שניצלים זה טעים - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י M_T_A, ‏18/10/05.

  1. M_T_A

    M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חחחחחח לא יודע... בינתיים אני תוקע שניצלים חופשי עד הודעה חדשה.
     
  2. Riki

    Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כנ''ל. פעם שניה השבוע שאני במצב שיש ערמת שניצל על השולחן ואני מתבוננת בזה וחושבת, למה אלוהים ? הכול רק לא שניצל [​IMG] ...... חיסלתי כמות שלא תבייש אפילו את אריאל שרון עד הודעה חדשה שניצל ולימון בסדר העדיפויות שלי.
     
  3. M_T_A

    M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פעם שניה השבוע? אני טוחן את הדבר המושלם הזה כל יום לפעמים אפילו פעמיים ביום..
    שניצל זה טעם החיים.
     
  4. Riki

    Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אממממ.... לא ממש טוסט ושוקו עושה לי את זה יותר. אבל אנחנו סתם מספימים וגל יקום מחר ויכנס להיסטריה וימחוק לנו פה הכול.

    אבל עד אז אני נכנסת לכוננות חירום, אני פיצצתי את המקרר במלאי של שניצלים ואני הולכת להזין את עצמי השבוע בשניצל וסלט בלבד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/10/05
  5. juventiner

    juventiner Member

    הצטרף ב:
    ‏14/7/05
    הודעות:
    636
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עכשיו נקרעתי פשוט וכך!! [​IMG] [​IMG] [​IMG] :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
     
  6. Riki

    Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שניפתח דיון על זה ? ראו הוזהרתם יש רודן קטן בשם אלברו רקובה שיקום מחר עצבני מאוד.
     
  7. Alvaro Recoba

    Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/6/03
    הודעות:
    12,566
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לכו על זה
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/10/05
  8. Riki

    Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוב אני יפתח בכך שאני יאמר שגל ענק, רודן חמוד שכמוך (למרות שהוא תמיד מפסיד בהתערבויות).

    ועכשיו לשאלה רצינית. איך אתם אוכלים את השניצל שלכם ?
    כמיטב המסורת במשפחתי אני נוהגת לטבול בקמח, לאחר מכן בפירורי לחם ולבסוף בביצה טרופה מתובלת בפלפל שחור, מלח ופפריקה מתוקה.
    לאחר הטיגון כמה טיפות של לימון מעל עושות את העבודה.
    לפעמים אני נוהגת להוסיף סומסום או חרדל וכל מיני המצאות שאמא שלי רואה באודטה.
    אז מהו המתכון שלכם ?
     
  9. Gianzola

    Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏16/2/04
    הודעות:
    7,964
    לייקים שהתקבלו:
    1,107
    טיבול של ווינה שניצל, שיהיה כמה שיותר זהוב, עם הרבה מיונז, כרוב כבוש ותפו"א.
     
  10. juventiner

    juventiner Member

    הצטרף ב:
    ‏14/7/05
    הודעות:
    636
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל פעם דרך אחרת...לפעמים עם ביצה (בתור תערובת) ופירורי לחם, לפעמים סומסום לפעמים שניהם, לפעמים בתור סטייק...
     
  11. cazzo

    cazzo Il Capocuoco מנהל

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    12,925
    לייקים שהתקבלו:
    703
    איזה מסכנים,שניצל {או קוסטולטה אלה מילאנזה!} עשוי מהשייטל {תחת} של העגל!ולא משום חתיכה עלובה מסכנה של עוף! [​IMG]
     
  12. יואית

    יואית Member

    הצטרף ב:
    ‏19/3/05
    הודעות:
    271
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יו עשיתם אותי רעבה!!!! איזה דיון פתחתם חחח....
    אין על השניצל שאמא שלי עושה (ואל תשאלו איך היא עושה כי אני ומטבח לא הולך יחד).
    אני אוהבת עם סומסום[​IMG]
     
  13. Luis Fernandez

    Luis Fernandez Member

    הצטרף ב:
    ‏2/6/04
    הודעות:
    225
    לייקים שהתקבלו:
    0
    את עושה את המתכון הפוך....
    קודמים כל שמים בביצה בשביל שיהיה דבק ואז הפירורי לחם יידבקו טוב בשניצל [​IMG]
     
  14. juventiner

    juventiner Member

    הצטרף ב:
    ‏14/7/05
    הודעות:
    636
    לייקים שהתקבלו:
    0
  15. Gianzola

    Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏16/2/04
    הודעות:
    7,964
    לייקים שהתקבלו:
    1,107
    קאצו, עוד מעט אני אעשה מהקאצו שלך שניצל. שניצל עשוי מחזיר, שהאיטלקים יישארו
    עם הפסטה ושאר הבצקים שלהם, בשניצל אל תגעו.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!