WWE

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י הילד האדום, ‏7/7/05.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סך הכל היה אבל אחלה סמאק,מיסטריו כמובן שיפר אותו ורק נשאר לקוות שאדג' יחזור
    כמה שיותר מהר ואז לסמאק תהיה אחלה תוכנית.
    קצת חבל שהקרוזרוויטס לא היו בתוכנית חוץ משיחה קטנה בין שאנון מור לבין ג'ימי נובל.

2. juventiner Member

שבוע של ספויילרים!!

ECW:
    ג'ון מוריסון הושעה ככל הנראה עקב הפסד של אליפות הECW לCM פאנק!!

סמאקדאון:
    צ'אבו גאררו ככל הנראה הושעה גם הוא, וזו ניתן לדעת אחרי הקרב I Quit בסמאקדאון שהפסיד לריי מיסטריו. אגב, המיין איבנט של סמאק באנפורגיבן השתנה - בטיסטה מצטרף לחבורה על אליפות הWHC!
    כריס מאסטרס לא הופיע בסמאקדאון ולכן אני חושב שהוא מושעה, דבר זה אומר שאורטון לא מושעה כלל! אחרי שנאמר שמאסטרס ואורטון - האחד מושעה ל60 יום והשני בכלל לא מושעה.

RAW:
    קרב אליפות הIC מחר. אם ג'ף הארדי מנצח ולוקח איתו את החגורה, זה אומר שאומאגה גם הוא מושעה.

נראה לי שהיו עוד כמה דברים שפספסתי, אבל אני בטוח שיביאו אותם בהמשך.

3. מכבי או מוות!!! Member

תודה רבה.

ריי VS בטיסטה VS קאהלי...
    עוד פעפ קאהלי על הטיטל שוט...עד שאירוע אחד קיוותי שלא,לא! טעיתי! חייבים לדחוף אותו.

פאנק אלוף לטעמי רק מסיבה שמוריסון מושעה...אם לא הוא היה מפסיד עוד פעם.

ד"א בקשר לקרב של ג'ף-אומגה 90% שג'ף מנצח.

4. Number 8 Member

ספויילרים!

משום מה, ראו הוקלט, כמו ECW וסמאקדאון, ואלו חלק מהתוצאות(כתבתי רק את המעניינים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ):

בראו, ג'ף הארדי ניצח את אומאגה וזכה באליפות הבינ-יבשתית.
    לאחר מכן, נקבע קרב קרליטו ואומאגה נגד טריפל אייץ. הקרב נגמר בפסילה לאחר דקה שאומאגה וקרליטו תקפו את טריפל אייץ אך הוא התעשת, הביא פטיש מתחת לזירה ונתן לאומאגה בראש, בזמן שקרליטו ברח מהזירה ולאחר מכן ראו את אומאגה יוצא על אלונקה. איבוד אליפות ויציאה על אלונקה בפרק אחד? WWE עשו זאת בכוונה, ככל הנראה בגלל פרשת הסמים, למרות ששמו של אומאגה לא מופיע ברשימה.

וויליאם ריגל מאשר לאורטון שבעקבות מעשיו בשבוע שעבר, הוא קיבל קרב אליפות נגד ג'ון סינה באנפורגיבן והעניק לו ערב חופשי. בעקבות כך, סינה הביא מכות לריגל ונדרשו מספר שופטים כדי להרגיע אותו.

סטפני, שיין ווינס מקמהן עומדים בזירה ומדברים על הבן החורג שלו. פתאום נכנס מיסטר קנדי ואומר שהוא הבן של וינס. בתגובה, סטפני אומרת לו "אולי אתה ממזר, אבל אתה לא הבן הממזר של אבא שלי". לאחר מכן וינס מקמהן מקבל את תוצאות DNA ואומר שעד שבוע הבא לא נדע מי בנו החורג, ושהפרק ייערך בגריין ביי ויסקונסין(למי שלא יודע, עיר הולדתו של מיסטר קנדי). בדיוק אח"כ, משום מה, וינס מקמהן קורא לג'ון סינה לבוא ולהתאבק נגד מר קנדי. בסיום הקרב, סינה מנצח ב-FU.

בסמאקדאון, ריי מיסטריו ניצח את צ'אבו גאררו בקרב I QUIT וכתוצאה מכך ככל הנראה צ'אבו גאררו הוא אחד מהמתאבקים שהושעו.
    לאחר הקרב, קאלי הביא מכות למיסטריו אבל בטיסטה הגיע והגן עליו. טדי לונג יצא והכריז שבאנפורגיבן ייערך קרב משולש על האליפות, קאלי נגד ריי מיסטריו נגד.. בטיסטה.

