שמועות, העברות וחדשות - הכל כאן :: פריימר ליג עונת 2003/2004

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏25/5/03.

1. ArsenalFan Member

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, מצטער http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

בכלזאת, אני עדיין לא מבין את מהות העסקה הזאת

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי תשנה את הכינוי שלך לקטנוני...עכשיו אתה שמח..
    מה מהות העיסקה?לא מובנת אבל זה עדיין לא אומר שזה לא קיים.
    אולי הוא ישאיל אותו לאנשהו..או שזהבי הצליח לשכנע אותו שיעקובו הוא מישהו שעוד כמה שנים שווה לבנות עליו..

4. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי סליחה, להמשיך להכנס בי אתה יכול עד מחר, זה לא ישנה כלום.
    את החלוצים הפסדנו כבר לטוטנהאם ומנצ'סטר, אולי הוא רוצה להראות שגם הוא יכול
    להביא חלוץ שחור?

5. Julian Joachim Member

אני מניח שמה שיקרה יהיה דומה לסיפור של סמרטין. קנייה והשאלה מיידית.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל לדוש בנושא שולי כזה. כשזה יהיה סופי כולנו נדע, והכי חשוב זה לא ליפול למשחקי השמועות של הצהובונים.

אני חייב לציין שהשמועות האלה הם אכזריות לשמה, שמשאירה את האוהד בהרבה מתח ותסכול. מניסיון. היו םבו טוטנהאם איבדה את פול רובינסון הוא כנראה אחד הימים האומללים ביותר שהיו לי לאחרונה.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב טוטנהאם..בליגה רשום שקופר בדרך לשם..אולי סוף סוף תהיו קבוצה.

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי. אבל האמת שהשמועות סביב עמדת המאמן כבר כל כך סותרות אחת את השנייה שאי אפשר לדעת למה להאמין.
    חלק אומרים שיש כבר מאמן חתום, אחרים אומרים שאין. חלק אומרים זר אחרים אומרים בריטי. יש יותר מדי שמות ברשימה וכבר קשה לדעת למה להאמין. אני לא בטוח שקופר הוא מה שטוטנהאם צריכה. אני די בטוח שקאפלו או קרבישלי יהיו עדיפים.

9. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניוקאסל במגעים עם אנדי אובריין לגבי השארתו בקבוצה עד לסיום 2007. אותי באופן אישי זה מאוד משמח, אני מאוד אוהב את אנדי שנותן את הנשמה ומקריב את עצמו (והרבה פעמים גם את אפו) למען הקבוצה, וגם כמובן יש פייט לעוד שנים לבראמבל.

http://www.nufc.com/images/nat-obrien.Xxx

10. ArsenalFan Member

- מכה לניוקאסל ושאיפותיה להגיע לליגת האלופות- קיירון דאייר נפגע אתמול בירך ונטש את המגרש בתיקו 1:1 מול פורטסמות'. חומרת הפציעה עדיין לא ידועה, אך החשש הוא כי דאייר יעדר עד 4 שבועות.

- ספ בלאטר הודיע כי לדעתו הפרמייר ליג גדולה מדי ויש לקצצה ל-18 קבוצות, וכי העומס על השחקנים בכדורגל האנגלי גדול מדי. בשורה אחת טובה לאוהדי מנצ'סטר יונייטד וארסנל- אם אחת מהקבוצות הללו או שתיהן יגיעו לגמר הגביע, בלאטר הבטיח כי המשחק החגיגי בין צרפת לברזיל בפאריז שייערך יומיים לפני הגמר בקרדיף לא יפריע להכנות לקראת הגמר. לשתי הקבוצות שחקנים צרפתים וברזילאים, כמובן...

