אני לא חושב שמבצבו אף הגרלה תהיה קלה, מאז הפציעה הוא נראה פשוט רע, במשחק שלו מול דג'וקוביץ' פשוט התביישתי. כמובן שאני אהיה מאחוריו גם אם הוא יהפוך לבטטה, אבל זה פשוט מתסכל שאחרי שנה כל כך מוצלחת הוא מזניח ככה את הטניס. למרות הכל, בסך הכל ההגרלה לא קשה עד לרבע כמובן, נגד אלמגרו אני מאמין שהוא ינצח, על מגרשים קשים אלמגרו מאבד הרבה מהכוח שלו. נגד דג'קוביץ' זה כבר סיפור אחר ובכל זאת אני מאמין שזה תלוי בדויד, אם הוא התאמן כמו שצריך וצם קצת, הוא יוכל לעבור גם את נולה. דרך אגב יש לנו שותפות, קניאס ונלבנדיאן ביחד בזוגות, להם יש דווקא הגרלה קשה מאוד.
מסכים איתך לגמריי רק שלדעתי הוא כבר נהייה בטטה , אבל עדיין בטטה כשרונית. בזוגות זה מאוד חשוב לשיפור התיאום לקראת הדיוויס הקרב ובא (נראה לי עוד חודש) מכיוון שהם אמורים לשתף פעולה גם שם ושנייהם בכושר גרוע.
אף אחד לא ייקח ממנו את הכשרון, אבל מי כמוך יודע שבטטה כשרונית היא עדיין בטטה ולא יעזור כלום, הדיבורים האלה על בטטה לא עושים לי טוב, רק שלא ייגמור ככה http://www.virginmedia.com/images/maradona1.Xxx סליחה מראש.
לוס אנג'לס - משחק הגמר: רודיק vs דל פוטרו ! הלילה נקבע משחק הגמר בטורניר לוס אנג'לס, ובו יפגשו אנדי רודיק (ארה"ב, 9) ו-חואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה, 24). בחצי הגמר, רודיק (1 בטורניר) הביס 2:6, 2:6 את דניס גרמלמאייר (גרמניה), וגם דל פוטרו (3 בטורניר) טייל עם 2:6, 1:6 על מארדי פיש (ארה"ב). שעת המשחק: חצות. * יש סיכוי לשידור המשחק באתר הזה (איכות לא ידועה). לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/washington_70x134.Xxx * היום יפתח טורניר נוסף אצל הגברים, וזהו טורניר וושינגטון (ארה"ב, סה"כ פרסים - 505 אלף דולר). זהו טורניר בו משתתפים רב השחקנים שלא נמצאים באולימפיאדת בייג'ינג. המדורג ראשון בטורניר הוא אנדי רודיק (ארה"ב, 9 בעולם). שחקנים בכירים נוספים בטורניר: חואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה, 22), פליסיאנו לופז (ספרד, 25), קרלוס מויה (ספרד, 30) ומראט סאפין (רוסיה, 44). * גם דודי סלע (78) ישתתף בטורניר, והוא הוגרל לשחק בסיבוב הראשון מול וינסנט ספדיאה (ארה"ב, 97). ** הדירוג המצויין למעלה הוא החדש שיתפרסם בשני הקרוב. הדירוג בטורניר הוא ע"פ הישן . למעוניינים, להלן הגרלת הטורניר (קובץ Xxx) למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (קובץ Xxx, יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר * הבאנר וכל המידע באדיבות הסבב הרשמי של הגברים
דל פוטרו בכושר מדהים , רצף של 13 נצחונות וגמר שלישי ברציפות (הראשון בקריירה על מגרשים קשים) רק שימשיך ככה עד לדיוויס. פיש טניסאי מצוין לא האמנתי שזה יגמר כ"כ חד צדדי.