לאחר פיטוריו של יוג'ין, הגיע תורם של הצמד קריים טיים. הסיבה לפיטורם לא הייתה בגלל הסמים, ככל הנראה הסיבה היא שבאחד ההאוס-שואים של ראו, השופט ספר ל-10 ופסל את קריים טיים למרות ש-JTG הגיע הספיק לחזור לזירה. הצמד לא אהב זאת ותקף את השופט, הפשיט אותו מהחגורה שלו והציע אותה למכירה פומבית לקהל. ככל הנראה WWE לא אהבו זאת והסיום לא היה מתוכנן ולכן פיטרו אותם.

כזכור, דניאל רודיימר, פוטר מהחברה למרות שוינס וסטפני מקמהן אהבו אותו מאוד, רצו להפוך אותו לכוכב ואפילו לצרף אותו לחבר שלישי בצמד RATED-RKO עם אורטון ואדג'. בסופו של דבר התוכנית לא יצאה לפועל מכיוון שרודיימר לא עבר מספיק אימונים ולא התאים לרמה הגבוהה של ראו ולכן העבירו אותו ל-OVW לכמה חודשים, עד שיהיה ברמה גבוהה. מאז עברו 13 חודשים, רודיימר לא ראה זאת עין יפה וWWE החליטו לסיים את הקשר איתו.

נוסף קרב באנפורגיבן: קאנדיס מישל נגד בט' פניקס.

WWE מעוניינים ששון מייקלס יחזור כמה שיותר להתאבק, אך נראה שהפציעה שלו די חמורה וכתוצאה מכך הוא ימשיך לשבת בבית לעוד תקופה.

כזכור, הארדקור הולי, נפצע לפני מספר חודשים ב-ECW ועבר ניתוח ביד. הרופאים האמינו שהוא עוד יכול לחזור להתאבק ואפילו WWE העבירו אותו בדראפט לסמאקדאון אבל הולי המשיך להרגיש את הכאבים ולא יכל להזיז את היד, כנראה באשמת הרופאים שלא הצילחו להעביר את הניתוח בהצלחה, דבר שככל הנראה יגרום לבוב הולי לפרוש מהאבקות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/9/07
  5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וWWE ממשיך להתדרדר...
    קריים טיים,מהזוגות היותר טובים בWWE בזמן האחרון שוחררו..איך??למה??סיבה כל כך
    מפגרת לזרוק את הזוג העולה של ראו..גם הקהל אהב אותם גם הם אחלה מתאבקים וגם במילא
    הדבר האחרון שהWWE צריכים זה עוד שיחרור של מתאבקים טובים..לא מובן בכלל.

חבל שגם הולי פורש,זה מתאבק שדי ציפיתי לחזרה שלו,הוא היה אמור לעזור להרים את סמאק.
    אני לא אשכח לו בחיים את הקרב בECW מול RVD כשנחתך לו הגב,אחד מהרגעים הגדולים
    של ההאבקות בשבילי.

6. Number 8 Member

משום מה, WWE החליפו את הפוסטר של אנפורגיבן ופרסמו חדש:
    http://www.2send.us/uploads/6063f52a74.Xxx

-בפרסומת של מכירת הכרטיסים לPPV נו מרסי, פורסמו של קרבות:
    ג'ון סינה נגד רנדי אורטון.
    אנדרטייקר נגד בטיסטה.

-בפרומו של סייבר סאנדיי, פורסמו שני קרבות(זאת התוכנית):
    ג'ון סינה נגד רנדי אורטון על אליפות WWE כאשר הצופים יבחרו איזה סוג קרב: ספירות בכל מקום, HELL IN A CELL, לאמברג'ק(חוטבי עצים).
    בטיסטה נגד אנדרטייקר נגד מארק הנרי נגד גרייט קאלי על אליפות העולם במשקל כבד, כאשר הצופים יבחרו מי השופט: סטיב אוסטין, רודי פייפר, מיק פולי.

- דיווחים בארה"ב טוענים כי ריק פלייר, הודיע ל-WWE ב-21 לאוגוסט כי הוא מעוניין לעזוב את הארגון.
    פלייר לא היה מרוצה מהמצב שלו בארגון, והוא איים לעזוב, והיום פלייר הודיע ל-WWE שהוא עוזב את הארגון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/07
  7. juventiner Member

הWWE לא החליפו פוסטר. ההוא מזויף. הם לא שמים פוסטרים של תמונות מהזירה. מצטער להרוס לך.

