והפסיד ב-4 דקות שיכנסו לפנתאון את משחק 4. בגמר צריך גברים יציבים לא ילדים מקיבק שנותנים משחק מדהים ומחרבנים את ה-2 האחרים. אין לו רגליים לתת הגנת פרימטר כמו שהם מציגים פה ולכן ניימהארד וניסמית׳, בצדק טייק 97070707 העונה, משחקים את הדקות שלו. גפ טופין כמובן טוב ממנו הגנתית והגיע להתקפה ולכן גם הוא מהספסל מקבל יותר דק׳. לא נורא, פעם פול ג׳ורג׳ שובר לך את הלב, פעם הארדן, פעם קומינגה(״איך הוא לא משחק איתו?@?@?!!?!?) והיום זה מתורן. נסכם שזה לא יגמר, כל פעם ליצן אחר שנמצא על הקיר בחדר שלך יאכזב אותך. במחזוריות.
הוא לא קולע כמעט אבל נמבהארד לא פחות חשוב מסיאקאם והאליברטון. העבודה שלו על שיי לאורך הסדרה הזאת זאת אומנות. אוקלהומה עוד יכולים לחזור פה אבל לסדרה הזאת מגיע משחק 7, שתי קבוצות מרגשות לאללה.
1. פרסטי עם 48 אלף בחירות סיבוב 1, לא יכל להביא מישהו במהלך העונה שיעזור בהתקפה ? יש מקום בתקרת השכר, מילווקי עשתה שינויים באליפות שלה, לא חסכה בכלום, בלי טאקר לא היו אלופים. 2. 13 זריקות יותר מהשדה לאינדיאנה, 9 שלשות. הגיע הזמן לעבור לסמול בול ולאישית, הם החטיאו זריקות חופשיות מבחוץ. 3. לך על הראש של מקונל בהגנה, כמו בקט סל, פוסט אפ עליו, פיק אנד רול, תוריד שחקן לפוסט עליו, לך לו על הראש. 4. את סיאקם אי אפשר לעצור, הוא פיזי כמו אמביד.
הכי מצחיק על לך על הראש של מקונל כאילו הבן אדם הזה מהספסל לא מוליך את הפייסרס בקלות בחטיפות בסדרה הזאת. הזיה. יעלה לו בבריאות להגיד מילה טובה על ניימהארד שאבוי....לוגם את הדק׳ של מתורן עם קשית כי הוא כרגע בהופעת קריירה.
פרסטי בנה פה קבוצה שעדיין סביר שתיקח אליפות העונה ואפילו יותר סביר שתייצר שושלת ב3-4-5 שנים הקרובות. זאת רק ההתחלה לאוקלהומה הזאת, זה ברור. קבוצה אדירה שאם איכשהו תאבד העונה את התואר אני בטוח שזה רק ילמד אותם לעונה הבאה.
אני לא בנאדם שתופס מהביתיות בNBA בכלל אבל ההבדלים אצלנו בפלייאוף הזה לפעמים מטורפים. גם בממפיס קיבלנו בראש עד שמוראנט נפצע, במיניסוטה הפסדנו ביותר מ40. בבית לעומת זאת, 2 הפסדים שהם גניבה מטורפת של דנבר ואינדיאנה. צריך לנסות לחזור פה לאט לאט, אם אפשר ל12-15 בסיום הרבע ולהשאיר סיכוי לנס.
להפך, אני הכי מחמיא למאמן הקבוצה שעושה בפלייאוף הזה דאבל אפים על כוכבי היריבה ומשתק אותם, על כך שמגיב בחילופים הגנתיים בפלייאוף הזה. בניגוד לעונה שעברה שהיה מאמן של אלופה (מזולה) שהיה לו gm שבנה קבוצה מושלמת ושחקנים שהביאו לו אליפות, כאן יש gm שבנה קבוצה נהדרת ומאמן שמוציא 100 אחוז מהסגל. הוא טועה כאן, לדוגמא, למה וויליאמס הסנטר נמחק מהרוטצייה ? למה קנדריק וויליאמס הזה רואה דקות בסדרה הזאת ? לא חושב שכתבתי משהו תלוש מהמציאות. סלוט לקח אליפות, לא באת בטענות על דקות לנונייז, רוברטסון ואנדו ? דיאז חלוץ לא באת בטענות ? ארנולד קיבל בלי סוף דקות, לא טענות ? ------- הם הורגים את שיי עם הדאבל אפים, מקווה שלא ייקבלו פיק ברכיים במשחק 7, הביתיות יתרון לא קטן.
שונה מסלוט כי הקבוצה הזאת קרעה את הליגה ובפלייאוף בינתיים מנצחת את כל הסדרות. אין מקום לספקות. אינדיאנה מצויינת, במשחקים 3 4 והיום הם נראים כמו קבוצה יותר טובה מאוקלהומה. זה לא כזה פשוט לנצח אותם. לא גמור. לעבוד לאט לאט ולקוות גם לקצת מזל ואפשר להפוך את זה למשחק. חבל שכל הזמן פאולים בצד שני וכלום בצד שלנו.
היה 10-2 ל-okc בהתחלה, מאז 68-32 לאינדיאנה. עכשיו ריצה קטנה של okc. ביתיות חשובה מאוד, תראו את ההבדלים בקליעה של okc. יש הבדל בין מגרש ביתי שאתה מכיר כל בלטה ולא צריך אפילו מבט כי אתה יודע איפה הסל לבין משחק חוץ, אני רק מקווה שלא ייקבלו פיק ברכיים כי יהיה פשע אם שיי יפספס את זה. יש הבדל גדול באחוזים משלוש בין הבית לחוץ בקיצור. לחשוב שסיאקם והליברטון הגיעו בטריידים שהיום נראים מגוכחים.
צריך לקפל פה. משחק התקפה נוראי. אין להם בטחון בשיט. 7 משחק חדש. צריך למצוא פתרון לטופין ומקונל. ניימהרד לא יתן עוד הופעה כזאת. השניים מלמעלה כל הסדרה לוהטים.
בשלשה אבודה על הבאזר הם קולעים רק רשת. באמת קבוצה מצויינת עם התקפה חבל על הזמן. משחק 7 אני נשען על זה שאנחנו תותחים בבית בפלייאוף בינתיים אבל זה יהיה משחק עם עצבים מוגברים ועם מומנטום שנמצא עם אינדיאנה. בקלות אני יכול לראות את זה גם נופל. מי שישלשל יפסיד. ושוב אני חוזר למשחק 1, היה שם שלשול מפואר. אסור לזרוק משחקים ככה. זה יכול לעלות הכי ביוקר שיש.
באוקייסי זה הכל בטחון בהגנה. כשההגנת פרימטר שלהם פרוצה מהדקה השנייה הכל יקרוס כמו מגדל קלפים. עדיין לא מהמר שזה יקרה בבית. בבית הם יתאפסו על עצמם. יהיה פה עכשיו גארבג׳ של חמישיה שלישית. עדיף שינוחו. ומי לא ישחק? בנדיקט האפס. אפילו שפרד עם השפם משתין עליו בקשת ל-3.