שמועות חדשות והעברות 2008/9

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Chievo, ‏2/7/08.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

גם ככה נותרו שלושה מחזורים לסוף. לא חשבתי על תסריט שייפטרו אותו עכשיו, זה לא יהיה צעד נכון. אין מה לזעזע את המערכת עכשיו.

לדעתי בסופו של דבר זה יהיה ספאלטי. זה ההימור שלי.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שלוקארלי הגיע בתור גלגל הצלה אחרון כשלא נשאר מקום לטעויות ולתמרונים שונים בשוק, אבל אני מתייחס יותר לצד הכלכלי של העניין. 4 מיליון זה שמאוד הגיוני בעיניי כשאני מסתכל על פארמה. בולוניה הוא מועדון בסדר גודל דומה זלה של פארמה והם הוציאו בקיץ משהו כמו 20 מיליון יורו. אני מעריך שהתקציב של פארמה יהיה די דומה (שיטת החלוקה החדשה של זכויות השידור שתיכנס ב-2010 תפצה על ה"דיפלציה" במחירי השחקנים שנבעה מהמשבר הכלכלי). כמוש אמרתי, לפארמה יש סגל די טוב שלא זקוק למהפכות. 3-4 שחקני מפתח במחירים של 4-5 מיליון יורו נראה לי כמו התסריט שצפוי לפארמה במרקאטו הקרוב. אני מעריך שפארמה גם חושבת כבר על סוף העונה הבאה, כשהחצאים השניים של הכרטיסים של דסנה וצ'גאריני ( שניהם בעמדה דומה לזאת של בטאגליה) ככל הנראה ימכרו ויכניסו לקופת המועדון בין 10 ל-15 מיליון יורו.

מה שאני רוצה להגיד זה שהמחיר הגיוני מאוד ובחירת השחקן גם נשמעת לי לא רעה.

אני שמח שקונטה נשר מהמירוץ - אני רוצה לראות אותו ממשיך את הפרויקט בבארי. זה די רלוונטי גם לגאספריני. למרות שהרצית פה לכולם למה גאספריני לא פחות מתאים מספאלטי ואולי אף עדיף עליו, אני אישית הכי מסתדר לי שספאלטי יגמור ביובנטוס.

3. Joel Gion Member

קראתי אתמול בלילה ב"טוטוספורט" על הפגישה הזאת שאמורה להתקיים היום בבוקר, כתבו שם שהם הולכים לדון בתכניות הרכש של הקיץ, במצב הכלכלי הכללי של המועדון ובמיוחד בסוגיית מחליפו של ראניירי. אחרי כתבה של כמעט עמוד שלם, הם ציינו גם שרוב הסיכויים שלמרות הפגישה המכרעת, לא תצא ממנה בשורה מסעירה. וכך אכן קרה.

למרות שלא יצאה איזושהי הודעה מעניינת במיוחד, מסתמן שנשארו שני מועמדים מובילים לתפקיד המאמן בעונה הבאה. קונטה אכן נשר מהמירוץ, סקו ובלאן מעוניינים בגספריני בעוד ג'ון אלקן רוצה את ספאלטי. שאלו יהיו הצרות שלנו. בתוך תוכי אני עוד חושש שבשלושת המחזורים שנשארו ננצח ואולי אפילו נשחק טוב (!), מה שיגרום לחסרי המושג האלו להמשיך עוד עונה עם ראניירי.
    על נושא דייגו אף אחד לא רצה לדבר, אבל למרות הפרסומים בגרמניה כל הסימנים מצביעים על זה שהוא שלנו. כרגע נראה שבקבוצה מחכים לסיומה של העונה בסוף החודש כדי להכריז רשמית על המעבר. עוד סיבה מעולה לחכות בקוצר רוח לסיומו של הסבל הזה.

יותם, בקשר לקונטה - גם אני הייתי מעוניין מאוד לראות אותו ממשיך בבארי, אבל גם אם לא יגיע ליובה, קשה לי לראות אותו נשאר בדרום. יש שמועות רציניות על אטאלנטה (דל נרי כבר הודיע שלא ימשיך), כשגם סמפדוריה ואולי אפילו ג'נואה יהיו מעוניינות בו במידה וגספריני יגיע ליובה ומצארי יתקדם ללאציו/רומא. יהיה מעניין משחק כסאות המאמנים הזה בקיץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שהבנתי הסיבה היחידה שיובנטוס לא מודיעה רשמית על רכישתו של דייגו, היא העובדה שהיא רשומה בבורסה ולכן היא צריכה לחכות עם ההכרזה עד ל-31 בחודש הנוכחי.

