כנראה שמבחינה משפטית, אם אתה טוען שמישהו אמר משהו שהוא לא אמר, זה לא עובר. אני לא מומחה בעניין, וככל הידוע לי גם אתה לא. אם לסוטר היתה בעיה עם זה, היא היתה מוזמנת ללכת עם זה עד הסוף. היא בחרה שלא. שנינו לא יודעים מה היו המניעים שלה. אבל אתה החלטת שמה שמתאים לאג'נדה שלך יהיה נכון. שוב להאשים את השופטים, אף שסוטר הגיעה לפשרה הזו בלעדיהם... אין מה לדבר איתך, רק דבר אחד יש לך בראש וזה לא משנה אם העובדות איתך או לא. לגבי העם, אני לא יודע איך לספר לך את זה, אבל אתה ואלו שחושבים כמוך הם לא "העם". הם חלק מהעם. שקמה ברסלר גיבורה. שקמה ברסלר היתה יכולה להמשיך בחייה הנוחים במכון ויצמן, ולהתעלם ממה שקורה סביבה, אבל בחרה לצאת ולהילחם על מה שהיא מאמינה בו. אבל לך תמשיך לתמוך בקואליציה שרוצה לפטור מגיוס את החרדים, זו פטריוטיות אמיתית, הה?
זה לא קשור לאג'נדה. תבעו אותה ב-100 אלף שקל שאין לה, "התחשבו" במצב הכלכלי שלה והגיעו להסדר שהיא תתנצל תמורת הורדת הפיצויים לסכום שהיא יכולה לעמוד בו, אז הגיוני מאד שהיא הסכימה להתנצל, זה לא אומר שהיא עומדת מאחורי ההתנצלות הזאת, זה אומר שהיא לא רוצה למצוא את עצמה ברחוב. שקמה למעשה עשתה לה את מה שהיא עשה למדינה בתקופת הרפורמה-סחיטה באיומים אני היום רוב העם. תראה מי הולך לכנסים של שקמה. זקנים אשכנזים שגנבו להם את המדינה. זן שהולך להיכחד ב-10 שנים הבאות.
קודם כל היא לא גיבורה כי היא לא הקריבה שום דבר. היא ממשיכה לעבוד במכון ויצמן ואף קודמה לפרופסורית. למה היא עושה את זה? 2 סיבות. 1.דחף להפיל את ממשלת הימין. 2.היא מגלומנית שרואה את עצמה בתור מהפכנית, רואים את זה בנאומים מלאי הפאתוס שלה ובכל מיני מחוות מגלומניות כמו הנפת היד ב"מעצר" שלה משל היתה ז'אן דארק. מבחינתה 2023 היתה הפיק של החיים שלהם כשמאות אלפי אנשים הלכו אחריה והאגו שלה היה בעננים. כשהיא יצאה לדרך, אי שם ב-2018, אני לא חושב שהיא תכננה להיות כל כך שנואה כמו שהיא עכשיו. אפשר להגיד שה-7 באוקטובר די חירבש לה את התכניות.
כלומר, גם כאן ברסלר לא בסדר. הסוטר הזו מודה בשקרים, אבל זה בכאילו כי ברסלר האכזרית לא הותירה לה ברירה. ובכן, אם סוטר לא שיקרה, אז היא יכולה להראות בבית המשפט שהיא לא שיקרה, בית המשפט יפסוק לטובתה והיא לא תצטרך לשלם פיצויים. לא? one track mind.
לחרטט זה לא להסביר. להמציא זה לא להסביר. סדרת לעצמך תיאוריה שלמה למה כאשר סוטר לכלכה על שנואת נפשך היא אמרה אמת, ולמה גם כאשר היא מודה ששיקרה זה בעצם לא היה שקר. הדיפ סטייט! בית המשפט שאפילו לא הכריע בתיק, אבל צילו מספיק כדי לשכנע אנשים לחזור בהם כי הוא מוטה נגדם. כיף לחיות במציאות חלופית שבה אפשר לסדר לעצמך הכל באופן שמספק את מאווייך.
אז העתיד שלנו זה ערסים משועממים וממורמרים שחוץ מלקלל ולייחל למוות אין להם שום ערך מוסף לחברה? אחלה עתיד. אתה משום מה חושב שהשקמה הזאת מעניינת מישהו חוץ מכמה לוזרים אובססיבים שמתודלקים על ידי אנשים חכמים מהם שבזים להם.
https://x.com/i/status/2009179476924551604 במה חטאנו. עוברים על החוק וגונבים כספי מדינה ומתגאים בזה. ובמקרה שלהם אתה באמת לא יודע אם זה מתוך טפשות, רשעות או שניהם.
כמו שאתה רואה, יש מספיק הסחות דעת לפמפם כדי שזה ירד מתחת לרדאר. מבחינת הקיצוניים הבייס אכול השנאה לדפוק אשכנזים סמולנים זה הכי חשוב.
אתה מדבר על אלה שפוצצו כנסים בהשתתפות שרים מהליכוד? או אולי על אלה שפרצו למשרדי קהלת? ומה עם זאת שדפקה לאבי דיכטר מקל בראש?
אני מעולם לא מחאתי לזה כפיים ואמרתי שזה תענוג. אז אני כבר ביתרון מובנה עליך. זה כל מה שיש לך, "אבל מה האלה?" אתה תומך במדינה של ערסים ולוזרים.