Football Manager 2007:: הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י Sir Alex, ‏18/8/06.

1. -RAUL Member

עדיין זה יהיה יותר קל

2. Asify Member

אוקטובר - נובמבר 2007 (כמו תמיד)
    חוץ מזה, אין כרגע שום פרטים או תמונות מהמשחק (צפויה להיות חשיפה שלו בחודש הקרוב...)

אם האפשרות של look for parent team מנוטרלת אז כנראה ההנהלה לא רוצה עוד קבוצות אם/בת בגלל הכמות הנוכחית שלהן
    אני מציע לך לנסות לבטל כמה מהקשרים הלא מועילים שלך עם אותן קבוצות קטנות
    ואז לנסות שוב לבקש מההנהלה קבוצת אם

3. Igi Member

אסיף יש לי שאלה אליך..
    במשחק הבא איך תוציאו את הטלאי? פשוט תוסיפו משפטים חדשים, או שתעבדו על זה מחדש?

4. Asify Member

נוסיף רק את המשפטים החדשים (בדר"כ יש 1000-2000 קטעים חדשים כל משחק) לטלאי הקיים
    מה שאומר שהטלאי ייצא הרבה יותר מוקדם

5. samoel Member

M.T.A
    אתה פשוט גאון.

למה אני אנמק מייד:

החלטתי לפתוח עונה עם קבוצה שקראתי ששני אנשים פה התחילו איתה ודיי נהנו, פיורנטינה שמה. הייתי נורא סקפטי לגבי היכולות שלי כמנג'ר מאז המנג'ר של 2005 מעולם לא עשיתי תוצאה טובה מלבד עם אתלטיקו (ופעם אחת טוטנהאם מקום 5), אז בטח ובטח שלא הייתי בטוח בכלל בסיכויים שלי למחוק את המינוס. וראו זה פלא 6 נצחונות רצופים בפתיחת העונה מביאים אותי למינוס 1. משחק מול רומא, הפסד ראשון. אחרי זה נצחון מעלה אותי ל- +2 ומשם הדרך להישארות הייתה לא קלה אבל טיפסתי וטיפסתי וכבר הגעתי למצב שאני יכול לפזול לאליפות אבל לא ריאלי. 9מחזורים לסוף אני ממוקם 6 14 נקודות מהמוליכה אינטר 9 נקודות מהמקום השני , מילאן. בסופו של דבר אליפות לא הצלחתי לקחת כמובן וגם את המקום הרביעי השגתי בקושי . עונה פשוט מדהימה עם קבוצה מדהימה. שלולא המינוס 19 הייתה מסיימץ בוודאות במקום השני.

המזל היה שלא היו פציעות זה ההרכב:

----פריי----
    --בלאסי--דניאלי--מדורו--מנואל פסקאל--
    ----------דונאדל----------
    --סנטנה---------- סילבה/יורגנסן----
    ---------מונטוליבו--------
    ----------טוני--מוטו-------------

הצמד מוטוני\מוטוטוני עם 51 שערם פשוט הדהים בתחילת העונה . לאחר מכאן נרגע כאשר מוטו בבצורת ארוכה, מוטליבו וסילבה חיפו ,גם מדורו כבש(אחלה של בלם המדורו הזה, היה שווה להביא אותו ואת ולאנטה-מבארסה, בתמורה לכסף שקיבלתי על הצ'כי אויפלוסי). המשחק פשוט שטף בצורה מדיהמה וגם בימים לא טובים של ההגנה פריי היה באזור כדי להשאיר אותי בחיים. סיימתי עם +38 שני בליגה.

טוני זכה בכדורגלן השנה באיטליה והיה רחוק שער אחד מטוטי ומלכות השערים. אגב הוא לא נבחר לנבחרת העונה, מוטו ופריי דווקא כן (ומוטו עוד בתור ווינגר). פריי נבחר לשוער העונה, ואמר שזההרבה בזכותי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

העונה הסתימה אני מקום רביעי מוקדמות האלופות אני מחפש חיזוקים עמדות חיוניות:
    מגן ימני -כרגע שתי אופציות אבל לא מספיק טובות- פיליפ אייפיל(טוטנהאם), ברזילאי אחד (מברזיל הצעירה משחק בקורינתיאס, הם רוצים עליו בערך 4 מיל' והמלצה של הסקאוט היא בכוכב אחד יותר מאייפיל) אני מחפש אבל מישהו טוב יותר משניהם בערך ב- 5 מיל'.
    חלוץ מחליף- פציני לא מספק את הסחורה.
    בלם- אני רוצה בלם טוב שיפתח ליד מדורו ולהעביר את דניאלי לעמדת הבלם המחליף.
    קשר אול אראונד התקפי - שיוכל לשחק בשני הצדדים או בצד +אמצע אבל חייב להיות ימני, סנטנה סביר אבל לא מספיק לי, כרגע המועמד המובילה וא קאני מויאריאל אבל הוא בערך ירושש אותי.

