אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. טל. Member

מה? ביבי יקים ממשלה עם הערבים ועם מי עוד?
    מה התרחיש הפנטזיונרי שאתם כל הזמן מבצעים כלפיו רפרנס. וכבר חיברתם עליו כבר מאה אגדות.
    -לא הבנתי.

בנט הקים ממשלה עם האחים המוסלמים. נקודה. עובדה. -זה הרפרנס שלי.
    בנט אשכרה הקים איתם קואליציה. כשהם לשון המאזניים. ומחזיקים אותו בביצים, והוא יודע שהם מחזיקים אותו בביצים ומוכן שיחזיקו אותו בביצים. הקים איתם ממשלה. -בפועל. (אגב אחרי שהתחייב לא לעשות כך)
    לא רצה, או שלח אנשים, או איזה חלום שחלמתי בלילה וביססתי עליו תיאוריות. אלא הקים איתם ממשלה... בפועל. ונתן למסגדים ולתנועה האיסלאמית מיליארדים.
    זה הרפרנס שלי.
    מה הרפרנס שלכם? רק רוצה להבין. על מה מתבססת התזה?

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/26
  2. טל. Member

היי הימלר. גלינג גלאנג. -אני מדבר אליך.

3. Scouser Member

יכול להכווין איפה בדיוק הוא "נתן למסגדים ולתנועה האיסלמית מיליארדים"?
    כי ממה שאני מכיר התוכנית הייתה להעביר כסף למלחמה בפשיעה, תשתיות וחינוך במגזר הערבי, תוכנית שגם ממשלת נתניהו עשתה במידה מסוימת ובצדק.

ואגב מנסור עבאס >> חרדים. אם הייתה לו רשימה נורמלית אז לא הייתה לי בעיה שייכנס שוב, רק לא כלשון מאזניים.

4. טל. Member

רעם ביום בהיר? מה הובטח למנסור עבאס ועד כמה זה חריג - גלובס

תשחק לי אותה נער אוצר עכשיו ותתחיל לפשפש בעאלק סיווגי תקציב.
    מה הולך לאן.
    -קדימה.

הערת אגב,
    תמיד קשה למצוא רפרנסים כי תקשורת המיינסטרים בישראל בזמן אמת מסרבת להפנות את הזרקור לאן שלא נוח לה.
    מלכתחילה עוסקים תמיד בהשתקה טיוח וטיטוא מתחת לשטיח...
    אז במבט לאחור, מה תחפש בגוגל, ומה כבר תמצא..?

לדוג': כמה כתבות תחקיר כבר נעשו על ניתוח הלבנת הבנייה הלא חוקית בנגב ועצירת ההריסות בזמן ממשלת בנט ולפיד?
    כמה?
    -התשובה היא בערך כמו מספר הכתבות תחקיר כיום שעוסקות בזה שהצבא המצרי ברגעים אלו ממש מפר את הסכם השלום ומתאמן בסיני - חצי קילומטר מהגבול - עם דיביזיות שלמות של חיר-חשן על תרחישי כיבוש ופריצה לנגב.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני כן מאמין איכשהו לבנט שהמדינה כן חשובה לו יותר ויש לו איזשהו רף בסיסי של שחיתות שהוא לא יעבור בניגוד לנתניהו.
    אבל עדיין רואים שהמוצר שהוא מנסה לשווק כל כך לא אפוי.. באמת שקשה להעלים עין ולהצביע לזה. כל משפט והיפוכו. חובש כיפה שבעד נישואים אזרחיים לפני שבוע ואחרי שבוע בכלל פונה לצד אחר ואומר שצריך רק גבר ואישה. לגייס את כולם, לא לגייס. הכל משתנה כל רגע לפי הפוזיציה.

מדברים על כל כך הרבה משפטים שביבי אמר ועשה הפוך, הכל נכון, אבל הכמות שבנט עשה את זה בשנתיים האחרונות זה באמת שיא חדש.

Bitcoin אוהב/ת את זה.
  6. Scouser Member

לא כתוב שם לא מסגדים ולא מטרות פוליטיות. רשום מה שכתבתי, כולל ההערה שממשלת נתניהו גם קיימה את את תוכנית החומש במידה כזו או אחרת. אגב בפועל מעט מאוד כסף בכלל עבר אבל מה זה משנה אם יש כבר מסר קליט.
    אין לך הוכחה כמובן , רק קונספירציות.

לגבי התקשורת, למיטב זכרוני הערוץ השני הכי נצפה פה לא תמך בממשלה, וגם המגישה של רצועת הערב בערוץ 13 באותו זמן (ומן הסתם גם הפרשן הכי נצפה במדינה בערוץ הכי נצפה). מה שהיה להם לפמפם באותה תקופה זה את השקר על 50 מיליארד לאחים המוסלמים, "שיפוץ הבית" של בנט וכמובן תחקיר האסלות במשרד של "גדעון".

Lebron ו-אמיר ע אוהבים את זה.
  7. Roma מנהלים

הטעות שהוא לא נכנס לממשלת אחדות בזמן מלחמה.
    הוא התרסק כי לצערו אין לו מוצר למכור ונכנסו לשוק עוד חברות מתחרות בזמן שהציבור צמא למוצר חדש.

8. Roma מנהלים

לוותר על האגו בשביל פוליטיקאים בישראל זה הוויתור הכי גדול.

ויתור בפועל על האמצעים של המפלגה שלו בשביל בנט מחריב המפלגות, נושא שאף אחד לא מדבר עליו, זה עצום. בטח שהוא יכול להתמודד או לנסות להתחבר למפלגות אחרות ולדרוש להישאר כראש המפלגה. מקסימום הגוש ייאבד קולות אבל הגוש חשוב לו.

אפשר גם לתת מילה טובה.

9. Roma מנהלים

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

נסכים על זה שאין לו מוסר עבודה.

Roma אוהב/ת את זה.
  11. Bitcoin Member

פה אתה כבר לא הגון.

12. DRORIKO Member

הוא לא יכול לדרוש כלום, הוא רוב הסיכויים לא עובר את אחוז החסימה, הוא בעמדת נחיתות מול זה שעומד מולו ועדיין הוציא את המיטב, הכניס את כל האנשים שלו למקומות הגבוהים וסידר לעצמו להיות שר החוץ שזה בתכלס התפקיד שהכי מעניין אותו

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/26
  13. Bitcoin Member

אני ממש ממש סולד מכל ההתבכיינות על "בנט נוכל" אבל אני כן חושב שהוא די פתטי, והאופוזיציה ממש פתטיים שזה המנהיג הכי טוב שהם הצליחו להביא.

14. DRORIKO Member

אם המדינה חשובה לבנט או לא נראה בליל הבחירות. בהנחה שגוש בנט משיג 58 מנדטים מה שאני מצפה מבנט לעשות זה להושיט את היד לביבי ולהציע ממשלת רוטציה כשבנט ראשון. אם ביבי יסרב זה יתן לבנט לגיטימציה להקים ממשלה עם מנסור עבאס ויציג את ביבי כאחד שהמדינה לא חשובה לו

15. alexshw Member

כן לגנץ זה ממש עזר להיות סאנג'ר של הקטארי.

אמיר ע אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 4, אורחים: 0)

1. VAR
  2. YYY
  3. DRORIKO