ברק רום 7\8 פעמים יותר ממה שאתה צריך להכנס , והסיבה היא שאין לך מושג ,והדבר הכי עלוב הוא שאין לך שום סיפור על המישחק , על הדרבי , אוירה , רקע כלום -רק נתונים דבילים שהכנת בדף ואתה חייב בשוט ליירת לנו ולחזור על הנתונים אתמול פרגוסקאם חגג 18 שנה בתפקיד והעיתונות האנגלית היתה מלאה בסיפורים וסיכומים ואיפא אתה היית ? והכי מגעיל הפכת לאוהד במקום שדר , לא יכולת להיתאפק בהחטאה של גיגס - עלוב שכמותך ושל נעליך מעל רגליך כשאתה מזכיר בנשימה אחת את הביזיון בראשותך למר מלר - אנגלופיל אמיתי כשגם שהוא מגזים הוא נותן ויוצר את האוירה הנכונה ומתאר דברים שרוב הצופים מאוד מעויניינים לדעת
גוטי-14 "THE STRETFORD END,עוד לא ראיתי דרך פורום כולשהו בן אדם כול כך ממורמר כמוך...( אני ממליץ לך על וואבן \ ריטלין או משהו בסגנון,כנראה שהאקמול לא עוזר לך..." ליצן, הכדורים היחידים שאני מכיר זה כדורי-רגל ואקמול לא יותר, אני רואה שאתה מומחה בשאר הכדורים ומה השפעתם,מעניין למה!
קטעים איתך ביאליק, תמשיכי ככה נחמה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx 28,28,28,28,28.........
הכי טוב בבוס ספורט. התמונה נראת כאילו היא מטושטשת כי היא צולמה בזמן בעיטה והיא נעצרה, אבל בערוץ האיכות הייתה מעולה. http://www.boss7.net/c.Xxx אני הולך להביא כאלה דברים בחינם שברק רום יראה מה זה מקצוענות!
בראבו על השנינות. "קרקס מונטה פרוגי" מקורי, שלך?.. כי אם כן ישר אני שולח אותך להוליווד, גם שנון, גם ביאליק.. והכל בבן אדם אחד. וואו, אני נפעם!!
אני לא מבין בכלל למה צריך להיות אולפן ישראלי בשידורי הליגה האנגלית. מילא תעשו במשך היום איזה חדשות/תקצירים כמה פעמים. אבל בזמן המשחקים תנו את השידור לאנגלים.
אם היו נותנים את האולפן האנגלי היה הרבה יותר טוב למרות שיש אנשים שלא שולטים באנגלית כל כך טוב וזה מקפח אותם מאוד. היה גם עדיף שהם היו באולפן נותנים את כל הסטטיסטיקות היבשות שלהם במקום במשחק...
מר ברק רום . ביום שבת אתה הולך לשדר את הדרבי בין ארסנל לטוטנהאם(כן זה דרבי...)אנא ממך אני מתחנן רק קניתי טלוויזיה ויהיה מאוד עצוב אם אני אשבור אותה,אני אוהד טוטנהאם שרוף ובדרבי הזה כל שיר וכל אאוט חשוב כמו גמר גביע,בבקשה ממך אל תתחיל עם הסטטיסטיקות והדיבורים בזמן התקפה. אישתי והילדים יהיו אצל ההורים ואני אראה את השידור בבית ולא בפאב בשביל לא לפגוע באף אחד...אז בבקשה אל תאלץ אותי להשתגע ותרעיל כבר את האלקה זלצר הזה!!!
קח הכל בקלות רובי. אמנם קצת עצוב לוותר על הקהל, אבל יש כפתור שכתוב עליו Mute. בקטעים קשים הוא יכול להיות שימושי.