Carling Cup 2009/10: מנצ'סטר יונייטד זכתה בגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י cityblues, ‏16/6/09.

1. שלו Guest

1-0 ליונייטד דקה 6.

2. Becks Member

חפש פה.

3. Cup of Tea Liverpool, UK

תיקול מכוער ובעיקר מאוד מאוד מיותר של החלאה על האמיל (הסקאוזר).
    קיוויתי לראות מאצ' אפ בין שניהם, אבל לא בדיוק ככה.

4. קינג לדלי Member

5. Bill Shankly Member

ארסנל - ליברפול

הרכבים:

Arsenal: Fabianski, Gilbert, Senderos, Silvestre, Gibbs, Merida, Eastmond, Ramsey, Nasri, Bendtner, Eduardo
    Subs: Szczesny, Bartley, Coquelin, Frimpong, Randall, Sunu, Sanchez Watt

Liverpool: Cavalieri, Degen, Insua, Skrtel, Kyrgiakos, Plessis, Spearing, Babel, Kuyt, Voronin, Ngog.
    Subs: Reina, Aquilani, Benayoun, Darby, Dossena, Eccleston, Ayala.

יאללה ליברפול ! up the arse ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

6. SkiMan Member

מחצית של כדורגל מענג באמירויות.
    קצב מטורף, התקפות מצד לצד, מהלכי כדורגל נהדרים, צירופי מסירות, דאבל פסים, נפלא ממש.
    שני שערים מרהיבים כשלגבי השער של אינסואה אני לא סגור אם זו ממש אשמתו של פביאנסקי. כדור מפתיע מאד, חזק ומהיר שנע בצורה קשתית שמאד מקשה על השוער.

בנדטנר הזה חידה. ראיתי כמה משחקים של נבחרת דנמרק ושם הוא פשוט נפלא.
    כשהוא מגיע חזרה לארסנל הוא נהיה תרנגולת מפוחדת עם קבלת החלטות שהיא פשוט הפוכה ממה שצריך לקרות.

7. אבו Member

משחק מעולה באמיריות, בעיקר מהצד שלנו. אני חושב שמשהו כמו 80% מהשערים שספגנו השנה הם באשמת שוערים- לא להאמין...בעיטה חביבה של אינסואה, אבל שער שכולו פביאנסקי ללא ספק. מה יהיה הסוף עם השוערים שלנו

איך שלא ייגמר המשחק הזה, אנחנו מקבלים שני דברים ברורים:
    * פציעה רצינית של גאלאס או ורמאלן, עלולה לפגוע בנו קשות. סילבסטרה, לא צריך להרחיב את הדיבור.
    * בסגל המורחב שלנו, יש לפחות 5-6 שחקנים שהם טובים ועדיפים על דיאבי ואבואה, ולא להאמין שהצמד המדובר שחקני הרכב, בד"כ. לראות שחקנים כמו מרידה וראמזי, כ"כ הרבה יותר טובים מהם, בוודאי ראמזי, לא יאומן.

חזרה למשחק: בנדטנר יכול להיות כ"כ גרוע לפעמים זה מדהים. נאסרי פתח טוב אבל נעלם ברבע שעה האחרונה, כל נגיעה של אדוארדו זהב, מרידה נהדר- אנחנו משחקים בקצב פנטסטי וחבל שספגנו את השער המטומטם הזה בגלל פביאנסקי. כפיים לילדים

8. Strawberry Fields Member

מחצית ראשונה טובה, שני שערים מאוד יפים (של אינסואה יותר!) והייתה התקפה מהירה ספציפית של ארסנל בראשות ראמזי שהייתה פשוט תענוג לצפייה.

מזל שארסנל השאירה את החלוץ הצעיר והמבטיח שלה בבית...
    http://farm3.static.flickr.com/2607/3854728987_55d811a232.Xxx
    Sum Young-Guy.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית נהדרת של כדורגל טוב והמון מצבים וכמובן 2 שערים מרהיבים.

אבל לא יכולתי להנות ממנה כמו כולם בגלל 3 שחקנים שפשוט מחבלים במשחק של ליברפול - דגן, וורונין ובאבל. הם מצדיקים נגיעה אחרי נגיעה כל מה שאני (ובעצם כל מי שראה את ליברפול והשלושה האלה בעונה וקצת האחרונות) אומר עליהם. זה פשוט לא יאומן. וורונין בישל שער למרידה, באבל עם לפחות 8 איבודים מכלום, ודגן אמנם נתן הרחקה יפה באחד המהלכים של ארסנל אבל איזה שחקן חלש. סבל, פשוט סבל לראות את שלושת אלה משחקים.

