אני אתן גם לך, למרות שברור שאתה זה שמשליך ולא יכול להתמודד. דרך אגב, אם זה כל כך לסמרטוטים אתה מוזמן להפסיק אבל כנראה שזה חזק ממך.
קוראים לזה גילטי פלז'ר. אף אחד לא מושלם. גם אתה פה אז כנראה שגם עבורך זה גם גילטי פלז'ר. אבל להציע ללכת עד חשיפה הדדית זה רמה אחרת של קריפ. לא מפתיע זה מגיע ממי שמייחל מוות ומחלות קשות לכל מיני אנשים על סמך סרטונים בטיקטוק.
איפה טענתי כן לרמתי, לא לרמתי? מעולם לא טענתי שהפעילות שלי פה היא סוגה עילית כי ברור שהיא לא. זה כל הקטע של גילטי פלז'ר. אני גם מבדיל בינך לבינו. בעיני אתה סתם סמרטוט בעיני עם זה שאתה נותן לייקים בהקנטות בין יוזרים אחרים. הוא כל שני וחמישי לאחרונה מאחל מוות ומחלות ואז שאני טוען שרק ערסים לוזרים עושים את זה הוא נעלב כמו ילדה קטנה עם קוקיות וזורק את השיט הרגיל שלו. אז אני מקניט חזרה כי אני נהנה מזה. אבל להציע חשיפה הדדית בין יוזרים אנונימים שאין סיבה שיהיה ביניהם קשר בחיים האמיתיים כדי "להוכיח" למי יש יותר גדול זה רמה אחרת לגמרי. זה כבר מצריך טיפול נפשי. למה שאני ארצה להיחשף בפניו? אין לי שום כבוד אליו. אני מניח שזה הדדי, אז למה שהוא ירצה את זה מלבד לטפח את האגו השברירי שלו? כל הקטע פה זה האנונימיות.
https://x.com/YoavKisch/status/2009364916545970473 יש סרטון שלו תומך בסרבנות אם לא יהיה שיוויון בנטל. מצולם, מתועד עם סאונד והכל. מי קונה את הסחורה הזאת? הוא באמת בטוח שכולם מפגרים.
בהחלט. אבל הצבא איננו היועץ או היועצת המשפטיים של ועדת חוץ וביטחון. במילים אחרות, הם לא גוף אחד ולא עובדים יחד זה לצד זה. לכן הטענה שלך שמה שהיא אומרת מוכיח משהו לגבי הכוונות האמיתיות של צה"ל היא שקר.
אז עינב צנגאוקר רצה לכנסת. עוד לא ידוע באיזה מפלגה. הרזומה שלה: - הבן שלה נחטף ע"י ארגון טרור. - היא צווחה נגד הממשלה. - איימה וניבלה את הפה נגד ראש הממשלה מעל כל במה אפשרית. יופי של נבחרת ציבור עתידית.
בשורה התחתונה, אתה עושה מאמץ ליישב את הדיסוננס בין הלוחמנות שאתה מפגין ודורש מהמדינה ומהצבא (על חשבון החיילים, כמובן) לבין זה שאתה תומך בשקט במאמץ של הקואליציה לסדר פטור מגיוס לחרדים (על חשבון החיילים, כמובן). והמאמץ הזה מתבצע כבר זמן מה דרך הכפשת הצבא ופיזור רמיזות כאילו הוא לא באמת זקוק לחיילים ושיש מניעים פוליטיים לזעקותיו שיש מחסור בחיילים. הדבר היחיד שתלוש מהמציאות זה אתה.