- דיווחים בבריטניה מדברים על כך שצ'לסי ורומן אברמוביץ' הולכים "לאמץ" את פ.ס.וו איינדהובן, במסגרת עיסקה שתכלול את העברתו של הבלם הברזילאי אלכס מסאנטוס להולנדים, כתחנת ביניים בדרך לסטמפורד ברידג'. כמו כן, לפי השמועות ייתכן שצ'לסי תיכנס לפעולה בעקבות כך בחזית אריאן רובן, שנמצא בראש רשימת הקניות של מנצ'סטר יונייטד.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

-ספ בלאטר מתייחס לחששן של הגדולות באנגליה בנוגע למשחק ה-100 של פיפ"א (צפרת-ברזיל), שצפוי לפגוע בהכנות לגמר הגביע, ואומר כי המשחק לא יפגע באותן הכנות. יחד ע זאת בלאטר מוסיף וטוען כי יש לצמצם את מספר המשחקים המשוחקים בשנה בבריטניה, ע"י הקטנת הפרמיירשיפ וע"י ביטול שיטת המשחקים החוזרים בגביע. מה דעתכם על דעותיו של בלאטר? האם יש לצמצם את מספר המשחקים כדי למנוע קריסה של השחקנים?

-ולעוד ידיעה שעוררה בי תהיות כאשר קראתי אותה: לפי האתר סוקרנט (עוד לא מצאתי את זה בעוד מקומות) צ'לסי קרובה מאוד לסגירת עיסקה עם פ.ס.וו איינדהובן, שתהפוך את המועדון ההולנדי למועדון בת (nursery club) של הכחולים מלונדון. במסגרת ההסכם צ'לסי צפויה לממן את העברתו של בלמה של סנטוס הברזילאית אלכס לפ.ס.וו, כשלאחר שנתיים שהברזילאי ישחק בהולנד הוא צפוי לעבור לשחק בסטמפורד ברידג' (אלכס הנ"ל הוא בלם בן 21 שצפוי לו עתיד מזהיר בהגנת נבחרת ברזיל).
    ההסכם אמור להיות דומה לזה שקיים בין מנצ'סטר יונייטד לאנטוורפ הבלגית משנת 1998, ולדעתי גם קיים הסכם שכזה בין ארסנל לבין בוורן הבלגית, כשארסנל שולחת לשם צעירים רבים בהשאלה ללא תמורה כדי שיטעמו קצת כדורגל בבוגרים, כשלפי מיטב הבנתי יש לקבוצה אופציית ראשונים על שחקנים כשרוניים שישחקו במועדון הבלגי.
    הבעיה לטעמי היא שאם וכאשר זה יהיה יטיב ההסכם, הוא יהיה פשוט הרסני. פ.ז.וו איינדהובן היא קבוצה גדולה בהרבה מבוורן ואנטוורפ, קבוצה המשתתפת באופן קבוע בליגת האלופות ומשיגה שם תוצאות נאות. אם צ'לסי יוכלו לשים יד על מי שהם חפצים בפ.ס.וו, צפו לראות את הלונדונים מוצפים בכשרונות כגון מתיאה קזמן ואריאן רובן בקרוב. אני מאוד מקווה שהסכם שכזה לא יצא לפועל, ושגם אם הוא יצא לפועל צ'לסי לא יוכלו לבחור שחקנים מפ.ס.וו כרצונם.
    לינק לכתבה המטרידה: http://soccernet.espn.go.com/headlinenews?id=292802&cc=3888

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואן בומל המצויין, אם ההסכם ייצא לפועל צ'לסי בדרך לגדולות.

13. ArsenalFan Member

ההסכם עם פ.ס.וו לא יהיה דומה עד כמה שידוע לי למקרים של אנטוורפן ובוורן הבלגיות, משום שאלו פשוט חממות לגידול שחקנים עבור מנצ'סטר יונייטד וארסנל (בהתאמה) כדי שהנערים/ הזרים הצעירים שלהם יתחשלו קצת בליגה אירופית פיזית. בוורן, אגב, היא כמעט כולה שחקנים מחוף השנהב (כפי שאפשר לראות כאן), אחת הקבוצות המדוברות בבלגיה. זו קבוצת בת לכל דבר של ארסנל באופן דומה לזה שבארנט היא קבוצת בת שלנו.