אני מתכוון למכור איזה בלם אחד ב- 3.9 , את גובי ב-4 או יותר. את בוז'ינוב נראה לי אני אמכור איכשהו (הוא קו אוונד ) וכרגע יש לי 9 מיל'. במידת הצורך אני אוכל למכור באזור ה- 10 את פציני , ואז אני אצטרך אבל שני חלוצים מחליפים. אגב העמדה הפחות לחוצה לי היא הקשר, במקסימום אני אמכור את יורגנסן בינואר ואביא אז את קאני. אבל אני אצטרך עוד אחד דומה להם. והוא יכול להיות זול כי הוא יהיה ממש לרוטציה של גיביעים וכאלה.

אגב כל הליגה רודפת אחרי מנואל פסקאל. שווה אולי למכור אותו ביותר מ- 6.5 בואו נגיד ככה איזה 8-9 ולהביא את מרסלו במקומו (אם הוא לא חתם בריאל ולא נראה לי כרגע,או שתמליצו לי על עוד מגן שמאלי אבל אחד ברמה גבוהה שלא עושה שטויות כי פסקאל אחד המאוזנים בליגה).

עריכה:
    תודה לעוזרים, בהצלחה למי שיתחיל עפ פיורנטינה באמת כדאי.
    אם טי איי שוב תודה רבה אתה ענק עם הסיקורים שהבאת שבזכותם גרמת לי לאמן בפירנטינה

עריכה נוספת:
    החלטתי ללכת על שני מגינים שיכולים לשחק בלמים צעירים יחסיתוזולים יחסית. שבעונות הבאות יהיו פוטנציאלים טובים (עפ"י מקורות מהימנין שהגיעו כבר ל- 2012)
    ואנדן בורה ופאסנן
    התקציב שלי גדל ל- 24 מיל'.. אני מתכנן לחזק בעוד קשר חלוץ מחליף לצד פציני. והאופציה של קאני נראית ריאלית יותר אבל אשמח לעוד המלצות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/07
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יודע אם אחרי שנתיים נתניה עוברת לשחק במגרש החדש? כמו שבעבר במנג'רים קודמים פורטו היתה עוברת באמצע המשחק לשחק במגרש החדש?

החלטתי להתחיל עם מנצ'טטר סיטי...אני יעדכן אתכם בהמשך..

http://www.stadiumguide.com/cityofmanchester2.Xxx
    רוצים לשחזר את העבר בסיטי אוף מנצ'סטר סטאדיום

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/07
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אצלי רשום שבשנת 2009 הם עוברים לאיצטדיון חדש, גדול יותר.

עריכה: עכשיו בדקתי שמירה שלי משנת 2010 והם באיצטדיון החדש של כ 12,000 מקומות ישיבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/6/07
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידכון על השמירה שלי עם מנצ'סטר סיטי...

העונה לא התחילה אבל הסגל נסגר:

קיבלתי תקציב העברות של 5.5 מיליון דולר.

מכרתי את השחקנים הבאים:
    אוסמיין דאבו לרדינג תמורת 4.7
    דריוס ואסל לפורטסמות' תמורת 9 מיליון
    בן תאצ'ר ללידס תמורת 1.2 מיליון
    סון ג'יאי להארטס הסקוטית תמורת 2.9
    חאתם טראבלסי תמורת 2.9
    סילבן דיסטאן תמורת 5.5 לוויגאן
    דידי האמן הזקן לשטוטגארט תמורת 1.7.

שחקני הרכש שלי הם:
    קווין דויל מרדינג תמורת 8 מיליון
    לוקאס מגרמיו תמורת 11 מיליון
    אנדרס מנדוזה תמורת 3.3 מיליון
    מרקוס רוזנברג תמורת 3 מיליון מאייאקס
    תוביאס לינדרות' מקופנהאגן תמורת 4.1 מיליון
    פטרי פאסאנן מברמן תמורת 6.5 מיליון
    ומרסלו גרוחה השוער מגרמיו תמורת 1.3 מיליון (סעיף שחרור)

9. George Best Member

התחלתי עונה עם פומפי,
    קיבלתי תקציב של 20 מליון ליש"ט, מכרתי את לואה לואה ב3, וב23 מליון האלה הבאתי את:
    11 על דארן בנט, 4 על דויד סואזו, ניקי שוריי ב4 וחצי, ואת זט נייט ב3 מפולהאם.

