כמה פקה פקה תאורטי כשכל מה שמנסים לומר לכם זה שביבי מכר את המדינה בערך ב10 הזדמנויות שונות ואת הימין ב50 הזדמנויות שונות כדי לתקוע יריבים פוליטיים שלו/אנשים שאשתו לא אוהבת, ועכשיו כשהבומרנג חוזר כל האנשים שהמדינה היא מעל הכל עבורם פתאום יוצאים מהחורים. איזה עדר יא אללה.
בשורה התחתונה מדובר בנושא הכי פחות חשוב שיש כרגע על הפרק, הייתי מעדיף לשמוע פרשנות של ישראל כץ על הלייקרס מאשר עוד מהחרא הזה. הרי אם היינו שואלים כל אחד מהאנשים שמבחינתם זה הדבר הכי חשוב כרגע עד לפני שבוע האם יש חוק כזה ומה המשמעות שלו, הם היו מאשימים אותנו בניסיון לבזבז את זמנם. הממשלה החדשה צריכה לעסוק בנושאים החשובים שעל הפרק - התפרצות מחודשת של הקורונה לקראת חופשת הקיץ, האלימות במגזר הערבי, התחממות בגדה המערבית, בעיית הפקקים והכי חשוב, להעביר בשעה טובה תקציב מדינה. אם ככה הליכוד רוצה לשכנע אנשים שמגיע להם לקבל בחזרה את המנדט, שיהיה להם לבריאות. אני מקווה שיש מספיק כאלו שרואים את כל מה שקורה בשבועיים האחרונים ומבינים שהמהלך להוריד את הליכוד, לפחות לתקופה, היה הכרחי לעתיד המדינה.
אם אני זוכר נכון בית המשפט העליון לא הסכים להעביר חוק כזה באופן קבוע שלא היה עובר בג"צ, אלא רק כחוק "זמני" שבמשך 12 שנה האריכו אותו בכל שנה.
לא שכחתי, אבל גם אם מחר נהפוך לוואקנדה ונשתמש ב100% אנרגיה ירוקה, זה טיפה בים. ישראל קטנה מדי בכדי להשפיע, יותר חשוב לטפל בזיהום האוויר והקרקע שלנו.
אפילו קנדה טיפה בים. כל עוד סין ארה״ב ועכשיו גם הודו מחרבנות על כל העולם אין עתיד בכיוון הזה. וגם ככה כל עוד העולם מתפתח ויש הגירה של אנשים ממדינות לא מזהמות למדינות מזהמות בכלל אין מה לדבר. בטווח הקרוב רק דילול אכלוסיה יכול לעבוד.
*חרדים הולכים להלוויות בזמן הקורונה* אנטישמים בתקשורת: חלאות, מפיצי מחלות, אשמים בכל התחלואה *מצעד הגאווה מתקיים בשיא ההתפרצות* אנטישמים בתקשורת:
כל הזמן מספרים לנו שהמטרה של החיסון היא לא למנוע ממבוגרים / ילדים להיות חולים, אלא שהמחלה תסתיים בצינון קל. עכשיו ילדים נדבקים כשיודעים שהם לא מגיעים להתאשפז, שהמבוגרים שנדבקו והיו מחוסנים לא ידעו אפילו שהיו חולים בגלל שהם מחוסנים, ועדיין משרד הבריאות מייצר כאן אוירה של עוד שנייה נכנסים לסגר.