בגלל זה אמרתי שאין לנו אותו טעם,הקרב היה בערך 23 דקות ו15 דקות ממנו היו חניקות והנסיונות הכנעה,זה לא מה שאני אוהב בהאבקות,אז כן אורטון מדי פעם עשה את המהלכים הרגילים שלו והעלה קצת את הרמה של הקרב,אבל ככה לא אמור להיות מיין איבנט בסאמר סלאם,חוץ מזה שזה היה די ברור כל הקרב מי ינצח בגלל שאורטון שלט כל הקרב. גם מבחינה פסיכולוגית וגם מבחינת הקרב עצמו זה היה קרב בינוני מאוד ואפילו פחות מזה.
פססס.....אבל להגיד בזיון? הקרב הזה ריתק אותי כמעט כמו הקרב של סינה עם מייקלס ברסלמניה 23! ותראה זה מה יש עם האוטיסטים בבקסטייג', הם מחליטים ש60% מהארסנל של כל היל באשר הוא זה סאבמישנים! פינלי, אורטון, ריגל, קהאלי, צ'אבו גם, בוקר, אין ממש כולם!! זה מה יש וזה חבל כי אם היה את הקארד הזה לסאמרסלאם, והשנה הייתה 2004 היינו רואים בתגובות כאן משהו אחר לגמרי. אי אפשר להאשים את המתאבקים, הרי הקרב של ריי וצ'אבו היה אכזבה, והפוטנציאל שלא מומש כלל הרבה מאוד ספוטים ובאמפים, זה אני יכול להבטיח. אבל זה מה יש ב2007! וזה חרא.....אה כן סינה סאקס. באנפורגיבן שנה עם החגורה, מה אנחנו ב86'!? אני לא מבין שהבנאדם הזה עבר את דה רוק, אדי גאררו, כריס בנואה, טריפל אייץ', שון מייקלס, סטון קולד ואחרים בזמן שיש לו ת'חגורה....מבחינתי שיעשו קטע שסטון קולד בא משום מקום וידפוק לו סטאנר ויקח ת'חגורה כמו שהוא תמיד בא ל3 שניות חחחחחחח.. אחח נמאס מטחינה, אנפורגיבן סינה - אורטון רימאץ', נקווה לסטיפולציה יפה ושסינה יפסיד.
כן,ביזיון כי ממיין איבנט בסאמרסלאם אני מצפה ליותר מ-15 דקות של אחיזות ואז שאורטון יעשה את התרגילים הרגילים שלו[הרי לא היה שום דבר מיוחד בקרב] וסינה יעשה את התרגילים הרגילים שלו וזהו...כל הקרב היה ברור מי ינצח,מי ירביץ למי מתי[או ליתר דיוק מי יאחוז במי מתי] וזה היה קרב דפוק,אז לדעתי זה ביזיון,לא מבין מה יכול לרתק בקרב כזה. ואני לא מאשים את אורטון או סינה[במיוחד לא את אורטון] אלא באמת את המפגרים מאחורי הקלעים שלא קולטים שזה קרב משעמם ככה,את אותם דפוקים שהחליטו שקהאלי מתאים להיות אלוף ושפינלי כל הזמן חייב לעשות אחיזות,רק אותם אני אמשים.
ואני מבין למה.... יוו יעני מה קשה לתת לאורטון לעשות קרוסבודי פעם ב-?! או שסינה יעשה לאדע מה [לא ממש עוקב אחרי התרגילים שלו] זה משגע אותי שהקרבות יכולים להיות ככה..היה קרב טוב ונהניתי אבל יש במה שאמרת משהו, ובאמת יכל להיות הרבה יותר טוב! לגבי בטיסטה וקהאלי....לא הבנתי למה מארק הנרי לא נדחף שם במקום להשמיד עוד ג'ובר כל שבוע ב3 חודשים האחרונים. יעני סתם....
מרק הנרי לא נדחף כי יש לו פיוד שנבנה מול האנדרטקר .. ספויילר לגבי ה- Unforgiven - המיין איבנט יהיה כנראה ריי מיסטריו נגד קהאלי. יהיה כנראה טורניר לקבוע מי יתמודד מול האלוף. ריי ינצח את בטיסטה בחצי גמר ופינלי את קיין . בגמר ריי ינצח את פינלי ויזכה להתמודד מול קאהלי באנפורגיבן.
יש מצב שאחרי הפיוד עם אנדרטייקר הנרי ישוחרר מהWWE,כי נגמר לו החוזה ומפחדים להחתים אותו על חוזה חדש כי אין ממש מה לעשות איתו וגם כי הוא נפצע הרבה. אורי,פשוט יש לי דרישות גבוהות אתה מבין,שהתחלתי לראות היו לי דרישות קלות יותר אבל עכשיו אני רוצה שיעבדו עליי,שלא יהיה לי שמץ מה הולך לקרות או מי מנצח ושיהיה קרב טוב והאמת שTNA מספקים את זה יותר טוב[למרות שגם הם לא בדיוק 100 אחוז].
לגבי הנרי התכוונתי שלפני חודשיים יכלו לעשות איתו את זה. לא עכשיו -___- והקרב של הנרי וטייקר יהיה האחרון של הנרי, נקודה. זה יהיה קרב קבורה בחיים הבנתי, קרב שהרבה זמן לא ראיתי, האמת שמאז שהתחלתי לראות פרקים עדכניים לא ראיתי בכלל חח...רק הייתי צריך להוריד כדי לראות. טוב שמע זיו אני מבטיח לך שאם היה ווינר על הWWE היו מרוויחים בלי סוף...כולם יודעים מה הולך לקרות ומתי, אני הימרתי על זה שאורטון יפסיד, זה מה שקרה. הנרי מפסיד לטייקר. אייץ' וריי, לא באמת חשבתם שהם יפסידו, קיין כבר מפרק את פינלי בפעם ה100 אז זה לא ישתנה. רק חשבתי באמת שפאנק ינצח את מוריסון, אני כבר הפסקתי להתעניין בהם.
את מי הוא פצע? ואורי,אם אני לא טועה הקרב אחרון של ארון קבורה היה בין אנדרטייקר לבין...מארק הנרי בעצמו ברסמלניה 22,לא?
הוא פצע את באטיסטה, אם אני לא טועה גם היה לו קשר לפציעה של מיסטריו, ובכלל לפי מה ששמעתי עד כה ב WWE דיי מפחדים שייפצע מתאבקים אחרים.
הוא באמת פצע את בטיסטה. אם אני זוכר נכון, באטיסטה נפצע הרבה קודם (לפני הקרב כלוב) אך אכן הנרי הוא זה שפצע אותו. באטיסטה המשיך להתאבק למרות הפציעה, אך כאשר כבר לא יכול היה להמשיך יותר, הסטורליין היה שהוא נפצע בקרב כלוב. שוב, לא שזה כל כך משנה, אך נסכם זאת שהוא לא מתאבק ידידותי במיוחד ליתר המתאבקים.
הוא זה ששלח את בנואה ז"ל לחופשה, היה לו קשר לפציעת ריי, הוא שלח את טייקר לחופשה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx הוא באמת פצע את בטיסטה, זה לא היה קודם אני חושב...לא שמעתי על פציעה מוקדמת... ואמממ היה לו עוד איזה אחד או שניים אני חושב! אגב, לא קרב ארון קבורה, זיו. קרב קבורה בחיים...סטייל טייקר - וינס ועוד.. זה עם החול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אההה הבנתי,קרב כזה לא ראיתי בחיים נראה לי. ג'יון סינה אלוף,עד מתי????[על תקן של נוב 2000 עד מתי..וכו...]