ג'יימס
    ג'ונסון
    קמפבל
    נייט
    שוריי
    אוניל
    מנדש
    קרנצ'יאר
    טיילור
    בנט
    סואזו

8 שחקנים אנגליים בהרכב, :aaa12:

משחק ראשון מול רדינג בבית, 0-3 קליל, משחק שני אני יוצא לשפילד, הם נותרים בפתיחת המחצית השנייה ב10 שחקנים, ובדקה ה89 כדור חופשי של אוניל וזה 0-1 לי בסיום, משחק לאחר מכן אני מארח את ווטפורד החלשה, המשחק מתנהל בהפתעה גמורה בשליטה של הצרעות, הקבוצה שלי נזכרת לשחק מהדקה ה88, לחץ שלי כמעט מביא לניצחון לא מוצדק בעליל, גארי אוניל נפצע בדקה ה90, 4 דקות תוספת הזמן, ובדקה ה94 ניקו קרנצ'יאר מבקיע :aaa021:
    אמרתם מזל?
    משחק הבא עוד פעם בבית, אני מארח את וויגאן, קרנצ'יאר מורחק בדקה ה40, משחק שקול למדי מתנהל לו, אבל בדקה ה93...דארן בנט מבקיע, איזו חגיגה, שלא יגמר לעולם!
    משחק הבא אני מול ברמינגהאם בגביע הליגה, שוריי ובנט וזה 0-2, שער ניחומים של ילד הפלא של ארסנל, ניקולאס בדנטר שזה בעצם שער החובה הראשון של ג'יימס העונה.
    אבל אם עד עכשיו היו משחקים פשוטים על הנייר, מצפה לי אוטוטו צ'לסי בחוץ, ליברפול בבית, ניוקאסל חוץ, יונייטד חוץ וארסנל בית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

10. George Best Member

:aaa021: :aaa021: :aaa021:

מרוב שמחה אין לי כוח לערוך את ההודעה הקודמת, אבל אני יוצא לסטמפורד ברידג', צ'לסי תוקפת אבל שום דבר יותר מדי רציני, דקה 40 אסיסט של בנט לסואזו וזה 0-1 לפומפי, חצי שני אני מכתיב את הקצב וכמעט עושה את השני, צ'לסי בועטת יותר אבל את מי זה מעניין, עוד ניצחון לפומפי, 5 מ5, 0 שערי חובה, ושליברפול תנסה לעצור אותי!

עריכה:
    ליברפול מגיע לפראטון פארק, בנט עם צמד החמצות גדולות, אבל דקה 73 הוא מנצל קרן של אוניל ומעלה אותי ליתרון של 0-1, שמוכפל בדקה ה86 משער של סואזו, אחרי עוד בישול של אוניל הנהדר.
    6 מ 6, 0 שערי חובה, :aaa021:

עריכה נוספת:
    המשחק הבא - ניוקאסל בחוץ, החלטתי שלא משנה מה תהיה התוצאה, אני יוצא אחרי המשחק, בין היתר כדי לא לחפור לכם יותר מדי.
    סט.ג'יימס פארק תמיד מגרש שאני שונא לשחק בו, ובדקה ה4 השלמתי עם כך שמתישהו אני אצטרך לספוג שער, כאשר קמפבל מכשיל ברחבה את מרטינס.סולאנו ניגש לבעוט, וג'יימס מציל!אני מתחיל להיכנס לעניינים וכמעט כובש פעמיים, המגפייז בועטים לקורה ע"י אמרה, אבל דקה 43 שוב הצמד אוניל את בנט עובד וזה 0-1 לי במחצית, דקה 57 נקבעת תוצאת הסיום כאשר טיילור מוצא את סואזו והאחרון שוב לא מתבלבל, 0-2,
    21 נקודות מתוך 21, 0 שערי חובה כאשר עברתי כבר את ניוקאסל וצ'לסי בחוץ, את ליברפול בבית, שני המשחקים הבאים - יונייטד בחוץ וארסנל בבית, אבל רק מחר, צריך להירגע, איזה דבר!

