שמע, הם מקבלים את המשכורת שלהם מכספי המיסים שלך כמו שהם מקבלים את המשכורת שלהם מכספי המיסים שלי. הם אמורים לעבוד לטובת הציבור שכולל לא רק אותי אלא גם אותך. אלו שעושים עבודה גרועה גורמים נזק לך לא פחות משהם גורמים נזק לי. ואם ההתנהלות הזו בסדר מבחינתך - בין אם בגלל שאתה מאמין שהם עושים עבודה טובה או בין אם בגלל שלהוציא עין לצד השני חשוב יותר מכל דבר - אז סבבה, תהנה.
כן, זה בדיוק, אבל בדיוק, כמו לקבל החלטות שהופכות את החיילים האלה לברווזים במטווח ואז לנסוע לחופשה באילת.
ונו והם לא עובדים? מי שלח בשנתיים האחרונות את צה״ל לנקות את דרום לבנון מחיזבאללה? הרי תושבי הצפון שאתה כל כך דואג להם כל הזמן דרשו להעיף את חיזבאללה מהגדר, זה לא מה שהממשלה עושה?
מי שלח? גמליאל? סילמן? רגב? אלקין? (אלה הדמויות שראיתי באילת, לא יודע מי עוד היה). הם לא שלחו אף אחד ולנוכחות שלהם בממשלה אין שום משמעות להחלטות ביטחוניות כאלה. אם שכחת, במדינה יש יותר מאשר נושאי ביטחון ולכל אחד מהשרים הללו יש משרד משלו ותחומי אחריות משלו. זו העבודה שצריך לצפות מהם. אבל ככה זה כשהציפיות הן אפס. אם הורגים ערבים אז הממשלה אחלה ולעזאזל עם השאר.
החמאסניק שלנו פה מעליי לא אוהב דמוקרטיה. לא חשבנו אחרת. בשבילו? -רק חונטה של אייטולות מצומצמות שיחליטו הכל. הרי זה החלום שלו. -אייטולות שחושבות בדיוק כמוהו אבל. כמובן. הרי זה כל החוכמה... (תארו לעצמיכם אם בג''צ בטעות היה משופע ברבנים ואנשים לאומנים ופטריוטים. אותו בג''צ אותו גוף אותן סמכויות - רק הרכב אנושי אחר... תארו לכם אז מה היה היחס של קפלניסטים וחמאסניקים למועצת האייתולות הדיקטטורית הזו)... נו שויין. שיגיד תודה שיש רק 120 נבחרי ציבור שאשכרה אפשר לשים להם פתק מאחורי פרגוד במדינה הזו. ברוב המדינות יש מספר הרבה יותר גבוה של נבחרי ציבור.
היחידה מהשמות האלה שיש לה קשר כלשהוא לצפון זה מירי רגב ואני לא חושב שהבעיה כרגע היא התחבורה הציבורית בקריית שמונה
מה יש לך עם הצפון כל הזמן? האנשים האלה אמורים לעבוד בשביל כל המדינה. החינוך במצב על הפנים, הילדים והנוער רק חזרו לבתי הספר אחרי עוד מלחמה, אלימות הנוער נחשפת ברמות מפחידות - וקיש חוגג באילת.
כי יש בינינו אנשים שעדיין חושבים שאולי, גם בקרב תומכי הצד הזה, יימצאו אנשים בעלי התבונה לומר שוואלה, לזרוק הכל בזמן מצב מלחמה ובזמן שהמדינה מלאה בעיות כדי לבלות כמה ימים באילת באיזה פסטיבל מטופש זה בעייתי. אבל מתברר שלא.