Fm 2006: הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' started by John Barnes, Oct 22, 2005.

1. John Barnes Member

משחק ההמשך של הסדרה המצליחה יצא אתמול רשמית באירופה. המשחק הקודם יצר ציפיות גדולות לגבי המשכו. ולפי הדמו נראה שהוא עונה עליהן.

כאן תתנו המלצות, תכתבו חוויות מהמשחק, ותעזרו ב"קנייתו" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

תבלו.

2. שגיא Guest

כרגע בשלבי הורדה. אולי מחר יסיים. אבל מחר אני בצבא ככה שאולי רק ביום חמישי אני אתחיל לשחק בו.

3. aof Member

בבקשההה מישהו יכול להביא לי בפרטי קראק או משהו.. ולא האנטי בלאקס כי זה לא עובד לי עם זה..
    כי שאני עושה בתוכנה run game ואז FM06 זה חושב שעה ואחרי זה עושה לי דו"ח שגיאות!!

4. שגיא Guest

חפש באימיול.

5. city Member

הצלחתי להפעיל עם האנטי-בלאקס. פשוט צריך להוריד את גירסא 1.1.6 ולהוסיף עליה את הקראק שלה ואז היא עובדת מצוין.

התחלתי עונה עם מכבי חיפה, הבעיה היחידה שלי היא הפציעות. למה במשחק הזה יש כל כך הרבה פציעות ?
    שני השוערים נפצעו ונאלצתי לשחק במוקדמות הצ'מפיונס עם אמיר אדרי, קלמי סבן נפצע ל-3 חודשים, יניב קטן לשבועיים, בקיצור במשחק הזה יש הרבה יותר פציעות. צריך לבנות סגל רחב.

6. שגיא Guest

אלא דברים שבטח ישופצו עם הוצאת הפאצ'ים שSI תפרסם כל כמה חודשים.

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחק הזה יש אופציה של לבחור איך לטפל בפציעות, ועל כל פציעה יש חוות דעת של הפיזיו, כנראה שהמפתחים החובבנים של המשחק חשבו שבגלל שזה אחד ה"היילייטס" של המשחק (אפשר לחשוב מה כבר הוסיפו למשחק, הרסו אותו עוד יותר אם זה אפשרי), אז ביחס ישיר צריך גם להוסיף כמה שיותר פציעות כדי שהמשתמש יוכל להשתמש באופציה החדשה ו"להנות" ממנה כמה שיותר.

העיקר שיש דיבורים במחצית.

8. Barcelona Member

במיוחד בשבילך, קח בלם מעולה!

Karl Svensson

9. M_T_A Member

evandro roncatto

10. burning soil Member

התקנתי את המשחק,מישהו יכול לתת הסבר קצת יותר מפורט איך להתקין את העדכון 6.0.1 ?

11. משוגע בירוק Member

מה עושים אחרי שהורדתי את המשחק ויש לי אלכוהול, אנטי בלאקסס וצורב וכל מה שצריך רק תסבירו לי בעברית... בבקשה מי שמשחק ונהנה והכל שישוב על אלה שלא יכולים!!! אני מתחנן.. יש לי את הכל רק תסבירו לי מה עושים...

12. דקו Member

יצא כבר הפאץ 6.1 יש במנגרסט
    ואין לו עוד קראק אז לא שווה לעדכין

Last edited: Oct 22, 2005
  13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים אסור פה לבקש דברים כאלה, מינימום דיסקרטיות, כל כך קשה לכתוב משהו מרמז?

שנית, לא יודע אם אני אוריד את זה בכלל, אין לי כח לדיימון טולס האלה, וכל הקטע עם העמדות החדשות פשוט הרס לי לגמרי את ההנאה, לא יודע על איזה ציפיות ולמי הוא ענה לפי הדמו, אני די מאוכזב ממנו

14. דקו Member

שיחקתי קצת בחדש ולפי דעתי זה המנגר הכי טוב שהיה.
    כמות השחקנים הצעירים פשוט מדהימה בכלל ליגה הוסיפו פי שתיים משנה שעברה
    הרמה השתפרה היריבות (למשל בישראל) מביאות שחקנים מציונים מדרום אמריקה .
    כל כך הרבה שחקנים טובים מציונים יש פשוט מדהים מאוד אהבתי אותו עד עכשיו ובמנגר הזה נראה לי אני הכי יהנה במנגר הזה.

15. John Barnes Member

מיכאל: אני שומע הרבה תלונות על העמדות החדשות, תוכל להגיד בדיוק על מה מדובר?.