Transfer Deadline Day

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י StevieG, ‏31/8/11.

1. Wave Member

אגב, אל תצפו לקבל תשובות לכל השאלות עד 1 בלילה שעון ישראל. אני זוכר שהעסקאות של ברבטוב ורוביניו היו רשמיות רק אחרי זה

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

האינטרס שלנו הוא שרוצים שמיירלש יעזוב, זה לא קשור לשכר אלא לזה שלא בונים עליו להרכב ואפשר להשתמש בכסף שנכנס מהמכירה שלו כדי לרכוש שחקן אחר שרוצים. אני לא יודע מי.
    אין הרבה שחקנים עם האיכות שלו על שכר כזה וגם אין לנו הרבה שחקנים שלא בונים עליהם ואפשר להרוויח מהם כ"כ הרבה כסף.

יכול להיות שרוצים לגרום לו להראות רע, או שיוותר על הבונוס נאמנות כדי 'להחליק' את העסקה, לא יודע, לדעתי זה מגיע מהמועדון, אני רק מאוד מקווה שלא ממקום של 'מכרנו אותו בלי שנשאר לנו זמן להחליף אותו כי הוא הגיש בקשת העברה, לא אשמתנו' ואז גם לא מגיע שחקן נוסף, אבל ממה שראינו עד עכשיו מהבעלים אני ממש לא מאמין שזה המצב.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/11
  3. דניאל א. Member

עוד 10 דקות נגמר. ארטטה אין או אאוט?!

4. Mellow29 Kopite

כן, אבל במצב כזה אפשר פשוט למכור אותו. מישהו היה בא בטענות לקני או קומולי אחרי מה שהם עשו כל הקיץ בהעפת הזבל מהסגל? איזה אינטרס יש למיירלש להסכים לצאת רע בעייני האוהדים? איזה אינטרס יש לו להסכים לוותר על בונוס הנאמנות, אחרי שהוא קיבל הבטחה לשפר את החוזה ולא עמדנו בה?

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

gunnersblog מדווח שארטטה סגור אצלנו וכבר מצטט את מויס בטיימס של מחר :

"Mikel informed me he wanted to join arsenal.I'm disappointed to lose him but CL football is not something I can offer him"

עושה רושם שגם אותו החתמנו.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט היו תלונות, אני מתאר לעצמי. יש הרבה אוהדים שרצו שהוא יישאר, זה ממש לא קונצנזוס שהוא צריך ללכת, גיל במיעוט בדעות שלו עליו.

האינטרס של מיירלש? הוא רוצה ללכת, לעבוד עם וילאס בואס, לקבל את המשכורת שאנחנו הבטחנו לו בקיץ שעבר. מה איכפת לו מה חושבים עליו?

לא יודע, אני חושב שהוא יעזוב ויגיע שחקן נוסף, סטארידג' או מישהו שלא שמענו עליו עד עכשיו.

alantkayll Alan Kayll
    @johngTLW14 @SteveHorner_LFC He had to hand it in so he gets no pay off. LFC not bothered.

pauledwards1973 Paul Edwards
    Presumably the raul deal has been ongoing all day behind closes doors. He'd hardly do it if a deal weren't feasible. I'll bet medical done

7. golding מנהלים

למה שהוא ירצה להשאר בליברפול כשהנדרסון ואדם נכנסים לפניו להרכב? אני חושב שהוא רואה במעבר הזה התקדמות מקצועית כיוון שכנראה יוכל לשחק יותר.

8. Mellow29 Kopite

ההסבר הזה נשמע לי כ"כ מחורר וקשה לי להתייחס אליו ברצינות, מצד שני אני לא מצליח לחשוב על סיבה אחרת, ומיירלש בטח לא טיפש, אז אני לא פוסל את מה שאתה אומר על הסף.
    אבל, שחקן שעובר מתחת לראדר, בחמש דקות לחצות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

עמוד 20. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. Magpie22 Member

מסתבר שהצביעות והרמאות של פארדיו המשיכה.
    הבטיח לנו רכישות ובעיקר חלוץ שאנחנו כל כך צריכים.
    לא הגיע לא חלוץ ולא נעליים.
    הברדק שאשלי עושה אחרי השיחרורים והמכירות של כל הכוכבים עוד יוריד אותנו ליגה.
    אפשר לומר שנשארנו רישמית עם ההתקפה מהגרועות בליגה אם לא הגרועה ביותר.
    איפה האוהדים בכל הסיפור הזה. אני משתגע

10. The_Arsenal Member

סקיי מדווחים שארסנל מכינים את הניירת כדי להודיע בדקות הקרובות שארטטה תותחן!

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, עבר מתחת לרדאר ומוכן לחתום ברגע שהכסף ממכירת מיירלש נכנס. אולי עסקה שעבדו עליה כבר כמה ימים, היו שמועות כאלה היום.

גולדינג - התקדמות מקצועית? מיירלש? לא מדובר בשחקן שיהיה בהרכב של צ'לסי לדעתי. הסיבה ידועה לכולם - כסף. למיירלש הובטחה העלאה בשכר בקיץ שעבר אם הוא נותן עונה טובה, רק שהאנשים שהבטיחו לו את זה כבר לא במועדון. על כך הוא רוצה לעזוב את המועדון, לכל מי שייקח אותו וישדרג לו את השכר.

12. ARSI Member

Breaking news: Sky Sports sources understand Arsenal are set to confirm the
    signing of Mikel Arteta in the next couple of minutes. The paperwork is being prepared.

:aaa021:

13. shlomydavid מנהלים

14. AW forever Member

החלון נסגר, עכשיו נשאר לראות מי הספיק לסגור עסקה ומי לא.

15. Eric Cantona Member

איזה פורום מדהים. מעולם לא ראיתי מקום שמעדכן אותך מכל הרשתות בעולם ברגעי אמת, זה היה יום מרתק.

איך לא ידעתי על הפורום הזה עד לפני כמה חודשים, אין דברים כאלו.