Liverpool FC - Champions of Europe 2004/5

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י עומר, ‏19/5/05.

1. נדב מיכאלי Member

במחצית הראשונה הייתי על סף דמעות ,ליברפול שלי עומדת להפסיד בגמר הצ'מפיונס .
    ואז הגיעה המחצית השניה,בגול הראשון הייתי אדיש אמרתי לעצמי ,לפחות הם הם צימקו את התוצאה.הגול השני כבר הקפיץ אותי והשלישי הבית שלי רעד .
    אני כל כך מתרגש שאני לא מסוגל לכתוב פה ,אני מאושר כמו באליפות של בית"ר .זה פשוט מדהים מה שעברתי עם ליברפול העונה בליגת האלופות.
    ליברפול אלופת אירופה !!!!
    תודה בניטס,תודה דודק ,תודה שחקני ליברפול .ווינרים .
    היום ליברפול נקמה בשם איינדהובן ואני שמח שעשתה זאת.
    אני מתרגש מדי.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק העונה הכי טובה של ליגת האלופות מאז ומעולם. הקבוצות הכי טובות, הכי עשירות, עם הכי הרבה מסורת, וגם ישראלית קטנה שלנו.

וליברפול אחת גדולה!!!

מוריניו 2003 - גביע אופ"א
    מוריניו 2004 - צ'מפיונס ליג
    בניטז 2004 - גביע אופ"א
    בניטז 2005 - צ'מפיונס ליג

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע לגבי הכי טובה, ריאל ומנצ'סטר אמיתיות היו חסרות לי מאוד.. אבל היה כיף, זה בטוח

4. robson Member

משחק מדהים..אחד המדהימים שראיתי בחיי.
    ליברפול למרות הנחיתות ולמרות טראורה שעשה הכל כדי שמילאן תנצח האמינה לא נשברה וניצחה בצדק.
    אם יש מגיע, אז מגיע לג'רארד..רק בקשה קטנה מסטיבי ג'י.."בקיץ הבא בגרמניה אני רוצה לראות את אותה יכולת ונחישות"..אמן כן יהי רצון..

5. yakirmaimon Member

פשוט משחק מדהים, אני הבנאדם המאושר בעולם כרגע, מה עוד יכול להיות טוב מכך שהיריבה השנואה עלייך תישאר בלי שום תואר. בקשר לכדורגל מכוער אני רוצה להתחיל, מילאן שיחקה הרבה פעמים בטורניר הזה כדורגל מכוער (בעיקר בחצאי הגמר) אבל היום היא שיחקה פשוט נהדר, למעט ה-10 דקות הכי מדהימות שראיתי השנה מליברפול והחזרה המדהימה, מילאן שלטה במשחק באופן מוחלט וכל רגע היה נראה שהנה הם יחזירו את היתרון וינצחו את המשחק.
    מחצית ראשונה זה החל, עם יכולת מצויינת של קאקא, ועם משחק נהדר של קרספו, 0-3, זה כבר היה גמור מבחינתי ומבחינת כולכם. סטיבן ג'רארד היה חלש, כמוהו גם גרסיה, כל ההגנה של ליברפול הייתה מאוד מבולבלת, וכבר חשבתי לכבות תטלויזיה ולבכות איך שוב פעם מילאן מנצחים עוד גמר בקלות שכזו.
    מחצית שנייה- דקה 51, טעות של הגנת מילאן שמשאירה את ג'רארד לגמרי לבד, והוא מכניס שער נהדר בנגיחה, לא הצד הכי חזק שלו, אבל אצל שחקנים גדולים הכול הולך במשחקים גדולים. ליברפול בבליץ' נהדר מצליחה להשוות את המשחק, ומכאן היה צפוי שמילאן יצאו מההלם ויחזרו למשחק הרגיל שלהם. ההכנסה של סרג'יניו עשתה רק טוב למילאנזים שהחלו לתקוף את ליברפול שויתרה על משחק ההתקפה ורצה להגיע להארכה, בסופו של דבר זה הצליח. בהארכה מילאן החלה לשלוט, והיה פשוט מפחיד לראות כל הרמה שמרים סרג'יניו (שעשה הרבה בלאגן מאז שנכנס במקומו של סיידורף שהמשיך יכולת פשוט גרועה מהתקופה האחרונה) אל עבר הרחבה. המצב של שבצ'נקו הוריד את הלב לכל מי שרצה את ליברפול כזוכה בגביע, ובסופו של דבר ליברפול השיגה את המטרה שלה להגיע לפנדלים. משם, זה כבר רק דודק, שפשוט בילבל כבר אותי מרוב שהוא זז על השער, זה מטמטם בנאדם. שבצ'נקו רץ החמיץ, ממש כמו לפני שנתיים אז שבה כבש את שער הניצחון מול יובה, הפעם הוא מחמיץ אותו מול ליברפול, נקמה אישית שלי על אותו הפסד כואב מאז. סוף טוב, הכול טוב. משחק מהנה, לא ציפיתי לכזה דבר, אבל ליברפול ומילאן עלו היום על כר הדשא ונתנו כל מה שיש להם, מילאן יכלה לעשות לעצמה תחיים הרבה יותר קלים, אבל היא שגתה במחצית השנייה כשהחלה לחזור יותר מדי אחורה ולא האמינה בעצמה שליברפול מסוגלת לחזור.
    המשחק הזה סיים עונה מצויינת שהייתה לנו בליגת האלופות, עונה ממש בלתי נשכחת, אני כבר מחכה לשנה הבאה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לא אור? בצד הכחול שחור במילאנו מוראטי ישמח לזרוק עליו כספים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. eastlands Member

