הטורניר ישודר בבטפייר אבל רק החל מרבע הגמר. עד אז הסיכוי היחיד לשידור הוא בערוץ היפני הזה שמקודם שידרו שם את נישיקורי אבל כרגע משדרים שם בייסבול יפני.
חליל סלבי כבר שם פעמיים לפחות לינקים לשידור אפשרי , סתכל למעלה. מוסיף בעריכה: עכשיו זה כבר שלוש פעמים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx , הקדמת אותי
אוי ואבוי, AROD מנצח בטייברייק כל כך ארוך וחשוב אבל מיד אחר כך כשהמומנטום אמור להיות אצלו וכשמינאר אמור להיות בלי רוח במפרשים הוא נשבר ומאבד שתי נקודות שבירה לזכותו. איך אפשר להישבר אחרי 15 אייסים במערכה אחת?! אולי הסרב השני שלו היום לא טוב, אין לי מושג, אין שידור...
פה אפשר להתעדכן, יש לך גם סטטיסטיקה שם. המשחק של סלע יתחיל אחרי שAROD-מינאר יסתיים, יש סיכוי שהולכים שם למערכה שלישית אז בסביבות 3 וחצי לדעתי. אני חייב להודות שאני לא ממש מכיר את מינאר ואפילו לא זכור לי שראיתי אותו משחק, אבל כן זכור לי שהוא לא איזה ביג סרבר, אז איך לעזעזאל יש לו אחוזים יותר טובים על ההגשה מלרודיק(ורודיק היום מגיש נהדר, 21 אייסים והיד עוד נטויה) היום?
יש שבירה! אכן מינאר 102 בעולם, רודיק לא אמור להתקשות כל כך מולו. יכול מאוד להיות שAROD עייף, כי גם כשהוא עייף יכולת ההגשה שלו לא ממש נפגעת מה שנפגע זה חבטות הקרקע. אין סטטיסטיקה של UFE בלייבסקור, אבל אני לא אתפלא אם הוא עושה הרבה מאוד טעויות היום. עריכה: יש שבירה שנייה, נהדר. עריכה: די, לא יכול להיות, עד כדי כך לוזר? עריכה: ניצח! יש!! 37 אייסים!!! המגיש הכי טוב בהיסטוריה נקודה. אבל היכולת המנטלית, כמו תמיד, אוי היכולת המנטלית, קטסטרופה קולוסאלית. מה יהיה עם קוורי? חבל. חל יל, המשחק של סלע מתחיל ממש עכשיו.
37 אייסים, פאקינג הל. סלבי, האם הוא שוב עולה על הסוס וחוזר לתקופה הטובה תחת קונורס שם הוא נראה ממש טוב? גם יוז'ני חוזר ואפילו ניצח היום, טוב לראות אותו שוב. עדכון לגבי סלע: הוא כרגע מוביל 5-4, שההגשות אצל דל פוטרו. אני לא רואה את המשחק, אבל ממה שאפשר להתרשם, דודי עובד פחות קשה כדי לשמור על חבטות ההגשה שלו. המשחק אגב, נפתח עם שבירה לטובתו של דל פוטרו, אבל דודי חזר מיד. לגבי פאר, אני זוכר שלפני כמה חודשים, ששלומי אמר לי שזאת רק "תקופה רעה", אני זוכר שכבר אז חשדתי שמדובר ביותר מזה. זה כבר הרבה יותר מתקופה רעה- תקופה רעה זה חודש וחצי, אולי חודשיים. מה שקורה פה זה הרבה יותר מזה, פשוט התרסקות והפסדים מביכים. למרות שבניגוד לסלע, שאני מחבב אותו בלי קשר להיותו ישראלי ואוהב את המשחק שלו- פאר, רחוק מכך. אולי פעם רציתי מעט בהצלחתה, אבל ההתנהלות שלה בתקשורת כאשר היא מתנהגת כמו תינוקת- ממש לא מעניינת אותי כבר. ***עדכון***: דל פוטרו שובר ל6-5, ויגיש למערכה הראשונה. מערכה ראשונה לדל פוטרו.
פייי איזה שחיטה של דל פוטרו... אבל לא האמנתי שדודי יכול לעשות מולו משהו, דל פוטרו לדעתי יותר טוב מהשחקנים שדודי סלע פגש בטורניר הקודם.
אבו, 37 אייסים, כמו השיר על מוריניו, Karlovic are you listening? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אם כבר לחזור לאנשהו אז לתקופת בראד גילברט(2003-2004). אבל כרגע הבעייה שלו היא עייפות...
או שדל פוטרו התכונן למשחק כאילו עמד מולו רוג'ר פדרר...בכל מקרה ההפסד הזה לא ממש נורא, הכי חשוב שימשיך להציג רמה טובה ואז יהיה בסדר. הפחד שלי זה שהוא בקרוב יחזור לסורו ויחזור לטורנירי צ'לנג'ר כי היריבים שלו ברמה הכי גבוהה למדו אותו. אני מניח שזה יהיה כנראה אחד המבחנים הבאים לטובה. לגבי פאר? מצטער שלומי, אבל עכשיו אתה מבין למה הניצחון על קימיקו דאטה לא היתה ניצחו מרשימה? בעבר דאטה היתה טנסיאית טובה, טובה יותר מפאר היום, אבל אני לא הייתי מחשיב אותה כאגדה. זאת דעתי בכל אופן.
דל פוטרו זה עדיין גדול על סלע בשלב הזה, הוא גם היה ההימור שלי לפני הטורניר הזה. אני מקווה מאוד שהוא באמת ייקח את זה, וישמור על סיכוי להיות במאסטרס השנה. אפשר לומר שכרגע הוא הNO.5 הלא רשמי בעולם. עוד בטוקיו היום- בנוסף לקוורי שמאוד איכזב(דליץ'?!), גם בוללי האיטלקי ממשיך בכושר הנוראי שלו. הוא הושעה מנבחרת הדיוויס האיטלקית אחרי שסירב להגיע למפגש האחרון מול לטביה, ובלי קשר נמצא בכושר לא טוב, והיום הוא מפסיד לסוזוקי(כמעט 600 בעולם!!!). ברדיץ', גונזלס, טסונגה, טרויקי, פרר,רוברדו, נישוקורי וניימינן בשלב הבא- כמעט ואין הפתעות רציניות היום בטוקיו, פרט לקוורי ובוללי. המשחק המעניין ביותר היום שאפשר למצוא בסבב היום הוא טיפסרביץ' מול גולביס, במץ, אני מקווה שאני אמצא שידור למשחק הזה. תגיד את זה לפדרר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx