Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. Lazarobbie Member

אם זכור לי נכון, נפתרתי מסנטנה בעונה הראשונה, והבאתי את נאני המצויין במקומו.

2. George Best Member

מכרתי את דייגו ב14 מליון לריאל מדריד, חשבתי וחשבתי את מי להביא, לא רציתי להסתפק בשחקן טוב ואפילו מצוין, אלא סופרסטאר, הצעתי 17 מליון(כל הכסף שלי) על הארגריבס ובאלאק, באיירן וצ'לסי הסכימו, אבל שני השחקנים סירבו.החלטתי להחתים 5/6 שחקנים צעירים כישרוניים(עברתי על 200 שחקנים כמעט בפליירס סירץ') תמורת סכומים של בין מליון למליון וחצי, הכי טוב.
    בחצי גמר גביע הליגה ניצחתי 1-2 את שלקה, ובגמר הפסדתי ב10 שחקנים לבאיירן 0-1 משער של אנקלה, איתו כבר הגעתי לסיכום תמורת 10 מליון מבולטון, אבל בסוף התחרטתי ובאיירן רכשה אותו.
    המחזור הראשון של הליגה הפגיש אותי מול המבורג היריבה הגדולה בבית, בגמר הגביע הגרמני אשתקד זה נגמר ב1-5, הפעם לא הייתי מוכן לספוג וזה נגמר ב0-5 משלושער של סואזו הנפלא.

ההרכב הסופי שלי:

הילדברנד
    פרידריך - מרטסאקר(ריאל חירפנו אותי מרוב הצעות) - נאלדו - שולץ
    גארוגייב - אלנו - בורובסקי - פארפן
    זיגיץ' - סואזו

5 שחקנים בהרכב גרמניים, נתון נחמד מאוד, 4 מהם בחוליית ההגנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Lazarobbie Member

הבאת במקרה את אמיליאנו וקיו?
    שחקן ארגנטינאי עם אזרחות איטלקית שמתחיל את המשחק בגיל... 19 או משהו כזה, אם אני זוכר נכון הוא משחק בקולון או בסנטרל.
    AM C

4. desc Member

כדי להתחיל אם הקבוצה של ונלאטן או בצלסי(האמנתי שמה וזה היה קל מדי)

מחפש אתגר בסגנון של הקבוצה של ונלאטן,אם האפשר קבוצות כאלה

5. M_T_A Member

דבר מדהים קרה בשמירה שלי עם פיורנטינה, אינטר החתימה את סואזו ויובנטוס את יאקווינטה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

מי אמר שהמנג'ר לא מציאותי?

6. Lazarobbie Member

זה כמו שאצלי, לפני הפאץ' האחרון, ווסטהאם פיטרה את פארדיו וצ'רלטון את קרבישלי, והם התחלפו ביניהם במשרות!

7. Lazarobbie Member

לא הבנתי בכלל על מה אתה מדבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

8. Wave Member

מישהו ניסה את ניק מונטגומרי הקשר של שפילד?
    נראה מצויין

9. SeRgInHo Member

טוב אחרי שמירות אין סופיות בליגות נמוכות (וידוי קטנטן: אני מנג'ר די כושל, אבל אני נהנה עם הקבוצות הקטנות), שמתי לב שיש שינויי מומנטום פשוט אדירים. ניצחון אחד, ואתה על סוס, הפסד אחד, ואתה יכול להתחיל רצף של עשרה משחקים בלי פאקינג ניצחון.
    אני עם גרטנה, כאמור פתחתי את העונה לא טוב, עם ניצחון, אבך אח"כ באו חמישה משחקים בלי ניצחון שהורידו אותי למקום השתיעי מתוך עשרה סה"כ. אח"כ ניצחתי את האחרונה בטבלה, בבית 1-0 דחוק, ומאז התחלתי לפרוח: 5-0 בחוץ (!) ופעמיים 2-0, סה"כ ארבעה נצחונות ברציפות, הקפיצו אותי למקום השני בטבלה (רק קבוצה אחת עולה ליגה), ארבע נקודות מהראשונה.
    בגביע אופ"א עברתי את סקונטו ריגב 4-1 בסיכום שני המשחקים, אבל אח"כ הובסתי 6-1 ע"י ניוקאסל, גם כן בסיכום שני המשחקים.
    אין לי הרבה מה לספר על הסגל, אני מניח שהשמות לא יגידו לכם הרבה, אבל החתמתי איזשהו חלוץ מ-מאת'רוול, סמית' שמו, בן 18, ב-150 אלף דולר. מוכשר מאד. מה שהכי מפתיע זה שהצלחתי לגנוב אותו מתחת לאף של בולטון וצ'רלטון שרדפו אחריו!

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/07
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן, אני אוהב להביא אותו כמפרק רגליים לרוטציה

11. SeRgInHo Member

מישה, מה עם סיפור נוסח נבחרת מצרים מ-FM 2005? אנו עדיין מחכים!

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אממ האמת שהייתה לי שמירת נבחרות נחמדה לפני כמה חודשים אבל הרגע כבר עבר ולא נראה לי שאני אשחק עם נבחרות בזמן הקרוב.

אני אחשוב על זה אבל... אגב, מה הסיכוי שמישהו זוכר באיזה טווח עמודים זה היה? למרות שבטח להריץ "מצרים" בחיפוש אמור להספיק.

13. SeRgInHo Member

14. ManUtd Fan Member

התחלתי עונה עם ווסטהאם. התקציב שלי הוא רק 1.8 מיליון, הצעות על שחקנים לעמדת מגן ימני, מגן שמאלי, קשר ימני וקשר שמאלי.

כן אני יודע שאין לי מספיק כסף בשביל כל ארבעת העמדות האלה, לכן העמדות שהכי דחופות לי הן מגן שמאלי וימני.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר, כשאני התחלתי עם ווסטהאם היה לה 15 מיליון ליש"ט.