אם אני יתקין את העידכו של סורטיטוטסי שמעדכן את כל ההעברות ואת העולות והיורדות, אני יוכל להמשיך את השמירות הקודמות?
הורדתי את הגרסא 6.0.3, אני עוד מעט מסיים להוריד את העדכון שהבאתם פה, אבל אני לא מבין משהו רשום לעשות אקטרקט בדסקטופ - למה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ואז להעתיק את ה db, זה אני מבין. קיצר, אני באמת צריך לעשות Extract בדסקטופ או אני יכול בכל תיקייה אחרת?
טוב הורדתי, וזה עדכון בעייתי מאד, לפחות אצלי. אני נכנס למשחק, הכל טוב ויפה, רק מה, אין את הקטע הזה מצד שמאל איפה שהטקטיקות, לוח המשחקים וכד'. חוץ מזה כאאשר אני נכנס לפרופיל של השחקן המשחק נתקע. קיצר צריך ללמוד להשתמש באדיטור ולא לסמוך על העדכונים הלא רשמיים האלה. יש למישהו מדריך פשוט וידודתי לאדיטור? נכנסתי לשם וזה מסובך מאד. תגידו גם אצלכם זה טען חצי שעה את הדאטהבייס?
כן הקטע של טעינת הדאטה בייס באדיטור הוא מעצבן מאוד... מה שכן האדיטור עצמו מאוד פשוט לגבי העברות שחקנים אתה נכנס לסעיף של הקונטראקט בכל שחקן ומשנה לו את הקבוצה, כסף, תאריך חוזה וכו'... כנ"ל מאמנים, שינוי קבוצות שעלו וירדו ליגה זה דברים פשוטים מאוד... אלא אם כן אתה רוצה משהו אחר...
חברים, יש תאריך שחרור למשחק. FM07 ישווק לשוק בתאריך ה20/10 אך הדמו קרב ובא, ביום שבת/ראשון אמור לצאת הדמו של המשחק. מי שלא יודע, בדמו ניתן לשחק עד חצי עונה ויש אפשרות לבחור באחת מ8 הליגות הטובות בעולם. כשהדמו יצא אני יפרסם פה לינק.
כמה מתחשב מצידך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx "קיצר צריך ללמוד להשתמש באדיטור ולא לסמוך על העדכונים הלא רשמיים האלה." ^^ בדיוק. יש לכם הצעות לעונה אחרונה שאולי אני אפתח במנג'ר, לפני שיצא החדש? רק לא נבחרות...
לא טוב היציאה הזאת באוקטובר, יש לי עוד כמה דברים למצות ב-2006 (טוב גם אשמתי שהתחלתי לשחק בו רק בפברואר)
מה יש למצות? מה עם להוביל קבוצה כמו הקבוצה שלי באנגליה? שעכשיו כבר במקום השלישי ועם לא פאשלה קטנה הייתי 2 נקודות מהמקום הראשון? [עכשיו אני 4...] בכל מקרה חזרתי מאילת...הייתי עייף מת בשני...למדתי בבצפר ואז בשלישי יצאתי לטיול אז לא היתה לי את ההזדמנות לשחק...בכל מקרה את השמירה המשכתי לפני איזה שעתיים...עצרתי לארוחת צהריים באמצע חחח...בכל מקרה אני בסיבוב השלישי של הFA TROPHY...זה נראה לי הגביע של הקבוצות החובבניות ואני מכוון חזק על המפעל הזה שיכול להכניס לי כמה ג'ובות :> הערך של השחקנים שלי עולה ועולה וכך גם שחקנים יותר רוצים לבוא אליי...הבאתי איזה שחקן שוויצרי\אוסטרי שהוא בא על תקן של סופרסטאר...לצערי הוא מגיע רק בסוף העונה...ביולי ["עכשיו" זה ינואר] לאט לאט גם הסקאוטים ממליצים לי על שחקנים יותר טובים שיכולים לבוא אלי ויש לי מספיק כסף בשבילם...איזה הרגשה טובה זו מי שאין לי שמירה בעונה בליגה הכי נמוכה באנגליה לא יודע איזה כיף זה