הכסף בארסנל לא הולך ממילא לרכש וגם תמורת 70 מליון היינו צריכים להביא אותו, מאשר שהכסף ישב בחשבון בנק של קרואנקי. אין לנו אף שחקן ברמה כזו בסגל וזה לא משנה לאיזו עמדה אתה מביא שחקן כמו אוזיל. זה שידרוג עצום. אנחנו מפתיחת העונה משחקים עם תומאס רוזיצקי בעמדה הזאת. אין מה לדבר בכלל. ארסנל, כמה שיש לי ביקורת על ההגנה והשוער, לא הבקיעה מספיק שערים במבחן התוצאה בעונה שעברה. צירפנו שחקן שבריאל אחראי על 30+ שערים בעונה, ושחקנים בתפקיד שלו שמגיעים מספרד פורחים באנגליה בד"כ. לא היתה לנו יצירתיות מקדימה מלבד קאסורלה. אין מה להגיד. ונגר וגאזידיס (קשה להאמין) שיחקו אותה.
חוץ מההערכה הכללית שלך, שהיא שלך לגבש, אתה לא מביא שום תימוכין. 1) ספגנו 9 שערים פחות מטוטהנאם שנה שעברה. ספגנו 5 שערים פחות מכם. 2) ספגנו 7 שערים ב-13 האחרונים של העונה, וזה כולל משחקים מול באיירן בחוץ, טוטנהאם בחוץ ויונייטד בבית. 3) 6 משחקים מתוך 13 מאז מרץ שמרנו על רשת נקייה. 4) רק פעם אחת ספגנו יותר משער אחד (ב2-1 לטוטנהאם) ב-13 משחקים מאז מרץ. 5) העונה שיחקנו 5 משחקים רישמים. שמרנו על 3 רשתות נקיות נוספות. ההגנה שלנו יציבה למרות הפריק שואו מול ווילה.
מי אמור לשחק חלוץ אם ג'ירו נפצע? שוב, אוזיל זה רכש ענק, אבל זה נראה כאילו הסגל לא מאוזן ויש לכם עדיין נקודות תורפה משמעותיות.
גארת בארי כרגע באברטון, יחתום בדקות הקרובות. פאלייני עדיין לא נמכר מנגד. העסקה של הררה נפלה בשל סיבוכים עם החוזה שלו, איזה שכונה. לא מאמין שחיכינו עד היום ובסוף לא החתמנו אפילו שחקן יחסית לא מוכר שכזה. ונגר הבאנקר סוף סוף פותח את הארנק. אוזיל שחקן ברמה הכי גבוהה והוא יעזור לארסנל המון העונה.
וולקוט ופודולסקי יכולים לשחק כחלוצים במקום ג'ירו. נכון שאין לנו עומק בסגל אבל מה היה עדיף, להביא חלוץ ובלם מחליפים או להביא את אחד השחקנים הטובים בעולם בעמדת הקשר ההתקפי? מאז פברגאס יש לנו שם חור. סאנטי אחלה שחקן אבל הוא לא טוב מספיק כדי לפצות על זה, השילוב שלו עם אוזיל לעומת זאת יכול להיות קטלני, לנטרל את שניהם יהיה משימה קשה מאד ליריבות.
בעיניי זה קצת מוזר כי כל הקיץ רדפתם אחרי חלוץ. אבל שיהיה. זה צעד מהדוקטרינה של פרגוסון. אם יש הזדמנות להחתים שחקן גדול, גם אם לא בעמדה דחופה, אז עושים את זה. אני מקווה שהוא יהיה אכזבה, אבל אני לא אופטימי בקשר לזה. אברטון סיכמו מחיר על מקארתי. מסתמן כחלון טוב מאוד שלהם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx אפשר ללכת על המודל של טוטנהאם ולנפח את הסגל בשחקנים שנמצאים על סף / בשולי הטופ העולמי אבל עם הרבה עומק, או ללכת על שחקן אחד או שניים גדולים באמת שעושים את ההבדל, ולקוות הסגל ימשוך. אני חושב שהשני יותר מעניין אבל נראה מה יותר יצליח. ----- אוזיל בהצהרה שלו על המעבר רמז למה הוא עבר: השיחה עם ונגר גרמה לו להבין שבארסנל בונים עליו וסביבו ויתמכו בו. בריאל זה אדם לאדם זאב אני מניח ואין שום מקום לתמיכה וזה לא מתאים לכול אחד.