איזה טרללת סביב מינוי גופמן(כמובן שהוא לא האישיו, האישיו זה הדה לגיטימציה למינויים של הממשלה). נתלים כל כך הרבה על דעת מיעוט של גרוניס בועדה. הם כנראה שכחו את מי עוד גרוניס פסל. איזה גלי אחת.
יש לשופטי בגצ שיגעון גדלות. צריך להבין. חבורה של שופטים דיקטטורים לובשי גלימות, עם אגו מנופח, מגלומנים, שאשכרה מאמינים שהם צריכים להתערב בכל... ולבחון הכל ולשפוט הכל! איך הם בכלל קיבלו את העתירה? חבורת הזויים. אייתולות. גרוניס הצביע נגד עאלק. נו אז מה? איזה מן טיעון זה? -ממתי קיימת בוועדה דרישת הסכמה של פה אחד? ראבאק. איפה זה כתוב? איזה זה נהוג? ממתי דרוש פה אחד? למה אתם דנים בזה בכלל..? מה אצלהם בפסקי דין למשל - אם יש דעות מיעוט אז העתירה נופלת? אצלהם בפסקי דין, גם דרושה הכרעה פה אחד? בלבד? אני לא קולט. זה מגוחך.
אני מתחיל לחשוש שביבי באמת כבר לא כשיר יותר, כנראה הגיל והמצב הבריאותי והמשפטים והכל מתחיל להשפיע, האיש לא איתנו https://rotter.net/forum/scoops1/948648.shtml
מי שלא איתנו זה הקפיטליזם. לא ביבי ולא תואמי ביבי שהם חיקוי שלו. ויעשו בדיוק כמוהו. העולם המערבי הציג לישראל משוואה (לא רק לממשלת ישראל ולמדינת ישראל - אלא גם לעם ישראל): כל יום אתם תשתו רעל. כמות כזו קטנה. ממש פצפונת... כל יום תשתו. ואנחנו בתמורה ניתן לכם כסף. ושופינג. ואנחנו בחרנו בלשתות את הרעל, ולקחת את הכסף. הכנסת המשאיות היא רק וריאציה אחת... מיני רבות. ——————————————————————- אם אתה מוכן לסכן את הכסף שלך, מחר עוצרים את המשאיות.
השופטים לא יפסלו את מינוי גופמן כמו את מינוי זיני, הם פשוט עומדים על הזכות שלהם לדון בכל נושא בגישת "הכל שפיט" של האייתוללה הראשי אהרון ברק. ניצחון טקטי לקואליציה וניצחון אסטרטגי לבג"צ. גרוע מאוד. מבחינתי הקואליציה לא צריכה להשתתף בדיון ולתת לו לגיטימציה.
אני לא יודע אם גופמן ראוי או לא ראוי, ובטח לא יודע מה קרה בפרשת הקטין. אבל הטרללת גדולה הרבה יותר. זה שבוועדת המינויים, למשל, יושבת אמא של איינהורן ותומכת קולנית אישית של נתניהו, זה כן סביר?
אתה הולך להקים ממשלה עם הערבים ואתה מדבר על משתמטים יא נוכל מטונף שכמוך https://rotter.net/forum/scoops1/948657.shtml
בן אדם, הממשלה שבה אתה תומך נאבקת כדי לא לגייס חרדים ומנסה להכשיר את זה חוקית כדי שתוכל להמשיך לממן את אורח החיים שלהם. לפחות שתהיה לך קצת מודעות עצמית.
מדובר ב 2 אוכלוסיות שביחד מתקרבות לחצי מהאוכלוסיה הכללית. חרדים שלא רוצים צבא, והצבא לא רוצה/יכול לרצות אותם. או ערבים שלא רוצים צבא, והצבא לא רוצה/יכול לרצות אותם. -אז כל עוד השיח הוא סביב “אנטי ביבי” כן או לא: -יוצא שבאחד משני המגזרים המשתמטים האלו ממילא תצטרך לבחור... ולתמוך. ולסבסד. ולהענות לדרישותיו הפרזיטיות. תהיה חייב לבחור באחד מהמשתמטים הפרזיטים הללו ו לסבסד את מוסדות הדת שלו ואורח החיים הפרזיטי והאנטי ציוני שלו. כדי להחזיק רוב בפרלמנט. אז אם לא מתכוונים לשלול להם זכות בחירה לפרלמנט: מה כל הקשקוש אני לא מבין? די. כבר נמאס.
אז הספין היומי הוא שה"שמאל" (קרי, כל מי שלא עם נתניהו, שזה הרבה גוונים של ימין ומעט שמאל) ייתן לחרדים את כל מה שהם רוצים. פיהוק.
להשוות בין כמות הסבסוד והתמיכה מהמדינה שערבים מקבלים לזה שחרדים מקבלים הוא מגוחך. החרדים זה המגזר הכי נתמך והערבים הכי פחות.
אחלה. למה המגזר הערבי תקוע עם 3 מפלגות כל כך בעייתיות?למה אף אחד לא מרים את הדגל הערבי-ישראלי במקום המפלגות הקיימות שעסוקות בהעמקת הבעיות הקיימות והתעסקות בעיקר בדבר המדומיין שנקרא פלסטין/ים? הנתונים האלה צריכים להתבטא בכנסת ואז אולי נראה שינוי.