NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. Muurad Member

כן ברור, כל מה שאנחנו מדברים זה בלי לדעת מה יהיה בCBA, כי באמת הכל, אבל הכל יכול להשתנות.

בכל מקרה, קצת צמרמורות לכל אוהדי הניקס שרואים את הדיון הזה, הפרסומת של MSG למשחק הבכורה של מלו - כאמור יליד ברוקלין ניו יורק.

ראיתי את זה כבר 8 פעמים וכל פעם היו לי צמרמורות :aaa021:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/3/11
  2. k_700 Member

תוסיף לזה שהוא שיחק במכללות בסיריקיוז, ניו יורק. היה הכוכב הכי גדול שלה בהיסטוריה(ואחד הגדולים במכללות), לקח אליפות.

אין ספק שהוא מחובר לעיר הזאת.

טוב יאללה פרשתי לESPN יש היום דיוק(שעלתה השבוע למקום הראשון במכללות! אחרי שהייתה 5 שבוע שעבר) מול טמפל(שבדיוק יצאה מהדירוג). מה שמבטיח לנו מלחמת עולם וקרב אדיר.

מי שמעונין, נולאן סמית', האח של סטפן קרי, סת' קרי, האחים לבית פלומלי וכמובן קייל סינגלר.

יאללה לילטוב

3. adir383 Member

מישהו יודע מתי נגמר חלון ההעברות?
    פשוט אני רוצה לדעת מתי יוציאו רוסטר ל 2k 11 שמעביר
    את כל השחקנים שעברו בטרייד השבוע
    תודה אדיר

4. k_700 Member

מחר.

5. Muurad Member

מחר אם אני לא טועה.. אולי מחרתיים אצלנו(הפרשי שעות), בכל מקרה התאריך הוא ה-24.

6. k_700 Member

12 שעות לסגירת החלון. המשמעות שמחר יום חמישי אצלנו החלון יסגר.

7. Muurad Member

הקינגס רכשו את מרקוס ת'ורנטון בתוספת פיצוי כספי, בתמורה לקארל לאנדרי.

סה"כ זה טרייד שמועיל יותר לקינגס, נותן דקות לג'ייסון תומפסון שלאנדרי לקח, ונותן להם עוד קלעי וסקורר בעמדה מס' 2 עכשיו שטייריק בחוץ לפציעה.

אבל אם מסתכלים סה"כ, הקינגס החליפו את קווין מרטין, שהוא סקורר מצויין שיודע את העבודה בהתקפה, אבל לא מייצר שום דבר לחברים ולא עושה הגנה, תמורת קארל לאנדרי שגם הוא סקורר מצויין בפוסט(למרות שבזמן שלו בקינגס הוא היה ג'אמפ שוטר לרוב), לוקח ריב' התקפה טוב אבל לוקה בחסר בריב' ההגנה שלו, שגם הוא מכו מרטין חור שחור בהתקפה וחסר תועלת בהגנה.

ועכשיו הם החליפו את לאנדרי, למרקוס ת'ורנטון, שאם אני מקטלג אותו - הוא קווין מרטין פחות טוב... גם הוא סקורר טוב, אבל חור שחור בהתקפה ומוגבל בהגנה.... והחוזה שלו נגמר שנה הבאה.

סה"כ יכול להיות שימושי אם יצליחו להשאיר אותו על חוזה נמוך יחסית והוא ישתלב יפה עם הקבוצה... אבל אם מסתכלים על כל הטרייד הזה הקינגס ופיטרי לא הצליחו בטרייד הזה בלשון המעטה.

השמועה שמגיעה עכשיו היא שהוויזארדס ואטלאנטה הולכים שיהיה סביב קירק היינריך וג'מאל קרופורד... טרייד מצויין להוקס כי היינריך מתאים פחות או יותר לכל קבוצה כמו כפפה.. אבל טרייד על הפנים לוושינגטון אם זה באמת הטרייד.. יש להם גם ככה את ניק יאנג, מה הטעם בג'מאל קרופורד?

