אבל זה לא הדבר הכי טוב לטניס שנדאל הוא זה שיהיה, לפחות מעכשיו במקום הראשון. לא יודע, אסור שהוא יהיה מקום ראשון, לפחות לא מעכשיו.
אני מודה שזה המון שחקנים, אבל כמובן שלא את כולם אני אוהד אוהד כמו את AROD ואת האחים. הכוונה היא שאני עוקב אחריהם ומייחל לניצחונותיהם ואם יש אפשרות לראות משחק שלהם אני בדר"כ רואה. דניאל, שחקן קו אחורי כמו נאדאל לא מסוגל לשלוט בסבב כמו שפדרר שלט, למרות שלאחרונה נאדאל שיפר כל אספקט אפשרי במשחק שלו.
ממש לא נמאס לי. מה אין הסבר? שחקן שמשחק משחק מגעיל, ושחקן שמשחק משחק מבריק, גאוני ומה שאתה לא רוצה- את מי היית מעדיף במקום הראשון? ולגבי זה שזה לא טוב- אתה לא תבין. מסובך מדי ואין לי כוח להסביר, אבל יש סיבה, ואני מקווה שיש כאלה שמבינים אותה. וסלבי, ברור שהוא לא יהיה כמו פדרר כנראה, בעיקר בגלל שיש גם את דיוקוביץ', אבל גם אחרי שהוא שיפר, הוא עדיין משחק אותו דבר כמעט.
התכוונתי למשפט הזה: וכל עוד לא חשפת בפני את סיבת הקסם שלך, הוא ימשיך להיות לא הגיוני בעליל. תנסה אותי. באמת מסקרן אותי לשמוע מה ההבדל בין נדאל במקום הראשון בעולם ב2010 לבין נדל במקום הראשון בעולם ב2008.
כי זה יכול לפגוע עוד יותר בפדרר, ולאבד שחקן כמו פדרר, ולקבל פסגה עם נדאל ודיוקוביץ', לא יודע אם נהנה ממשחקים כאלה מעניינים. פדרר כמעט בטוח ישבר עוד יותר שהוא ירד למקום השני, ולא נראה לי שיחזור לראשון, אבל הלוואי ואני טועה.
דניאל, אם יש סיבה אז בבקשה תסביר אותה. ברגע שאתה אומר שיש סיבה, ואתה אומר שאין לך כוח להסביר, זה מראה שאין סיבה.
בהודעה האחרונה שלי זה גם סיבה, וגם, זה יהרוס את פדרר עכשיו, לא בטוח שב-2010 הוא יהיה, וגם יכול להיות שנדאל יהיה יותר מ-2010. זה שאמרתי שהוא כנראה לא יהיה הרבה, לא אומר שזה מה שבאמת יקרה דרך אגב, זה פשוט יפגע ביריבות, והטניס בגברים יכול להיות כמו בנשים, משעמם ובלי שחקן כמו פדרר (בנשים זאת הייתה הנין). וגם דיוקוביץ' יכול להיפגע מזה. וצחי, מה הקשר לעזעזאל? אני אפילו לא צריך להגיב להודעה המפגרת הזאת, כי זה לא קשור. אבל בכל מקרה, אני מקווה מאוד שזה לא יקרה.
לא אמרתי שהגבת בזלזול, אבל הגבת בדבר שטותי, כאילו אתה מוציא לי גם מילים מהפה. שתבין, לפי איך שזה נראה עכשיו, הוא כבר נשבר מנטלית מההפסד בווימבלדון, וזה יהיה עוד יותר קשה בטח שנדאל יקח ממנו את המקום הראשון. אז אני לא מבין מה הקשר להודעה שלך, וגם אמרתי, אני מקווה מאוד שהוא לא ישבר מנטלית.
דניאל, תעזוב אותנו מהשטויות שלך תעשה טובה. נדאל לא משחק מגעיל הוא משחק יפה, זה שהוא לא מוכשר כמו פדרר לא אומר שהוא שחקן מגעיל. נדאל ווינר אמיתי, הכי טוב בעולם, משחק יפה ומגיע לו בהחלט להיות במקום הראשון אחרי השנה המדהימה הזאת שלו. חאלאס עם המנטלית הזאת, פדרר משחק כבר המון זמן טניס , הוא שחקן עם קור רוח. הוא בתקופה רעה ונדאל יותר טוב ממנו! זה הסיפור! שחקן שנשבר מנטלית מדברים כאלה לא צריך לשחק טניס. תעשה לי טובה.
איזה שטויות? הוא לא משחק יפה. מצידי תגיד על מה שאמרתי בקשר לזה שזה יפגע בטניס, אבל על זה אתה טועה. זה לא משחק יפה. נכון הוא טוב, נכון הוא ווינר, נכון הוא מגיע לכל כדור, אבל זה לא משחק יפה. ושמענו עליך, מה שקורה עכשיו זה לא משבר מנטאלי? לאחר ההפסד בווימבלדון? מתי קרה שהוא הפסיד בסיבוב השלישי ובסיבוב הראשון טורניר אחרי טורניר? ועוד בטורניר שהוא זכה בו, ואחד הגיע לגמר אם אני לא טועה. יש שבירות מנטאליות, גם בספורט אחר, אל תדבר שטויות.