או תודה, גרמת לי לראות שוב את הגול של אינייסטה http://zuzeu.com/wp-content/uploads/2009/05/4332_84075292623_545667623_2212154_3144082_n.Xxx
לא שמתי לב שענית. בכל מקרה, כמו שיאיר אמר, שופט לא אמור להיות גם פסיכולוג. קשה לנתח במבט אחד מה הייתה הכוונה ושאר ירקות. מה שהוא רואה זה תיקול, ואם השחקן רצה בטוב, אך שיקול הדעת שלו בגד בו (כמו שואוקרוס למשל) אז הוא צריך לעוף למקלחת. אין פה שום עניין של כוונה.
זה לא שנאה לישראלים טיפש. אתה כזה נעל שבחיים לא תצליח להתעלות מעבר למה שהשכל שלך מעביר למקלדת. אנחנו מפרגנים לכל הישראלים שמצליחים, בין אם זה רביבו, ברקוביץ', בניון וכל מי שאתה רוצה. מצידי כנס לדיון ה NBA ותראה איזה מחמאות כספי מקבל. למי שאין מוח גם לא יצליח להבין למה גרנט נחש. ויתרנו עליך ממזמן עמי.
Chelsea: Cech, Ivanovic, Alex, Terry, Ashley Cole, Lampard, Ballack, Malouda, Anelka, Drogba, Kalou. Portsmouth: James, Finnan, Rocha, Mokoena, Mullins, Brown, Diop, Boateng, O'Hara, Piquionne, Dindane. ממשיכים עם אותו הרכב שעשה את העבודה נגד וויגאן, הכל תלוי בנו וזה אפילו מיותר לציין. אם נהיה חדים ורעבים כמו ביום ראשון האחרון, אין שום סיבה שלא נעשה את זה קל, פורטסמות' תעלה עם המון מטיבציה, המון רצון להילחם ולתת לאוהדים שלה סיבה קטנה לשמוח אחרי עונה קשה ושלילית שעברו. זה משחק שיכול להתפתח כמשחק קשה, אבל זה יהיה רק אם אנחנו נשחק לא טוב, ואסור שזה יקרה היום.
היחיד שאני יכול לראותו עושה משהו חיובי בפורטסמות' זה ג'יימי אוהרה, אך גם זה לא יספיק לאברהם ופומפי. אם שחקני צ'לסי ירצו, הם מסוגלים להביס, על אף המוטיבציה שככל הנראה תהיה לשחקני פורטסמות', הבדלי הרמות גדולים ואפילו ענקיים. אני צופה ניצחון של צ'לסי בהפרש של שני שערים ומעלה וזכיה שישית בתולדות המפעל ושניה ברציפות.
עד עכשיו גמר מאוד מהנה, הרבה החמצות של שני הצדדים שהשיא זה ההחמצה של פיקיון מצד אחד(עם תגובה אדירה של צ'ך) וקאלו שמול שער ריק מ-3 מטר מפציץ את המשקוף, גם דרוגבה פעמים היה צריך למצוא את הרשת, אני עם התחת בגמר הזה, יהיה נחמד לראות מאמן ישראלי זוכה בגביע האנגלי.
עם כל הכבוד לאהדת האנדרדוג ולשנאה הטבעית שלי לצ'לסי - אם פומפי יוצאים מפה עם גביע זה יותר חוסר צדק מהמשפט של דמיניוק.
אני לא זוכר משחק,בוודאי ובוודאי גמר גביע שבמחצית אחת 5 פעמים המשקוף/קורה מצילים צד אחד. המחצית הכי חד צדדית שאני זוכר בגמר גביע אנגלי בין 2 קבוצות מאותה הליגה. לו זה היה סטנגה זו היתה תבוסה,לו היה זה איגרוף זה היה נוק-אואט אבל זה כדורגל,בשביל זה יש מחצית שנייה.
אני מניח שזו הייתה חוויה מבדרת עד מצחיקה לראות משחק כזה כאוהד נייטרלי. כרגע, בהתחשב ב"חוקי הגביע" ובעיקר ברזומה של הכלב המטונף כשזה מגיע למזל וחוסר צדק - אני בלחץ. אם הייתי אוהד פראנסנל אני מניח שכבר הייתי בונה גיליוטינה לבואטנג. יכול להיות אקורד סיום מאוד צורם לבאלאק בכחול, מקווה שהוא לפחות יספיק למטוס לדרום אפריקה. אגב, החולצה של העונה הבאה מגניבה לאללה. עכשיו רק צריך גול מנבדל ברור מהעורף של אשלי קול ואפשר לצאת לתהלוכה המסורתית של מחר כבר היום!!!
אני לא יודע איך אנחנו יוצאים מהמחצית הזאת בלי 3 לטובתנו לפחות, ההחמצה של קאלו שברה אותי. בסך הכל צריך להמשיך באותו הקצב, זה ייכנס, הבעיה היא שככל שאנחנו מחמיצים אנחנו נכנסים יותר ויותר למצב מאוד מאוד לא אידיאלי- בראש. צריך להיזהר מהמתפרצות של פורטסמות', מאחת כזאת כמעט שחטפנו. לפני המשחק הייתי מאוד בטוח, אחרי המחצית הזו מדד הביטחון ירד ובאופן משמעותי, קחו את הכדור ותניחו אותו כבר ברשת.