8. Number 8 Member

http://www.wweshop.com/Product_detail.asp?...orgiven07poster

אני מתכוון שאנדרטייקר מופיע בפוסטר, ולפי מה שזכור לי, הוא לא היה שם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/9/07
  9. juventiner Member

עד כמה שאני זוכר...הוא כן. =\
    כנס לWWE.com יש שם ת'פוסטר האמיתי, מה שפורסם לפני חודש בערך.

10. לואיס אנריקה Member

TNA מגיעים לישראל

***סיבוב הופעות בישראל 2007***

מופע ההיאבקות הגדול והאמיתי מארה"ב!

המופע הבינלאומי המרהיב שכבש וכובש את האולמות בכל רחבי העולם מגיע לסיבוב הופעות בישראל.

זוכרים את האחים ואן אריק, האלק הוגן ואת ברט הארט ? הגעתם למקום הנכון!

עם כל הדרמה והמתח של האירוע הספורטיבי ועם אפקטים מיוחדים המזכירים מופע רוק, ההיאבקות המקצועית מאחדת את כל הגורמים בתרבות למופע מפואר שידוע כספורט הבידורי הגדול בעולם.

המופעים יתקיימו בתאריכים 15/11/07 - 17/11/07 בהיכל הספורט המחודש נוקיה בתל אביב.

TNA הינו מופע אגדי אשר מעל ל- 50 מליון צופים ברחבי העולם צופים בו. צופים אלו ואחרים עשו אותו למופע פופולארי בכל הזמנים. המתאבקים רבי העוצמה מנצחים כל מגבלה גופנית והופכים את המופע למגנט פנומנאלי להמונים ומביאים את הצופים למצב רוח אופורי בכל מופע ברחבי העולם. הצלחתם הפנומנאלית נובעת מאופי המופע- המופע מדבר לכל אדם וחוצה גבולות של גיל, גזע, מין ותרבות. המופע אוניברסאלי ומתאים לכל הגילאים.

להלן רשימה חלקית של כוכבי ה- TNA שמגיעים היישר מארה"ב להופיע בישראל:

Kurt Angle, Abyss, AJ Styles, Christian Cage, Samoa Joe, Brother Devon, Brother Ray, "Fallen Angel" Christopher Daniels, Senshi, Jay Lethal, Sonjay Dutt, James Storm, Chris Harris, Gail Kim, Jackie Moore, Eric Young, Robert Roode, BG James, Kip James, Petey Williams.

המופעים ייתקיימו על במת ענק. יוצגו מיצגי מולטימדיה, פירוטכניקה ואפקטים מיוחדים

http://www.tiket.co.il/show.asp

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דיון לTNA,פרסמת את זה שם,למה לפרסם את זה גם פה?

12. מכבי או מוות!!! Member

יש לי סתם משהו מעניין שרציתי לעלות לדיון כאן:
    האם יש לכם מוצרי היאבקות ? האם כן איזה? מאיפה השגתם?

לי יש בערך 7 חולצות =] 2 של רנדי 1 של אדי 1 של האלופים אז...{2005} 1 של קיין שבהזמנה מחו"ל 1 של אנדרטיקר ו 1 של מניה XX
    יש לי DVD של הסלומות שחברים הזמינו לי מחו"ל { מלכים!}
    ויש לי כמובן את SVR לPS2...
    לכם?

נ.ב : אם אתם יודעים איפה אפשר לקנות מוצרי היאבקות בישראל אתם מוזמנים להגיד.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת אין לי הרבה מוצרים של זה,יש מעט דברים שהייתי קונה והרוב מסתפק בחולצות יפות
    כמו השלד שיש לטריפל H או החולצה של קרליטו.
    יש לי חולצה של באטיסטה ושון מייקלס ובובות שיש לי מפעם של איזה 10 מתאבקים[שאיכשהו מצאתי והם מלפני 12 שנים ככה]

14. juventiner Member

וואי יניב אתה חייב להפסיק לחדש פה דיונים שעשית במקומות אחרים...זה אשכול היאבקות לא פורום...

טוב, כרגע הקארד לאנפורגיבן נראה טוב מאוד, כאשר יש לנו 2 קרבות זוגות, קרב אליפות הWWE שנראה מצוין, קרב אליפות WHC עלוב, טייקר נגד הנרי ו....אולי נראה גם קרליטו נגד אייץ'? אני חושב שכן.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לעשות גם דבר כזה..
    לשים את כל השמות של המתאבקים על גלגל,לסובב אותו ומי שיוצא מושעה בעקבות סטרואידים
    לחודש :)

מה הקארד בכלל לאירוע?