עם פ.ס.וו זה לא יהיה כך. מדובר במועדון מפואר בקנה מידה אירופי, הרבה יותר מפואר מצ'לסי. איינדהובן איננו מועדון שזקוק לחסדיו של רומן אברמוביץ', מפעל פיליפס העירוני מזרים כספים רבים למועדון הבית שלו ומדובר במועדון מצליח כלכלית, בעיקר אחרי מכירות של כוכבים שצמחו בפ.ס.וו. כאן מדובר לכל היותר בהסכם לשיתוף פעולה ולהשבחת שחקנים, וייתכן שבמקרים מסוימים תינתן עדיפות לצ'לסי, אבל איינדהובן קבוצה מספיק גאה כדי לא להיכנע לתכתיבים של איזה נובוריש רוסי שיושב בלונדון. אם ריאל מדריד או מנצ'סטר יונייטד יציעו להם יותר כסף עבור רובן, קז'מן או ואן בומל, הם ינפנפו את צ'לסי.

מה שבטוח, לא תמצא פתאום את רוברט הות' פותח בהרכב של איינדהובן כמו שראינו את איגור סטפאנובס או לוק צ'דוויק מוצנחים להרכבן של הבלגיות.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/04
  14. KirkH Member

סורי על הדיליי - כנראה לוקח למידע קצת יותר זמן לזרום עד ניו זילנד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

בכל אופן, אם משהו ניכר כאן, זה חוסר ההיכרות שלך איתי. סבלנות לראניירי הייתה לי לפני שנתיים וחצי. מה לעשות שאם נותנים לדברים להתגלגל ולהתדרדר יותר מדי בלי שום כיוון מגיעים בסוף למצב של לידס יונייטד...

קלאודיו ראניירי הוביל את צ'לסי בדיוק לשתי תקופות איכותיות:
    בעונה שבה הוא החליף את ויאלי אחרי 5 תוצאות תיקו, הוא שינה קצת את המערך וביטל את הרוטציה הדבילית שויאלי הכניס בסגל הרחב של הקבוצה. צ'לסי רצה לא רע בכלל לאורך העונה - אבל אנשים נוטים לשכוח שלא ממש היה על מה להילחם באותה תקופה, זה שקול בערך ליכולת מצויינת של צ'לסי מהיום ועד סיום העונה הנוכחית - פול גז בניוטרל...

התקופה השניה הייתה סיום העונה שעברה. שוב אחרי שנופנפה מהמאבק האמיתי על התארים נשאר לצ'לסי להיאבק על הפירורים. הקבוצה נראתה באמת טוב ולקחה את הכרטיס לצ'מפיונס בצדק.

אבל זהו. כמעט ארבע שנים עם המטרד שאנשים כל כך מחבבים - ועדיין בשורה התחתונה הוא לא הביא לצ'לסי שום דבר. לא שיפור בצד הטקטי, שום דבר באספקט המנטלי (אההמ, הגאנרס בגשר, אההמ...), שום שינוי נראה לעין בכיוון שאליו הקבוצה הולכת.

אנשים יכולים לדבר כמה שהם רוצים על מושגים כמו התחברות וקבוצתיות. בסופו של דבר, זה התפקיד של המאמן. לא אני החלטתי להביא 14 שחקנים, לא אני הצבעתי על השחקנים שאני רוצה ותוך שניה ראיתי אותם מגיעים לטכסי חתימה נוצצים. ראניירי היה האיש הזה. עם הסגל של צ'לסי העונה לא רק שהיה צריך לקחת אליפות - חובה היה לקחת אליפות. זה לא שארסנל או יונייטד הראו יכולת כל כך משכנעת. עד לפני חודש ארסנל בכלל לא היו כאן. בטח לא ביכולת קטלנית, וגם אז צ'לסי פישלה.

ראניירי קיבל יותר מדי צ'אנסים, הגיע תורו של האיש הבא. מי יתן ויביאו מישהו שיודע לאמן ולא רק לזיין את השכל בתקשורת.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארבל אי אפשר להשוות בין התקציב שניתן לצ'לסי השנה ולסגל שגובש השנה לשנתיים הקודמות!
    אני חושב שככל שזה נוגע למלחמות אגו (דבר שהיית מצפה שיקרה ולא קרה, ואני זוקף לזכות המאמן), תפקוד הקבוצה כקבוצה ועמידה במינימום שבמינימום - אני חושב שראניירי עשה את שלו.

זאת טעות לשפוט סגל רענן שרק התגבש השנה, לפי עונה ראשונה.