אני חושב שזה הימור גדול מידי לסמוך על ממשלת לבנון ולעשות הסכם עוקף חיזבאללה. הסכם שלא שווה את הנייר שהוא יחתם עליו. הממשלה הזאת כבר הוכיחה לנו מספר פעמים שהם לא מסוגלים לטפל בארגון הטרור. המצב בצפון בהחלט לא מספק כרגע והסכם הזה שוב יריקה לתושבי הצפון גם אם הוא רק על הנייר ולא בפועל. בפן הפולטי, אני לא רואה שהמרכז מייצר אלטרנטיבה לבוחרי הקואליציה הנוכחית אבל אני כן מעריך שיהיה נפילה באחוזי ההצבעה לקואליציה וזה עלול להכריע את הבחירות. כלומר אולי לא יברחו מנדטים מהליכוד לבנט אבל כן תהיה ירידה בהצבעה. מבחינתי בכל מקרה נתניהו צריך לפנות את הבמה, כמובן שאף אחד לא יבכה אם 5-6 חכים מהליכוד גם יפרשו לביתם. קשה לסכם את שלל הזירות, ניצחונות טקטיים ברורים אבל צריך לראות איך מסיימים את זה בפן האסטרטגי.
המטרה ברורה, יותר אנאלפבתים = יותר אנשים ששמים מחל בקלפי. https://x.com/cohen_meirav/status/2056085550692450804?s=46 אחר כך יבכו שזה הכל בגלל האשכנזים ששמו אותם במעברות או משהו.
Facebook זאת תוהה מי דיבר בכלל על ניצחון מוחלט. מילביצקי אומר שהצפון לא מופצץ. קיש מסתיר ציונים כושלים. אמסלם משווה בין המשמעות של לוחמים ולומדי תורה. חגיגה של עלובים. ואנשים ממשיכים לתמוך בהם.
נעצרה תושבת הרשות הפלסטינית - וואלה חדשות תושבת הרשות הפלסטינאית נעצרה בדרך לפיגוע, ברכב ביחד עם שלושה אחרים. שאינם תושבי הרשות הפלסטינאית. -שלושה "שותפים טבעיים" ככל הנראה.
חחח הבעיה שלך היא לא האנאלפביתים בקלפי אצלך. אלא האנאלפביתים (שתודה לאל אין להם קלפי) בצד השני. -אלו שישחטו אותך כשהם צורחים אללההואאכבר וישתו את הדם שלך מתוך מגף. אמהות שאומרות אני שמחה שהבן לי מת שהיד. מחבלים מתאבדים שחולמים על 70 בתולות בנות 12. -מיליארד מאלו.. (ועוד מעט עם רחפנים שהדביקו להם חומר נפץ עם איזורלירבנד וששולטים עליהם מהאייפון).
העיקר בונה קמפיין על הגב של החרדים, קודם תסתכל על עצמך יא טינופת https://rotter.net/mobile/viewmobile.php?forum=scoops1&thread=949322
בן גביר מצא לו זמן לבוא להטריל את משתתפי המשט. אז כן, הם תומכי טרור וכן, כל האירופאים המגנים צבועים, זה לא העניין. שר בכיר בממשלה נמצא, לא יורד לרמה, אלא נמצא ברמה של מרדכי דוד. והוא מאמין שזה יביא לו מנדטים.
הגיע הזמן שצהל יתחיל לפרסם כמה חיילים מתגייסים ללוחמה כל מחזור. סיווג בטחוני בתחת שלי. אם צהל בחר לטלטל את כל החברה הישראלית על גיוס חרדים אז שיפתח את כל הקלפים, אם עושים דיון ציבורי אז עד הסוף.
וזה נתונים שלא צריכים להתפרסם? בממוצע הם לא משתנים יותר מדי. כל מחזור גיוס יש X ו-Y שמסיימים את ההכשרה ובהמשך עוד Z שיורדים מלוחמה בשלב מסוים.