אז רגע היא מגינה על ישראל או לא מגינה על ישראל? כבר הלכתי לאיבוד ????? ????? ??? ?? ???? ?????: ?????? ???????. ?????? ?? ?????. - ????? ????
Free Climbing the TALLEST Crane in Dubai - YouTube הדמיה לאיך זה נראה נער נתקע על עגורן בגובה 36 קומות בירושלים | תיעוד החילוץ הדרמטי
נראה שתרבות הפובליציסטיקה, או בשמה האמיתי תרבות הפטפטת, חירבה לא רק את הטלוויזיה אלא גם את גוגל. קורה לי הרבה פעמים שאני מחפש ציטוט של מישהו בגוגל ובמקום שזה יביא לי את הציטוט זה מביא לי טורי פרשנות על הציטוט. כבר לפני שנים כתבתי פה שהגוגל מיצה את עצמו אבל עכשיו זה הולך ומחריף. הבעיה שאין משהו טוב יותר. Chat gpt ו-grok עושים מ-ל-א פאשלות, לדעתי יקח כמה שנים עד שהם יהיו מקור מידע אמין.
אתה צריך לדעת איך להשתמש בכלים האלה (בעיקר לפרויקטים), וגם הגרסאות החינמיות די פח. גרוק אגב זה דרעק. בכלל רצוי לא להשתמש לזה לצורכי אקטואליה, לא אפקטיבי.
https://x.com/chaimlevinson/status/1996510641989849155 כמה הביביסטים שונאים את ליאור שליין? שהם מחבקים את לוינסון בטקסט שהוא משווה בו את בן גביר לחמאס
אם לסכם את ביירון שבא לבקר אז החזאים צדקו, אכן היתה סופה ואכן היו הצפות פה ושם. הבעיה זה המסגור. כשאתה צועק בתקשורת שאנחנו ״בדרך לסופה שלא נראתה כמותה!!״ וש״תל אביב הולכת לשקוע!!״ ו״אל תצאו מהבית אם אתם לא חייבים!!״ הציבור נכנס לפאניקה. זה עוד תוצר של תקשורת שהפכה להיות סנסציונית וצעקנית.
כנ"ל שפעת. הבעיה עם הגשמים האלה היא שככל שבונים פה יותר וסוללים יותר כבישים, יש פחות אדמה לספוג את המים. אז צריך להשקיע בניקוז. מי האחראי?