אני דווקא קראתי שדליו רוסי מועמד חזק לעבור לאטאלנטה. אני חושב שכרגע מוריניו ופראנדלי הם שני המאמנים היחידים בליגה שבודאות ישארו בקבוצות שלהם. על כל השאר מרחפת עננת פיטורין/קריאה ממועדון גדול יותר/מיצוי.
    כמה שאני אוהב את המרקאטו. הריפרשים האינסופיים כשיש שמועה על מעבר גדול, הקטעים שבהם חוזרים מבילוי לילי ופותחים 200 טאבים חדשים בפיירפוקס על כל ידיעה ב-TMW שיש בה פוטנציאל למשהו מעניין, הניסיונות להרדם כשכל מה שעובר בראש זה פנטזיות וניסיונות לדמיין איך יראה שחקן X בקבוצה Y ואיך קבוצה Z תראה עם מגן ימני איכותי... כמה שאני אוהב את הכדורגל הזה!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

5. uri מנהלים

:aa1: ה'קורריה דלו ספורט': גאספריני יאמן בעונה הבאה את יובנטוס. נשאר רק לחתום רשמית. ג'נואה כבר החלה במגעים עם מרקו ג'אמפאולו (מאמן סיינה).

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/09
  6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד קצת יובנטוס:

בניגוד למה שאורי אמר הטוטוספורט מפרסם כי גאספריני נשאר בג'נואה וספאלטי הוא המוביל במרוץ.

עוד מקושרים חמים מהתנור:
    -יובנטוס עוקבת אחרי דה-סילבסטרי,מגנה הימני של לאציו
    -מעברו של ספאלטי ליובנטוס יכול להיות שיביא איתו גם את פיזארו מרומא.
    -ביובה לא מרוצים מדה-צ'לייה ומולינארו וחושבים על קולארוב של לאציו
    -קרישיטו יחזור בעונה הבאה ליובה

7. uri מנהלים

לי יש מבחן מחר, שאני בכלל לא מוכן אליו ואני בקושי מצליח ללמוד, כאשר כל הזמן עולות לי קומבינציות של רכש וספקולציות נוספות.

בכל אופן, מחשבה שעלתה לי לראש: שימו לב איזה רכש קטסטרופלי עשו קבוצות הצמרת של הסריה A העונה.

אינטר: קוורסמה (24.5 מיליון אירו), מונטארי (15 מיליון אירו), מנסיני (13 מיליון אירו).
    מילאן: רונאלדיניו (21 מיליון אירו), וידואז (2.5 מיליון אירו), סנדרוס (2.5 מיליון אירו), בוריילו-הפצוע כל העונה (7 מיליון אירו), פלאמיני (חינם), שבצ'נקו (מושעל).
    יובנטוס: פאולסן (9.75 מיליון אירו), מלברג (חינם).
    רומא: מנז (10.5 מיליון אירו), באפטיסטה (9 מיליון אירו), ריסה (5 מיליון אירו), לוריה (2.8 מיליון אירו), אנטונס (1.2 מיליון אירו)
    פיורנטינה: וארגס (12 מיליון אירו), יובטיץ' (8 מיליון אירו), אלמירון (0.5 מיליון אירו).

ברור שאפשר להתווכח על שם או שניים, אני למשל לא חושב שמונטארי הוא כושל. וכן היו כמה מוצלחים כמו מלו, ג'ילארדינו או זמברוטה, אבל בכללי - מזעזע!

8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחת את אמאורי שהוא רכש חיובי נוסף ואת קנזביץ' שהוא איום ונורא

9. uri מנהלים

שם כזה או אחר זה לא העניין, אלא התמונה הכוללת.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכמה מהפלופים שנמצאים פה אתם חושבים שמגיעה הזדמנות שנייה?

אני אהיה יותר ספציפי - מתוך השחקנים שברשימה הזאת, את כמה מהם אתם יכולים לדמיין מככבים בעונה הבאה בקבוצות שלהם למרות העונה הראשונה המאכזבת?

לדעתי: בוריילו, פלאמיני, יובטיץ', וארגאס (אם ישאר בכנף שמאל של הקישור).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/09
  11. Joel Gion Member

זמברוטה אמנם הגיע בסכום יחסית נמוך, אבל הוא לא כזה טוב השנה ככה שלא הייתי ממהר להכליל אותו ברשימת ה"מוצלחים". אני גם חושב שריסה לא פלופ. הוא אמנם פתח את העונה די חלש, אבל השתפר עם הזמן (ואפילו הציג כמה משחקים הרואים כבלם).
    בניגוד לכל הגדולות, ג'נואה פגעה בול בכמעט כל הרכישות שלה בקיץ שעבר. מיליטו, מוטה, קרישיטו, בוקטי, פרארי ואפילו פלאדינו. בולוניה הימרה על די ואיו והרוויחה סקורר ענק, ועושה רושם שגם סמפדוריה תהנה עוד הרבה שנים מההימור על פאציני, אלא אם כן נווכח לדעת שהסיבה היחידה לפריחה הפתאומית שלו היא אכן קסאנו כשהאחרון יעזוב בשלב כלשהוא.