ישששששששששששששששששששששששששששששש . לכל חובבי הכדורגל באשר אתם, רוצים גמר עם גולים ,דרמות , קאמבקים , ריגושים ,אוירה , אוהדים ,
    תדאגו שבכל גמר תהיה קבוצה אנגלית ב99 הקאמבק של תוספת הזמן , והיום 3 נגד מילאן .
    תודה לכם אנגלים נפלאים , תודה לך סטיבן הענק( שניגש ולחץ ידיים לכל שחקני מלאן , אחד , אחד ,)
    סטיבן ג'ררארד הוא המלך התאמן היום בהנפה של הגביע היפה ביותר בעולם , ובשנה הבאה צריך להניף עוד גביע פחות יפה , אבל קצת יותר חשוב - גרמניה אנחנו באים, אוהב את כולכם ומתרגש ,ליברפול אלופת ארופה .

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אור? ממתי אני אור? התכוונתי לצ'לסי בכל אופן, מה יש לו לבוא לאינטר מאלופת אירופה.

אני לא מאמין שהתפללתי לקבל את ליברפול ברבע..

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגיב:
    משחק גמר פשוט מדהים. כולם חששו ממשחק גרוע, כולם חששו מ 0-0 ו-120 דקות של שממון, אבל ההפתעות באו אחת אחרי השניה. הראשונה- מילאן כובשת כבר בדקה הראשונה. חובבנות לשמה של ליברפול, שהצהירה שמטרתה המרכזית היא לא לספוג שער מוקדם, שעל פי כל הציפיות היה אמור לגרור בונקר מילאנזי, אבל כאן הייתה ההפתעה השניה- מילאן המשיכה לתקוף ולשחק פשוט מצוין. קרספו היה חד, קאקה היה מעולה והביא לקרספו אולי את בישול העונה. חשבתי לעצמי במחצית שסוף סוף אוכל לפרגן למילאן, אבל עכשיו המילאנזים לא יזכרו לי את זה.
    ההפתעה השלישית היא הקאמבק של הסקאוזרס. חוויה. שווה כל יורו עבור האנגלים (והישראלים). וכאן חובבנות אדירה של מילאן! לכל הרוחות, שלוש ספיגות ב- 10 דקות בגמר האלופות?! איך הניחו לזה לקרות? ובהארכה שבצ'נקו שכל המשחק היה חלש הפציץ את דודק מחצי מטר וגרר ממני "וואו!" שגרר צעקה עליי מאבא על שהערתי את כל הרחוב כנראה. בכל מקרה, זו ההפתעה הכי גדולה של היום- מילאן היו פשוט לוזרים. לוזרים, חסרי מזל, דברים שהם תמיד היו ההפך מהם.

