שלום לכולם. אני מזמין את כולכם להשתתף במשחק הימורים נחמד שהכנתי על הקופה אמריקה. המשחק מחולק לשתיים - הימורים ארוכי טווח והימורי המשחקים. הימורים ארוכי טווח - מהמרים פעם אחת לאורך כל הטורניר על הזוכה, הפיינליסטית, מלך השערים וכו'. הימורי המשחקים - אני אוציא מחזור הימורים לכל סיבוב בבתים, רבע הגמר, חצי הגמר והגמר. כנסו למשחק - הימורים ארוכי טווח כנסו למשחק - הימורי המשחקים כאן יהיה אפשר לראות את הבחירות של כולם בהימורים הארוכי טווח. כאן יהיה אפשר לראות את הבחירות של כולם בהימורי המשחקים. בהצלחה לכולם !
קודם כל - כל הכבוד, אחלה של דבר! שנית, התכוונתי בזוכה לבחור את ברזיל, לא ארגנטינה, אבל שיהיה. נ.ב במשחקים שבחרתי 'תיקו' 1-1 נגיד או 2-2, זה כתב לי את התאריך, שים לב! חחחח
תודה. אתה מוזמן לשנות את ההימור שלך כמה פעמים שתרצה, כשהאחרון שתשלח יהיה הקובע.. לגבי התיקו, מומלץ לרשום 1:1 וכו'.. תודה אליאס, מחכה
עשיתי 2:2 ותראה מה זה עשה לי חחחחחחחחחחחח [או ה1:1]. עזוב, חסר סיכוי חחחח... וחשבתי שאמרת שאני אשלח שוב זה 'יעלה' על ההימור הקודם, טעיתי...
אבל ככה זה לא מעניין. שכל אחד יבחר שם ונראה אולי מישהו פגע בשחקן לא צפוי. יש לך אופציה להוסיף תיבת טקסט במקום ה'אחר'?