דל פוטרו אלוף לוס אנג'לס ! חואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה) בן ה-19, הפתיע הלילה כשגבר 1:6, 6:7 על אנדי רודיק (ארה"ב, 9), וזכה בתואר שלישי ברציפות העונה (אחרי שטוטגרט וקיצביל על החימר) ! לדל פוטרו זהו תואר ATP ראשון בקריירה על משטח קשה, ובעיקבותיו הוא ירשום דירוג שיא בקריירה - מקום 19 בעולם (עלייה של 5 מקומות). רודיק ישאר במקום ה-9. http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/washington_70x134.Xxx דודי סלע יפתח הלילה (23:00) את הטורניר, כשיפגוש את וינסנט ספדיאה (ארה"ב, 97). למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (קובץ Xxx, יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר * היום יפתח טורניר גם אצל הנשים, וזהו טורניר סינסינטי (ארה"ב, טייר 3, סה"כ פרסים - 175 אלף דולר). זהו טורניר בו משתתפות רב השחקניות שלא נמצאים באולימפיאדת בייג'ינג. המדורגת ראשונה בטורניר היא מריון ברטולי (צרפת, 13 בעולם). שחקניות בכירות נוספות בטורניר: נדיה פטרובה (רוסיה, 21), מריה קירילנקו (רוסיה, 25), קטרינה סרבוטניק (סלובניה, 31) ואמלי מאורסמו (צרפת, 35). ** הדירוג המצויין למעלה הוא החדש שהתפרסם היום. הדירוג בטורניר הוא ע"פ הישן. למעוניינים, להלן הגרלת הטורניר (קובץ Xxx) למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר ---------------------------------------------------- דירוג הישראלים/ות ל-11.8 (בסוגריים, השינוי משבוע שעבר): נשים: 1) שחר פאר - 24 בעולם (1+) 2) ציפי אובזילר - 117 בעולם (0) 4) יוליה גלושקו - 487 בעולם (10+) 3) קרן שלמה - 599 בעולם (1-) 5) חן אסטרוגו - 640 בעולם (2+) גברים: 1) דודי סלע - 78 בעולם (2-) 2) הראל לוי - 210 בעולם (31-) 3) אמיר ווינטראוב - 350 בעולם (0) 4) דקל ולצר - 450 בעולם (9-) 5) נועם אוקון - 554 בעולם (110-) * אנדי רם ויוני ארליך נשארו במקום ה-5 בדירוג העולמי לזוגות. * בצמרת הדירוג העולמי לגברים היו שני שינויים. דויד פרר (ספרד) עלה שוב למקום ה-4, והוריד את ניקולאי דוידנקו (רוסיה) ל-5. ג'יימס בלייק (ארה"ב) עלה למקום ה-7, והוריד את דויד נלבנדיאן (ארגנטינה) למקום ה-8. * בצמרת דירוג העולמי לנשים היה מ"ס שינויים, ובראשם עלייתה של ילנה יאנקוביץ' (סרביה) למקום ה-1 בעולם ! היא עשתה זאת ע"ח של בת ארצה, אנה איבנוביץ', שירדה ל-2. סרינה ווילימאס (ארה"ב) עלתה למקום ה-4, והורידה את מריה שראפובה (רוסיה) ל-5. דינארה סאפינה (רוסיה), עלתה למקום ה-6 (דירוג שיא), והורידה את אלנה דמנטייבה (רוסיה) ל-7. הבאנר המידע באדיבות האתרים: הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים
http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/washington_70x134.Xxx דודי סלע העפיל לשמינית הגמר בוושינגטון ! דודי סלע רשם הלילה ניצחון נאה 6:7, 3:6 על וינסנט ספדיאה (ארה"ב), והעפיל לשמינית הגמר בוושינגטון. לסלע זהו ניצחון ראשון בטורניר ATP מאז מאי האחרון, באוסטריה. סלע שזכה ב-15 נק' דירוג ו-7,900 דולר, יחכה בשמינית הגמר למנצח במשחק בין חואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה, 19 בעולם, 2 בטורניר) לבין ג'סי לוין (ארה"ב, 106) שעלה מהמוקדמות. למעוניינים, להלן כל התוצאות ממשחקי אמש בטורניר. למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (קובץ Xxx, יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר טורניר סינסינטי. למעוניינים, להלן כל התוצאות ממשחקי אמש בטורניר. למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר הבאנר והמידע באדיבות האתרים: הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים
http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/washington_70x134.Xxx דודי סלע יפגוש הלילה בשמינית גמר וושינגטון את חואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה, 19 בעולם, 2 בטורניר) שניצח בקלות את ג'סי לוין (ארה"ב) - 2:6, 3:6. מגרש מרכזי שעה (משוערת): 3:45 בלילה. למעוניינים, להלן כל התוצאות ממשחקי אמש בטורניר. למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (קובץ Xxx, יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר טורניר סינסינטי: למעוניינים, להלן כל התוצאות ממשחקי אמש בטורניר. למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר הבאנר והמידע באדיבות האתרים: הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים
האם דודי יצליח לעצור את דל פוטרו שמגיע אחרי 3 זכיות רצופות ו15 ניצחונות רצופים (אם אני לא טועה) ? לא נראה לי אבל אני מאמין שיהיה משחק טוב וצמוד , שלומי ידוע לך על מקום שבו אפשר לראות את המשחק ?
