https://rotter.net/forum/scoops1/879550.shtml בישראל מתייחסים לבוגי כאל תמהוני עם אובססיה לנתניהו בגלל שהוא זרק אותו מהממשלה. בעולם מסתכלים על זה כאל שר ביטחון לשעבר שעבד עם נתניהו ועכשיו ״מוציא את כל האמת החוצה״. זה פיגוע הסברתי ממעלה ראשונה. אותו דבר לגבי ברק, אולמרט ודן חלוץ. אנשים שבישראל הם כלום ושום דבר אבל בעולם נותנים לדברים שלהם משנה תוקף כי הם היו במעגל ההחלטות. אלה אנשים שמוכנים לפגוע בהסברה של ישראל, לפגוע במאמץ המלחמתי שלה, רק כדי לתקוע לביבי. חלאות.
אגב עוד משהו לגבי בוגי. לפני התמרון הקרקעי בעזה הוא אמר שלא צריך להכניס כוחות פנימה ואפשר להסתפק בתקיפות של חיל אוויר. כמה טוב שביבי לא הקשיב ללוזר הזה.
לא יודע אם רוב הציבור מתייחס לבוגי כמו שאתה מתייחס אליו. מה שאני מתקשה לזכור זה אם הפריע לך כשאנשים שממש נמצאים בממשלה התבטאו בחודשים הראשונים של המלחמה באופן שגרם נזק (וגם הגיע לדיונים בהאג), כי לך תסביר לאנשים בעולם שהשרה לענייני מודיעין זה כמו להיות שרה לענייני כלום ושום דבר ושאין שום משמעות לדעתה. זו היתה סדרת פיגועים ממדרגה ראשונה. אלה אנשים שמוכנים לפגוע בהסברה של ישראל, לפגוע במעמדה בעולם, רק כדי להרוויח כמה קולות בפריימריז. חלאות.
אז בנט מפחד להתבטא בנושא החטופים כי הוא עכשיו מלכת היופי ולא רוצה לעצבן אף אחד, בשביל זה יש את אשתו, בשביל מה הוא התחתן איתה הרי? גילת בנט תוקפת: "הממשלה לא רוצה בהחזרת החטופים" | TMI
הנוכלות הזאת שלך לקחת אמירה מטורללת לגמרי של רמטכ"ל ושר ביטחון לשעבר ולהתייחס אליה בסה"כ "מי מתייחס אליו", רמה טופ. אני מבין מזה שאתה תומך באמירה אם אתה לא מסוגל לגנות אותה. תתבייש. מטורללים מחורבנים. אתם תתאבדו ותהרגו את כולם אם תדעו שגם נתניהו ימות יחד עם כולם.
צחוק צחוק אחי אבל הם אשכרה ניסו למוטט את מערך המילואים של צה״ל. אם הם היו מצליחים זאת לגמרי היתה התאבדות המונית.
אני תומך באמת. כיוון שאין לי שום מקורות בעזה, ומכיוון שישראל לא מאפשרת את כניסתה של תקשורת חופשית לעזה, אין לי דרך לדעת את האמת בעצמי. אולי בוגי, עם הקשרים שלו, יודע טוב יותר. אני בטח לא יכול לפסול את הדברים על בסיס המידע שיש לי.
פוליטיקאי כושל שמשוטט ימינה שמאלה ולא מוצא מנדטים בשום מקום יכול להיות מקור מהימן? תמשיך להסביר בעולם שאין אף פוליטיקאי בישראל שעובר פסיכומטרי בשביל להתקבל ללימודי רפואה.
ספק אם הוא זוכר איך קוראים באנגלית בכלל. אין לזה משמעות חוץ מהדגשה של מה שידענו כבר - שהאנשים שסובבים אותו במפלגה הדמוקרטית הם אנטי ציונים.
כן כן ברור לי שביידן צלול לא אנטי ציוני אבל הסביבה הדמוקרטית זה סביבה של אנטישמים מובהקים ומנצלים את זקנתו. אני חושב שעוד לא הבנו כמה ניצלנו בבחירות של ארה"ב. האריס הייתה ממשיכה ואף מחריפה את הבעיה.