בקשר ליובנטוס ופיזארו - זה יכול להיות מדהים אם אכן נשחק ביהלום, לחוליית קישור שלו יחד עם סיסוקו, מרקיזיו ודייגו יש פוטנציאל אדיר. אני אישית מעדיף את ד'אגוסטינו אבל למרות אי היציבות בעונות האחרונות, הצ'יליאני הוא עדיין שחקן מעולה.
    לפי מה שראיתי ממנו העונה, קולארוב כרגע רחוק מלהיות ברמה הנדרשת בשביל להיות שחקן הרכב ביובה. קרישיטו הוא אופציה עדיפה בהרבה, כמו גם הפנטזיה האישית שלי, פאביו גרוסו שגם הוא מקושר לקבוצה בימים האחרונים.
    בעניין המאמן - סקו ובלאן מעדיפים את גאספריני על פני ספאלטי, בעיקר בגלל שיהיה הרבה יותר יקר להוציא את ספאלטי מהחוזה שלו ברומא (יש לו חוזה הרבה יותר יקר מלגאספריני, אם אני לא טועה הוא עד 2011), ככה שאלא אם כן רוסלה תפטר אותו בקיץ אני מאמין שכמו שכתבו בקוריירה - גאספריני אכן יהיה המאמן שלנו בעונה הבאה.

12. 亚历山大帕托 Member

פיורנטינה הגיעה להסכמה עם סמפדוריה על רכישתו של אנג'לו פלומבו שערכו בג'נובה עומד על 12 מ' אירו. בפירנצה מוכנים לשלם 6 מ' אירו ולצרף את הקשר מרקו דונאדל.

13. uri מנהלים

בהמשך לדבריו של יותם על כך שהמרקטו מזרים לראשינו מחשבות בלתי פוסקות על מעברים, הרכבים וכדומה, רציתי לשתף אותכם במחשבה שרקחתי הלילה, ממש לפני השינה. מחשבה על כך שבהשקעה של כ-30 מיליון אירו בלבד, סכום שאם נעפיל לליגת האלופות לא רק אפשרי כי אם מתבקש, פיורנטינה שלי תוכל לבנות קבוצה ששמינית גמר ליגת האלופות תהיה המטרה המינימלית עבורה. והאמת, אם נצליח למכור את השניים, שאת שמותיהם אציין בהמשך, בסכום הנכון, נכול אף לרדת מ-30 מיליון.

אם כך, הרכש (בסוגריים מצויינת עלות מוערכת): פאלומבו (10 מ') + בוקטי (8 מ') + דה סילבסטרי (6 מ') + קאמורנסי (6 מ') + פוצי (4 מ').

מכירה: סאנטנה + וארגס (יחד כ 12 מ').

ההרכב יראה כך:

--------------------פריי------------------
    פאסקוואל-בוקטי-גמבריני-דה סילבסטרי
    -------פאלומבו---מוטוליבו---מלו-------
    מוטו----------------------------קאמורנסי
    ----------------ג'ילארדינו----------------

וזה, פחות או יותר, ההרכב השני:

-------------סטורארי-------------
    זאורי--קלודרופ--דאיינלי--קומוטו
    ----גובי--דונאדל--קוזמנוביץ'----
    יובטיץ'-------------------סמיולי
    -------------פוצי--------------

אגב, בתקשורת מוזכר שמו של אלסנדרו מאטרי (כסגנו של ג'ילא), שבהחלט יתקבל בברכה. אך קשה לי לראות את קאליירי מוותרת עליו בשל העובדה שהיא בכל מקרה תאבד את אקוופרסקה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/09
  14. uri מנהלים

:aa1: 'הקוריירה דלו ספורט' : נאפולי הציעה לג'נואה 10 מיליון אירו + סנטקרוצ'ה עבור טיאגו מוטה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/09
  15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני לא בטוח עד כמה זה בטוח ונכון עבור נאפולי לוותר על סנטקרוצ'ה (הייתי שמח לראותו במילאן) שהוא אחד הכשרונות הגדולים של איטליה מה גם שההגנה של הקבוצה הזאת גם ככה בינונית.

:aa1: לדברי "הטוטוספורט" אלסנדרו דל פיירו הוקפא מהסגל בעקבות סירובו לחתום על חוזה חדש.

:aa1: התקשורת האנגלית לא מפסיקה לפרסם על תוכניות הרכש החדשות של קרלו אנצ'לוטי כמאמן צ'לסי, אלברטו זקארוני בראיון סיפר שלברלוסקוני יש חולשה לואן באסטן ובכך רמז על זהות המאמן הבא.