בסופו של דבר, כמובן שאני מתחרט שלא הייתי ביציעים בטורקיה, זו הייתה חוויה כאוהד כדורגל מהצד.
    אחרי איינדהובן, לפני שיובה זכו באליפות התפללתי לאלוהי הכדורגל שיש צדק. אז אמנם לליברפול לא ממש הגיע הכי בעולם, אבל קודם כל ראיתם בדיוק את ה"מעבר לכדורגל" שכתבתי פה בתחילת הדיון, ודבר שני, ליברפול היו שליחי הצדק, נקמו את נקמתה של PSV. הרוסונרי מסיימים עונה בלי כלום! ג'סי יכולה להעיד שאני אמרתי להם לזרוק את סתאם ואנצ'לוטי הרבה לפני הגמר הזה.

what a night
    :aaa025:

*אופס, תוספות: 1. בניטז יצא מלך עולם. שיחק אותה בענק. איזה פאסון... שולח את אופ"א וה-FA לשבור ת'ראש.
    2. האם זה יהיה משחק שישכין שלום בין האנגלופילים שחייבים לפרגן למילאן על משחק מצוין, לבין האיטלקיופילים שיפרגנו על הקאמבק והקהל?

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/05
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר זה משחק שאיחד הכי הרבה את האנגלופילים והספניארדים..

תזכירו לי לרגע, מה היה הנבואה לבי הזכיאה של ליברפול? שהאפיפיור מת, ווילס זכתבה ברוגבי, ומה עוד?

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בזכיה הראשונה שלהם ב-78 היו בחירות באנגליה, האפיפיור מת ו-וויילס זכו.

12. robson Member

אני חושב גם בחירות בממלכה...

13. eastlands Member

היום אן מקום למלחמות - ליברפול אלופת ארופה בפעם החמישית ועם כל הכבוד לתצוגת הכדורגל המדהימה של מילאן במחצית הראשונה ,ובמיוחד לקאקא שנתן מחצית מהגדולה שראיתי אי פעם שחקן כדורגל ( ההשתחררות מג'ררארד בגול השלישי ואז מסירה שאולי תחשב למסירה הכי מדויקת שראיתי אי פעם ) כמו שאמרתי עם כל הכבוד , ליברפול עשתה זאת בסטייל , היא הדיחה ברבע את יובנטוס בתצוגה ביתית מעולה , ואחר כך לא ספגה שער ב180 דקות מהקבוצה הכי טובה העונה בארופה -צ'לסי (שפירקה ברבעיות את בארסה וביירן ) אנגליה שמחה , העולם שמח -ליברפול אלופת ארופה-5

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מדהים פשוט אין מילים...

קודם כל התחזית שלי הלכה לפח מהר מאוד.... אני אמרתי משחק סגור... בלי שערים... טוב כולם יודעים מה קרה.
    מה נאמר ומה נגיד, קבוצה שמאבדת יתרון של 3 שערים בגמר לא מגיע לה להיות אלופת אירופה, וקבוצה שחוזרת מ-3-0 ל- 3-3 תוך 6 דקות היא אלופת אירופה הכי ראויה שיכולה להיות. ליברפול פשוט טרפה את כל הקלפים ועשתה את הבלתי יאומן. אין בן אדם אחד בכל העולם הזה שהאמין במחצית שכזה דבר יכול באמת לקרות, פשוט נס, נס. אין מילה אחרת.
    מגיע למילאן, בפוקס הם הגיעו לפה ומגיע להם להפסיד ככה את הגביע. זה היה אסון אם היו שוב נקראים "אלופי אירופה". כי לקחת פעמיים את הצ'מפיונס בפנדלים זה לא זה. פה עוד ראינו ממנה כדורגל בחצי הראשון אבל כנראה שמול הנשמה והתשוקה האנגלית זה לא מספיק. רוצים גמרים מרתקים? חכו שקבוצה אנגלית תגיע לגמר, דרמה מובטחת.
    מילאן מסיימת עונה בלי כלום ביד, איום ונורא.

אין יותר מה להוסיף חוץ מזה שהייתה לנו עונה מדהימה עם כמה וכמה משחקים אדירים בכולם היו מעורבות קבוצות אנגליות (למעשה צ'לסי...) וליברפול... פשוט להוריד את הכובע בפני בניטז והחברים. קבוצה שהעיפה את יובה, צ'לסי ומילאן היא בהחלט אלופת אירופה לכל דבר ועניין.
    מזל טוב.

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי רוצים לשמוע את הדבר הכי קורע בעולם, אינטר עוד אלולה לסיים עם יותר תארים ממילאן העונה..