Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

קיים בתחילת המשחק... הוא משחק בבאיירן גם במציאות.

2. Bensh Member

חלאס כבר לקבוע מה מותר ומה אסור במנג'ר, אחד מעמודי התווך של הצלחת המשחק הוא שכל אחד יכול לעשות בו מה בראש שלו וזה מה שכל כך כיפי וממכר בו

3. john Member

קח את בני לוד אחי. לא בצחוק, הייתה פייבוריטית לירידה, העלתי אותה לליגת העל, חצי גמר גביע המדינה וזכיתי בגביע הטוטו(לאומית), אבל קצת נמאס לשחק 3 פעמים נגד אותה קבוצה. אחרי ההצלחה הזאת המבורג רצו אותי, ועכשיו אני בהמבורג.

באמת מומלץ, אני יכול גם להמליץ לך על שחקנים.

4. Tony Adams Member

לדעתי במנג'ר הבא צריכה להיות האפשרות שאם כבר קבוצות מתחרות על שחקן, וכמה מציעות לו חוזה, אז תוכל לראות כמה הקבוצות האחרות מציעות לו. לא עליו. לו. כמה משכורת הם מוכנים לשלם לו.

5. אבו Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

6. George Best Member

לא מסכים.
    האם במציאות אומרים לך כמה הקבוצה המתחרה בדיוק מציעה לשחקן?
    אתה צריך לדעת לבזבז את השכר שלך נכון, ולא להתפתה ולשלם לשחקנים פחות חשובים סכומי עתק רק שיעברו אליך בחינם למשל.

7. אבו Member

לא בדיוק הקבוצה, אבל העיתונות כן(בקירוב לפחות).

8. Tony Adams Member

אתה כל הזמן רואה בעיתונות שהאלה מציעים להוא ככה, והאלה ככה.
    זה יהיה הרבה יותר חכם, וככה גם תוכל לשמור על יציבות כלכלית הרבה יותר בקלות.

9. SeRgInHo Member

יאללה נמאס לי מהעונה המקוללת הזאת, סיימתי עם לייטון במקום ה-10 בפוטו פיניש ולאהצלחתי להשתחל לפלייאוף. התחלתי שמירה חדשה, ואני נשאר באי הבריטי. הפעם התחלתי עם גרטנה החיביבה מליגה הסקוטית השניה, שגם משתתפת בגביע אופ"א.

10. Lazarobbie Member

התחלתי עם ליברפול.
    פעם שניה שאני מתחיל בליגה האנגלית ומשקיע בזה, הבאתי את הונטלאר, בן ארפה, ואנדן בורה ובייל (שמושאל לאברדין בעונה הראשונה, בעונה השנייה אחרי שפאביו אורליו יעזוב אני אתן לו להיות בבוגרת).

בפעם הראשונה שהתחלתי ברצינות הייתה עם ארסנל, עונה סוחפת ונהדרת שהסתיימה בפוטו פיניש באליפות אנגלית, אבל השמירה נהרסה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

11. George Best Member

בשעה טובה סיימתי את העונה הראשונה עם ורדר ברמן.
    בינואר הוספתי את בלגוי גאורגייב(georgiev) הבולגרי המדהים(קיצוני ימני) מהכוכב האדום תמורת 5 מליון פאונד עקב פציעה של דייגו לשלושה חודשים.
    שורה תחתונה - דאבל מרשים ביותר.
    לא ירדתי מהמקום הראשון אחרי שכבשתי אותו לאחר 6 מחזורים, את האליפות הבטחתי 3 מחזורים לסיום שהביאו לשתי תוצאות תיקו לפרוטקול בלבד בסיום העונה, וסה"כ 23 נצחונות, 3 תיקו ו8 הפסדים ביחס שערים של 79-36, עם מאזן ביתי של 14 2 1.בגביע דרסתי את באיירן בחצי באליאנז ארנה 4-1, ובגמר את היריבה המושבעת השנייה, המבורג, ב5-1 מדהים.
    בליגת האלופות הפרש שערים נחות בשער אחד מסלטיק העיפו אותי לגביע אופ"א, למרות 7 נקודות מ9 בשלושת המשחקים הראשונים בבית.את פאלרמו ניצחתי 2-3 בחוץ במשחק הראשון בגביע אופ"א, ו0-0 ביתי העלה אותי לשלב הבא, בו פגשתי את אינטר(איזה חוסר מזל). משחק ראשון אצלי אני שולט ומפסיד 0-1, בחוץ בעטתי יותר לשער וגם למסגרת והובסתי 3-1.אינטר, מיותר לציין, המשיכה לזכייה בגביע.
    בליגה האנגלית יונייטד הגיעה שני מחזורים לסיום ביתרון 2 נקודות על ארסנל, מפגש ישיר ביניהן שהסתיים ב1-2 ארור לתותחנים, וארסנל מבצעת קאמבק כדי לזכות באליפות.
    מנצ'סטר סיטי(אולי רמז לעונה הקרובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) מסיימת במקום האחרון, אליה מצטרפות ווטפורד ובולטון, ממנה אני אנסה לרכוש את אנקלה, מאחר וקלסניץ' סירב להאריך את החוזה וחתם בהעברה חופשית ברומא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx .
    אני החתמתי את טימו הילדברנד בחינם, ואת כריסטוף מצלדר, למרות שיש לי את מרטסקאר ונאלדו הנהדרים(שניהם 1.98!), וגיבוי את פסאנן(נפלא), ואת זולטאן גרה(גם בחינם).

