לא מעט אוהדים מאוכזבים מהמשחק הטוענים שרומא הייתה חייבת לנצח 10 שחקנים של נאפולי. הם כמובן שוכחים שרומא עלתה בלי 3 שחקני הרכב מהחשובים ביותר והמחליפים שלהם(השחקנים החדשים) לא נמצאים מספיק זמן בקבוצה כדי להתחבר לשאר השחקנים ולשיטה של ספאלטי. עוד דבר חשוב, תחילת האימונים המוקדמת בעקבות האינטרטוטו הועילה לכושר של נאפולי בעוד שרומא נראתה גמורה כבר בדקה ה60. הפגרה באה בזמן, עוד אימונים שיכניסו את השחקנים לכושר, עוד אימונים טקטיים שיכניסו את שחקני הרכש לעיניינים והדבר החשוב ביותר, טוטי,טאדיי ופרוטה צפויים להבריא עד המשחק בעוד שבועיים. אני יוצא אופטימי מהמחזור הזה, הרבה בזכות איבוד הנקודות של כל הקבוצות הגדולות נ.ב. אוהדי לאציו מדברים על אליפות = priceless http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
משחק מצויין של שתי הקבוצות לדעתי, כולם שיחקו בצורה טובה היום, ראיתי הרבה נחישות ורעב אצל השחקנים, אבל נאפולי היוותה יריב ראוי ועיקש, ולכן לדעתי התוצאה די משקפת. מאוד שמחתי לראות את ריסה ובפטיסטה הרבה יותר טובים מאשר במשחק מול אינטר. בכלל כל הקשיור היה טוב היום, ועדיין צריך לתת להגנה זמן להשתפר. ווצ'ניץ' קצת אכזב היום, ולמרות זאת אי אפשר שלא להתפעל מהשחקן הזה. רואים שהוא הולך להיות כוכב גדול. בסה''כ, הדבר הרע היחיד שאני יקח מהמשחק זה את התוצאה. למרות זאת נשארו בקו אחד עם כל הגדולות.
לפני המשחק אולי ההיתי קונה את התצאה כי 3 שחקנים לא בהרכב וזה וזה. אבל אחרי האדום ההינו חייבים לנצח חבל חבל חבל ובמיוחד ב10 דקות אחרונות שבא פשוט התקפנו בטירוף ומנז יכל פשוט להיות מלך..אבל הוא החטיא פעמים בפעם הראשונה מלא אבל בשנייה? ואוקקה מזה השיער הזאת זוועה!! פשוט מאוכזב מאוד. אבל לפחות מילאן הפסידו ואינטר ויובה ופיורנטינה תיקו זה לפחות.
הסוכן של קרספו מפלרטט עם רומא. לשחקן חוזה באינטר עד הקיץ הבא והוא רשאי לסכם את תנאיו בקבוצה חדשה כבר בחורף. חשוב לציין שקרספו לא מופיע ברשימה לצ'מפיונס ליג ואם יגיע בינואר תמורת סכום מינימלי, יוכל לשחק עם רומא בשלבי הנוק אואט. בפעם הקודמת שעסקה דומה התבצעה, באטיסטוטה הצטרף לאינטר בינואר כדי לעזור לה להלחם על אליפות אחרי פציעה של אותו קרספו. האם הייתם רוצים לראות את קרספו ברומא? או שיש בסגל מספיק חלוצים כדי להתמודד בכל המפעלים?
בתחילת הקיץ, חשבתי שהוא יכול להיות טוב כדי לגבות את עמדת החלוץ. היום אני חושב שהוא מיותר לגמרי. יש לנו 5 שחקנים לפחות שיכולים לשחק בעמדת החלוץ. טוטי, ווצ'יניץ', בפטיסטה, אוקאקה ומונטלה, וזה מבלי שהזכרתי את מנז. מיותר.