שידורי הפרמיירשיפ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eliran11, ‏13/1/04.

1. Ljungberg 8 Member

כשקראתי את המשפט הזה הבנתי עד כמה חשוב מרד צרכנים במקרה הזה.
    כשספורט 5+ עלו לאויר כולם אמרו כמה שהם גנבים ורמאים שמציעים לנו את אותם הדברים שיש בספורט 5רק ביותר כסף
    והיום פתאום 5+ הפכו ל"הוגנים" וצ'רלטון תפסו את מקום ה"רמאים" בקצב הזה בעוד שנה שנתיים אני כמעט בטוח שצ'רלטון יחשבו לחברה ההוגנת וחברה חדשה תקום ותדרוש הרבה יותר כסף

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלום חברים. אני אמנם לא אוהד קבוצה באנגליה אבל אני אוהד כדורגל ובאתי לכאן כמיסיונר שנואם כנגד דת ה"פראיירים" שפושטת בעמנו (טוב חלאס עם הלשון הזו), בכל מקרה, מה שבאתי להגיד לכם כאחד ששנה שלמה לא ראה כדורגל ישראלי (ואל תבלבלו בשכל לגבי רמה כי בשבילי זה כמו שבשבילכם שנה תראו 10 משחקים של ארסנל בלבד) זה בסך הכל שתי מילים:
    אל תשלמו!!!
    אל תתנו לעסק המשוקץ הזה להפוך לרווחי, ולא רק זה- תשכנעו את כולם לא להזמין. כבר ראינו שרצון של צרכנים יכול להשפיע על מקבלי ההחלטות (ליגה איטלקית) וגם בליגת העל הישראלית לא רחוק היום שהטמבלים ישברו או שלהתאחדות ישבר מהם (בגלל שאין להם כיסוי לסכומים העצומים שהם מציעים על השידור).
    הלוואי שזה יעבוד ונוכל לראות בשקט בשקט את הכדורגל שאנחנו כל כך אוהבים בלי שישתלטו לנו עליו ויכריחו אותנו לשלם על אהבתנו סכומים בלתי סבירים בעליל.
    יום טוב, גל.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק Recoba.

גם אני לא ראיתי אפילו שידור אחד של ליגה ישראלית - חוץ מסיכומי המחזור והמשחקים שעניינו אותי בערוצים 2 ו-10. זה קשה, אבל נסבל, ואם ממילא עונה שעברה 5+ נתנו לי שני משחקים של טוטנהאם, נראה לי שאני אוכל להתאפק גם העונה והסתפק בתקצירים מהאינטרנט.

גם תקצירי המחזור יהיו בצרלטון?

4. ArsenalFan Member

אני בכלל לא מבין מה הפאניקה שלכם, העניין הזה שנמצא בלינק הוא פשוט לא ריאלי!

הסיפור הזה צריך לעבור במועצת הכבלים והלווין שלא תמהר לאשר עוד פיי פר וויו, וגם אם כן- הם יהיו חייבים להשיג את הסכמת חברות הכבלים והלווין. הכבלים לא מוכנים. נניח שזה יהיה רק למנויי YES- האם אתם באמת חושבים שזה רווחי? הקהל של יס קטן מדי, הכדורסל הישראלי הוא פשוט לא מעניין בכדי שישלמו עליו כסף (לחצי מהמגרשים נכנסים גם ככה בחינם, אם ממש רוצים לראות כדורסל), וכמה אנשים לדעתכם ישלמו על משחק ביום ראשון שהוא איננו תמיד ארסנל-מנצ'סטר יונייטד? ומה הקשר בין שני הדברים שאנשים ירצו לרכוש את זה כחבילה...?

בקיצור, אתם יכולים להירגע להערכתי. הדרך היחידה של צ'רלטון לפעול היא להקים ערוץ בתשלום נוסף לספורט 5+ שיתחרה בו או יפעל לצידו, ובמחיר דומה לזה של 5+, אחרת- אין להם סיכוי. בינתיים בנוגע לכדורגל האנגלי נצטרך כנראה לסבול תקופה מסוימת לצערי.

5. John Barnes Member

להוציא 40 שקל בחודש על כדורגל זה מוגזם? אז למה ל5 פלוס אתם משלמים 32 ש"ח בחודש?! (הם העלו את המחיר בשקט בשקט). וזה לא שחלילה אני בצד של צ'רלטון, סתם נקודה למחשבה.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה 40 שקל בשבוע, לא חודש.

7. Reyes Member

8. גלילי Member

רגע אתם חושבים שתקבלו את הליגה האנגלית בחינם?
    תצטרכו לשלם על הערוץ. שיעלה לפי דעתי לא פחות מ30 שקל בחודש.

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ביום שבת הבא, שידור ישיר מהמחזור הראשון בליגת המשנה:

14:10
    כדורגל מהליגה האנגלית הראשונה - לידס נגד דרבי ממחזור הפתיחה

בספורט 5

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ספורט 5???

יפה... נראה לי שזה על חשבון הפרמייר ליג...

11. NewcastleFan Member

חברה תקנו לווין.נקודה!.יש לי לווין כבר 7 שנים.עלה עז 6000 שקל וזהו התשלום היחיד.זהו לא צריך עוד לשלם.אתה רואה כדורגל מכל הליגות הבכירות באירופה.אנגליה.איטליה.ספרד.צרפת.יש גם ליגות כמו הבלגית וההולנדית.ליגה יוונית וגם טורקית.כול סוף שבוע יש לך לראות כדורגל.אתם רק צרכים לבחור.נו אז מה עם השדרים מדברים בשפות לא מובנות(חוץ מהפריימירשיפ) גם ככה השדרים בארץ מזבלים בשכל.
    עזבו את כל מסחטות הכספים הללו.תרכשו לווין ולא תצטרכו לדאוג לכל החיים.
    גם חובבי הכדורסל(כמוני) ייזכו לראות כדורסל במייטבו.NBA היורוליג,משחקי הליגות הבכירות באירופה.

12. bristolrovers Member

קראתי שאולי גם נצתרך לשלם על ליגת האלופות
    אבל לא נורא יש עוד מלא ערוצים שמדרים

13. Julian Joachim Member

6,000 ש"ח זה פחות או יותר מה שרוב האנשים משלמים ב-4 שנים של שימוש בדיגיטלי. אני אישית משתמש כבר 3 שנים. זה אומר שעוד שנה אני אתחיל גם להפסיד כסף מזה שלא עשיתי לווין בזמנו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

ומה זה הקשקוש הזה לגבי ליגת המשנה בספורט 5?! ברקוביץ' עבר לדרבי או משהו?

14. THE STRETFORD END Member

jenas,
    שאלה לי אליך,דרך איזה ערוצים אתה רואה את הליגה האנגלית?מה לגבי הערוצים המקודדים?גם אתה בודק באינטרנט לגבי הקודים?
    הדרום אפריקאי דורש תשלום של 800 דולר לשנה
    כרגע נבדקת האופציה של הערוץ הערבי art ברבה פחות כסף

15. NewcastleFan Member

יש לי כרטיס פריצה שעלה 200 דולר.הוא אומנם לא פורץ את כל הערוצים המקודדים אבל הוא מקודד ערוצים כגון סקיי ספורטס,CANAL+ ועוד. יש גם את הערוצים הערביים שמשדרים בלי סוף כדורגל אנגלי.ואל תדאגו אתם לא צרכים לרכוש את הכרטיס פריצה הזה.את כל הכדורגל שתרצו לראות אתם תראו.