ההרכב שלי נראה כך:
    וייזה(עונה הבאה הילדברנד)
    פריץ - נאלדו - מרטסקאר - שולץ
    גאורגייב - אלנו - בורובסקי - פרפאן
    קלאסניץ'(עוזב, נראה מי יגיע במקומו) - סואזו

על הספסל יש את דייגו, אלומיידה שרכשתי תמורת 2.1 שהיה סעיף בהשאלה ונתן עונה נהדרת, אארון האנט, מאדורו ועוד כמה שחקנים נחמדים מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/07
  12. raanana4ever Member

דייגו על הספסל?

רעיון גרוע.
    כמו שאמרו פה, במציאות אתה לא יודע כמה הציעו לו. מה שכתוב בעיתונים זה הרבה ניחושים לצד הדלפות ובמשחק אתה צריך עקביות, אתה לא יכול לדעת כמה הציעה קבוצה אחת ולא לדעת כמה הקבוצה השנייה הציעה.
    תתן לשחקן כמה שהוא שווה לך.
    מה שכן אפשר לעשות זה לשלב אפשרות למשא ומתן לייב, כמו שבמציאות השחקן נפגש עם המועדון.

13. George Best Member

כן, כי בתקופה שהוא היה פצוע גאורגייב היה נפלא וגם אלנו, קח שלא היה הוגן להוציא את הבולגרי מההרכב, לא אכפת לי אם השם של הפצוע זה אפילו קווין נולאן.

עדכונים:בקושי עבר חודש, אני לקראת סוף יוני, החתמתי את ניקולה זיגיץ' שנתו עונה מדהימה בראסינג תמורת 8 מליון, והוספתי בחינם את ארנה פריידריך(מכרתי את המגן הימני השני לספרס ב1.5 מליון), את סולדאדו(מכרתי את רוזנברג ב2).

מה שמעצבן אותי זה שאי אפשר לבטל עסקאות עתידיות, אני מתחרט על העברתם של גרה ומטצלדר(למרות שאפשר לעשות עליהם קופה יפה), כי שכחתי שיש לי ברזרבס את לאון אנדרסן הבלם הצעיר והמבטיח שהיה מושאל למיינץ, ואת גרה החתמתי לפני שגאורגייב חתם.

שנה הבאה דייגו יפתח באמצע, ואלנו שהיה נהדר במחזורים האחרונים בתור חלוץ ישאר בחוד, יחד עם זיגיץ', כשסואזו הנהדר יפתח על הספסל(נבחר לרכש הטוב בגרמניה לעונה זו).

ההרכב יראה כך(אם לא יהיו עוד שינויים):

הילדברנד
    פרידריך - מרטסקאר - נאלדו - שולץ
    גאורגייב - דייגו - בורבסקי - פרפאן(אולי סואזו ישחק פה)
    זיגיץ' - אלנו

14. raanana4ever Member

למחוק

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

המנג'ר הזה הזוי מדי... לואיס פביאנו מסביליה, שווה 16 וחצי מיליון יורו (סעיף שחרור 60 מיליון), כבש 11 שערים ב-19 הופעות עד עכשיו העונה ויש לו ממוצע של 7.45.
    סביליה הציעו לי אותו תמורת 0 יורו. חינם. למה?