שאלה לא לגמרי מטומטמת אבל בכל זאת: האם ישראל היא המדינה היחידה שבה ״שירי משוררים״ הגיעו למיינסטרים המוסיקלי? אני מתכוון לדברים כמו ״בציר טוב״ או שירי עמיחי/נתן זך שהולחנו...לא מכיר דברים כאלה באנגלית.
@Franco @idans10 ושאר החבר'ה עם האהבה לד.אמריקה: אני מחפש סרטון מיוטיוב, שבו רואים את נשיא אורווגאי הולך ברחוב ואז עוצר לידו קבצן והוא נותן לו שטר ושניהם מתחילים להתרגש ולדבר אחד עם השני (אם אני לא טועה, הקבצן רצה לנשק לו את היד) מישהו יודע ? מכיר ?
בניגוד אליהם אצלנו השנה התלבושות מדהימות. פתחו חנות רשמית של NIKE ישראל באינטרנט(יותר נכון אפשרו לנו להזמין משם) ויש מגוון מוצרים של רומא במחיר די נוח יחסית לחנות הרשמית.
מגמר הגביע... http://i4.mirror.co.uk/incoming/article7459184.ece/ALTERNATES/s615/Capital-One-Cup-Final-Liverpool-v-Manchester-City.Xxx
שאלה בנוגע לטניס, איך החליטו לעשות את הנקודות 15,30,40 וניצחון בהגשה. לא יותר נכון לעשות 45 לפי המתמטיקה?
לא מעורה בכל הפרטים, והאת שגם לא ראיתי את הכתבה. אם יהיה לי כתב אישום (אם בכלל הוגש) מולי אהיה יותר חכם. על פניו ואיך שאני הבנתי את זה, היא צרכה את זה במודע, הוא שם לה את זה במדוע, כל הצדדים ידעו על זה. אם זה אכן קרה ככה - אי אפשר לבוא ולבכות אחרי על זה ההשלכות ולכן אף אחד לא צריך להישפט על עניין הסימום. על זה שהוא החזיק את הסם הזה, שמן הסתם לא חוקי, זה כבר משהו אחר..