ד"א עומר, איזה העברות נהדרות שעשית, למכור את וואסל הבינוני ב9 זה מאוד מכובד, דאבו ב5 בכלל אין מה לדבר, מכל הרכישות שלך לטעמי רק דיסטאן זו טעות, בלם מצוין.
    אתה אוהב את ברמן אה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    פסאנן נהדר(עד אתמול שיחקתי איתם, אחרי שתי עונות בלבד, עונה ראשונה דאבל גדול ועונה שנייה אף תואר, אבל הייתי רחוק רק 2 נקודות מבאיירן, משום מה לא התחשק לי להמשיך), תמיד ניסיתי לתת לו דקות בברמן אבל עם נאלדו ומרטסאקר זה לא קל אבל באמת בלם מצוין, לוקאס בכלל אין מה לדבר, קווין דויל סקורר מצוין, אבל רונזברג ממש אפור, לפחות אצלי בברמן(כנראה שאתה לא הורדת את העידכון אם הוא באייאקס אצלך) הוא היה כזה.
    העברות טובות, אבל בכל זאת, אתה מאמן את שיטי, הלוואי תירד ליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההנהלה רוצה שאני איאבק נגד הירידה, אני מאמין שעם החומר שיש לי אני יכול לסיים 7 ומעלה.

הסגל שלי:

שוערים: מרסלו גרוחה (הגיע מגרמיו), קאספר שמייכל (הבן של...) ואנדראס איסאקסון.
    הגנה: דני מילס, סטפן ג'ורדן, מיקה ריצ'ארדס, נדום אונואה (מהנוער שלי), פטרי פאסאנן (הגיע מברמן), ריצ'ארד דאן.
    קישור: לוקאס (הגיע מגרמיו), טרבור סינקלייר, ג'ואי בארטון, סטפן איירלנד, אנדרס מנדוסה, תוביאס לינדרוץ' קלאודיו ריינה ודימארקוס ביזלי.
    התקפה: דניאל סטארידג' (חלוץ מהנוער שלי בן 16 שווה כבר עכשיו 6 מיליון), קווין דוייל, ברנארדו קוראדי, מרקוס רוזנברג.

מחזור ראשון: ווטפורד בחוץ. אני יעדכן בהמשך.

12. M_T_A Member

זוכרים את השמירה שלי עם פיורנטינה? חרשתי עליה כמו מטורף והחלפתי קבוצות כמו גרביים ויש לי כ"כ הרבה מה לספר אבל אני אסתפק רק בלהגיד שאני בשנת 2014 וזכיתי בכל תואר אפשרי כולל מונדיאל עם אנגליה ועוד אחד עם ברזיל.. אפשר להגיד שעשיתי את שלי בFM2007.

כמה דברים ששמתי לב אליהם:

-כל הישראלים הצעירים שמוכרים לנו היום כהבטחות גדולות מתפתחים לשחקנים גדולים. גיל בלומשטיין שחקן קבוע במרכז הקישור של צ'לסי, גיא אסולין הושאל לגנואה לכמה עונות ועכשיו הוא חוזר לבארסה ויש לו נתונים פשוט מטורפים, כמעט הכל מעל 15, אלי זיזוב שיחק כמה עונות באספניול ואת האחרונה הוא סיים עם 22 גולים ב37 משחקים וקניתי אותו לעונה שאני מתחיל עשיו עם מילאן(2015\2014), איתי שכטר קבוע בחוד ההתקפה של פארמה(יחד איתו ד"א רוברטו קולאוטי) ויש עוד כמה ריג'נים מצוינים. רק בן סהר לא נהיה שחקן גדול בניוחד, חלוץ ממוצע בקבוצות תחתית באנגליה.

-nicolas millan זה לדעתי החלוץ הכי טוב שיש למנג'ר הזה להציע. הבאתי אותו למילאן בגיל 19 והוא סיים כמלך השערים של ליגת האלופות ומקום שלי בטבלת מלך השערים בליגה. פשוט שחקן אדיר.

-עוד כמה ילדים בני 15-16-17 שהופכים תוך כמה שנים להיות תותחים עולמיים: aaron niguez מולנסיה, bojan מברצלונה, sturridge ממנצ'סטר סיטי, alexis sanchez, oscar trejo, sherman cardenas, ale

13. בועז Member

מוזר אחי, דווקא בכל העונות שאני פותח בן סהר במנצ'סטר או מילאן מפציץ וקורע רשתות, ודווקא כל השאר שהזכרת חלשים יחסית...

14. בועז Member

מוזר אחי, דווקא בכל העונות שאני פותח בן סהר במנצ'סטר או מילאן מפציץ וקורע רשתות, ודווקא כל השאר שהזכרת חלשים יחסית...

15. Barcelona Member

*קיטבג קואשטן*

יש ישראלי אחד בויאריאל...איך הוא מתפתח?