--- טעות בדיווח, הדיווח הנוכחי הוא היינריך והילטון אמסטרונג בשביל מייק ביבי, ג'ורדן קרופורד, מו אוונס ובחירת סיבוב ראשון... בכל מקרה טרייד מצויין לאטלאנטה...נשמע יותר הגיוני בשביל וושינגטון.

המרוויחה הכי גדולה מכל הסיפור הזה לדעתי הולכת להיות לא אחרת מאשר מיאמי.. לא רואה מצב שוושינגטון משאירה את ביבי.. הוא הולך לקבל buyout לחוזה שלו, וכנראה לעבור למיאמי במצב כזה.. לפחות זה השערה שלי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/11
  8. k_700 Member

כל טרייד שהוא לזרוק את קארל "נמנע ממגע גופני כלשהוא, לא עושה הגנה, לא מוסר, זורק תמיד" לאנדרי הוא מבורך.

אגב, אני 1.70 מסכים לבוא בחינם ומבטיח לעשות יותר הגנה ממנו.

מרכוס טורנטון כישרון גדול. בסך הכל עונה. לדעתי הוא בא בסך הכל כדי שיהיה מחליף נורמאלי לאוונס ועוד גאמפ שוטר כי כמו שאני מסתכל כרגע אין לקינגס שום שחקן שקולע טוב מה-3. תגידו לי גארסיה, תגידו לי אפילו אודריך העונה, אני אגיד לכם שזה לא מספיק.

מרכוס תורנטון לא קיבל העונה מספיק הזדמנויות בהורנטס ודווקא לאחרונה התחילו לשחק איתו יותר והוא גם הרבה יכולת קליעה משובחת מאוד.
    בהגנה, אין חור יותר גדול מאודריך וקווין מרטין ובהנחה שהבחור גם לא אמור להיכנס לחמישייה אז זה רק תוספת לאין הגנה של אודריך.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אאאחחחח תענוג :aaa021:

LET'S GO ANTHONY, LET'S GO KNICKS!

10. k_700 Member

הופעת בכורה מרשימה מאוד לאנתוני.
    27 נקודות, 10 קרשים.
    בילאפס גם הוא עם 20 נק', 8 אסיסטים.

הרבה התלהבות היה במשחק של ניו יורק שלא היו מוכנים להפסיד למרות הרבה מאוד רצון של מילווקי לחזור.
    אנתוני ענק בדקות האחרונות. לוקח זריקות עם 3 שומרים, מוריד ריבאונדים חשובים.
    הקהל לא הפסיק לעודד אותו. עשו שם פסטיבל ענק.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

טעות.

טכנית זה בלתי אפשרי. הסכם ה-CBA הנוכחי יפוג ב-1/7 ואם עד אז למעשה לא ייחתם הסכם חדש השביתה תיכנס לתוקף. ל-CP3 אין שום אפשרות ללכת בטרייד לפני השביתה אלא אם זה יקרה ב-15 שעות הקרובות (22:00 שעות ישראל) עד הדדליין מה שמן הסתם לא יקרה.

אחלה אווירה ב-MSG הלילה ונחמד היה לראות את הקבוצה מנצחת בזכות כישרון נטו סטייל מיאמי בתחילת העונה למרות משחק לא מבריק בלשון המעטה. התיאום עדיין לא מתקרב להיות אידיאלי ואם לא משחק אדיר של טוני דאגלאס ספק אם היינו מצליחים לצאת עם ניצחון לאור היום המטורף שמילווקי תפסו מחוץ לקשת אבל בשורה התחתונה עידן המלואמארה נפתח ברגל ימין וזה מה שחשוב. הניקס הגיעו העונה ללא מעט משחקים שהלכו down to the wire - בדיוק כמו זה הלילה - והיום קיבלנו רק טעימה קטנה מהפריבלגיה שווינר כמו צ'ונסי וקלוזר כמו כרמלו נמצאים ברשותך (11 נק' ברבע הרביעי כולל סלים אדירים שלא נכנסו עד השלב הזה כל הערב).