לעומתם, בהתקפה יש לציין לטובה את אנ'גוג - שחקן המחצית שלי. שומר על הכדור בצורה מצוינת, עובד קשה, הכניס כדור גאוני לדגן במצב הראשון של המשחק, פשוט כיף לראות. הקפטן והצלע הרביעית בהתקפה, קויט, במשחק סולידי מאוד. במרכז השדה פלסי בסדר גמור, וספירינג דיי מאכזב. אני לא יכול להגיד שהוא שיחק רע אבל הוא לא מנצל את ההזדמנות הזאת שהוא מקבל עד הסוף. לצד כמה מסירות מצוינות(הכי תפסה את העין שלי, לאנ'גוג בנגיעה מהאוויר בתחילת המשחק) גם 2 איבודים לא מחוייבים, וחבל. בהגנה אינסואה סביר(רק סביר למרות השער הענק), יותר מדי חורים בצד שלו אבל גם לא ראיתי טעות מובהקת שגרמה לאחד מהם. לצידו קיריאקוס מאוד לא דומיננטי וסקרטל טוב. קבאליירי במחצית סה"כ טובה, גם ביציאה שלו הוא יצא טוב אבל לא דיבר עם קויט שנגח בכדור מעט לפני שהשוער הברזילאי הגיע אליו.

אקלסטון, אקווילאני ודארבי במקום שלושת הליצנים בבקשה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/09
  10. George Best Member

איפה כלבי הנחייה של וורונין ובאבל?

11. _Rushie Member

להגיד שזה מטריד אותי יותר מדי אני לא יכול, אבל מהצד שלנו המשחק נראה כמו משחק בנערים ג'.
    אין לנו מרכז מגרש בכלל-ספירינג לוחץ על שחקנים כשהוא נמצא 2 מטר מהם ומתפלא שאף כדור הוא לא מצליח לקחת, פלסיס הגרזן כביכול להצליח לחטוף כדור וחצי כל המחצית בסה"כ ובהתקפה הם מצליחים להפעיל רק את דגן. זה מזמין אלינו לחץ וההגנה שלנו שמעולם לא שיחקה ביחד מובכת פעם אחרי פעם מהמשולשים שעושים עליהם שחקני ההתקפה של ארסנל.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דקה 80 בערך עברתי מהגשר לראות את הסיום באמירויות. לפי הדקות שראיתי... ליברפול יכולה להרגיש מאוד מקופחת, וורונין נעצר באחד על אחד שלא היה שם נבדל, והנגיעת יד של סנדרוס אני חושב ששווה פנדל.

בקשר למשחק שלנו, הילוך ראשון הספיק כדי לנצח את בולטון בקלילות רבה. סטארידג' עשה איזה מהלך לא רע במחצית הראשונה אבל חוץ מזה לא הורגש ונראה שדי מחפש את עצמו, ג'וי קול מנסה לצבור ביטחון על ידי מהלכים שהוא אוהב לעשות, זה לא תמיד הולך אבל במשחק שכזה מותר לאבד כדורים... הוא נכנס אט אט לקצב, הוא כל כך חסר לנו. דקו שוב היה הצגה בפני עצמן, טורנבול שנכנס במקום הילאריו שנפצע לא היה צריך לעשות יותר מדי, אבל מה שהיה צריך לעשות עשה בצורה שקטה וטובה.

ניצחון קליל ביותר, הלאה לשלב הבא.

13. ארסנל ונגר Member

מתי תיערך ההגרלה לשלב הבא?

14. Rudess Member

אכן היה משחק טוב מאד באמירויות, קצב מעולה, אבל ליברפול שיחקו נהדר ואני חושב שהגיעו אפילו ליותר מצבים מאשר אנחנו, כך שהם יכולים להרגיש מקופחים מהתוצאה.
    ממש לא 80 אחוז מהשערים שספגנו בגלל השוערים, זאת הגזמה פרועה. מה עם כל השערים שספגנו מחוסר התיאום של גאלאס-ורמאלן? מה עם כל המצבים שכל קבוצה חלשה מגיעה נגדנו (כמה מצבים היו לפומפי מולנו?)
    בעיטה חביבה של אינסואה? חבוב, זה גול שגם אם תיתן לאינסואה לבעוט עוד 20 בעיטות הוא לא יבקיע כזה. פביאנסקי לא יכול למנוע שער כזה ואין לו שום אשמה.

15. AW forever Member

אני מסכים עם רודס בנוגע לגול של אינסואה, התלבש לו בצורה מדהימה לקשת מושלמת מעל פאביאנסקי, לא אשמתו. בכלל הוא נראה פרוספקט מעניין לעתיד של ליברפול.
    ההחלטה של בניטז להעלות את אקווילני רק בדקה ה75 הפתיעה אותי- האם המשחק הזה לא היה הזדמנות נהדרת לחשוף אותו לכדורגל האנגלי? יכול להיות שהוא עדיין לא כשיר למשחק שלם?