12. johnnie walker Member

אז הנה, הניקס מקבלים את מלו ושנה הבאה את פול או וויליאמס כנראה, באמת שכבר אפשר לסגור את הליגה,
    הנבא היא פשוט הבדיחה הכי גדולה שקייימת כיום בספורט המקצועני.

13. k_700 Member

לפני שנהיו הקבוצות החזקות כולם בכו כמעט עשור שלם שהליגה מתה מאז שג'ורדן פרש והדיזל עזב את LA.

היום כשסוף סוף חוזרים לעידן שנות ה70, 80 עם כמה קבוצות מאוד מאוד חזקות אנשים עדיין מתבכיינים.

סוף סוף חזר העניין והצבע לליגה הזאת. אני אישית מעדיף 6-7 קבוצות חזקות מאוד מעוד כמה קבוצות כמו יוטה, פיניקס, דנבר של עד לא מזמן.

תפסיקו להתבכיין.

14. johnnie walker Member

יופי אז תהנה לך,
    רק מה, בשביל מה אתה צריך 30 קבוצות בליגה שבערך 25 מהם מיותרות לחלוטין?

מה הטעם בעונה של 82 משחקים מול נמושות כמו סקרמנטו ושאר ירקות?
    אם באמת רוצים איכות אולי כדאי לעשות מהנבא שתיים או שלוש ליגות נפרדות לפי המאזנים שלהם
    כשבכל עונה האלופה עולה ליגה והאחרונה יורדת לליגת המשנה, נשמע הרבה יותר מעניין.

באמת אחלה ליגה תהיה כשישחקו בה רק 10 קבוצות, בוא נגיד למשל:

מיאמי, בוסטון, סאן-אנטוניו, לייקרס, דאלאס, ניקס, שיקגו, אוקלהומה, אורלנדו ואטלנטה,
    כל קבוצה תשחק נגד יריבתה 4 פעמים כך שיהיו 36 מחזורי ליגה כשכל מחזור יהיה מרתק, לפלייאוף יעפילו 8 הראשונות בליגה וישחקו בהצלבה כמו היום.

כמו שהליגה נראית כרגע זה 90 אחוז גארבאג' טיים ו-10 אחוז עניין וזה הולך ומתדרדר מטרייד לטרייד.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/11
  15. k_700 Member

אני לא יודע אם לבכות או לצחוק כשאני קורא את זה.

תגיד לי, היה מתישהו עונה אחת שבה כל 28 הקבוצות(או 30 בעבר) היו טובות?

תמיד יהיו נמושות, טובות, קבוצות ביניים, קבוצות צעירים, קבוצות מבוגרות.
    ככה זה בכל ליגה.

אגב, לא יודע על מה הזלזול המיותר האלה בכל שאר הקבוצות.
    הינה רק לפנות בוקר סקרמנטו, לשם שינוי בלי קארל לאנדרי ואוונס מנצחת בצדק באורלנדו.

הקליפרס שיכולים להפסיד לכל קבוצה פתאום אחרי הרבה מאוד משחקים מנצחים בדרבי של LA.
    אז כן סקרמנטו וקליפרס לא יגיעו לשום מקום בעתיד הקרוב אבל קרבות בעונה הרגילה הם יכולות לתת.

אז מה הטעם בעונה רגילה? אני תמיד אמרתי שהעונה הרגילה מעוורת. אם כי העונה היא לא משעממת. בטח אחרי כל הקבוצות החדשות שנוצרו.
    אבל שוב, שווה לעבור את כל העונה המייגעת הזאת כשאתה יודע שאתה מקבל בפלייאוף לפחות 6- 7 קבוצות חזקות שיכולות ללכת עד הסוף.

הליגה רק מקבלת צבע. תאמין לי זה יעשה רק טוב שפתאום הערים הגדולות ביותר בארה"ב חוזרות לשחק כדורסל.