קשה לי להאמין שדודי יצליח לנצח דווקא את דל פוטרו, הסיבה היחידה שבגללה עלול הארגנטיני להפסיד היא העייפות המטברת שהוא סוחב, קשה לשמור על רצף כזה, בטח כשהוא בא בפתאומיות אחרי תקופה מאוד בינונית שלו. אני אוהב את הטניס של דל פוטרו, תמיד היה ברור שהבחור כשרוני מאוד אבל הצד המנטלי שלו היווה בעיה. רואים שעבר עליו שינוי מסוים והוא התחיל לקחת את הניס קצת יותר ברצינות, וההתחזקות הפיזית שלו מראה את השינוי הזה.
http://www.atptennis.com/5/graphics/tournamentlogos/washington_70x134.Xxx דודי סלע הודח בשמינית גמר וושינגטון. דודי סלע סיים את דרכו בטורניר וושינגטון, אחרי שנכנע בשמינית הגמר לחואן מרטין דל פוטרו (ארגנטינה, 19 בעולם, 2 בטורניר) - 6:0, 5:7, 6:2. זהו הניצחון ה-16 ברציפות של דל פוטרו. סלע שהרוויח בטורניר 7,900 דולר ו-15 נק' דירוג, ימשיך לטורניר ניו הייבן (ארה"ב, סה"כ פרסים - 708 אלף דולר), טורניר ההכנה האחרון שלו לפני ה-US OPEN. למעוניינים, להלן כל התוצאות ממשחקי אמש בטורניר. למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (קובץ Xxx, יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר טורניר סינסינטי: למעוניינים, להלן כל התוצאות ממשחקי אמש בטורניר. למעוניינים, להלן הלו"ז היומי (יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה) לכל התוצאות בלייב נתונים, כנסו לאתר הבאנר והמידע באדיבות האתרים: הסבב הרשמי של הגברים, הסבב הרשמי של הנשים
חבל שדודי לא הצליח לתת פייט יותר מכובד אבל כמו שVAN ציין ההתקדמות של דלפו מדהימה , גם פיזית אבל בעיקר מנטלית. מעניין לראות איפה הריצה שלו תיגמר לאור היכולת הבינונית מינוס של שאר הטניסאים הבכירים של ארגנטינה בתקופה האחרונה (כולם הודחו כבר מהאולימפיאדה) , אני בכלל לא יופתע אם בקרוב הוא יהיה המדורג הראשון של ארגנטינה.
והילד ממשיך לנצח והעפיל לחצי גמר וושינגטון אחרי ניצחון משכנע 6-4 6-4 על אחד איסנר (2.07 מטר). בחצי הוא מביס את טומי האס 6-2 6-1 ומעפיל לגמר רביעי ברציפות!!! שלומי יש דרך לחשב לאיזה מיקום הוא יכול להגיע במידה ויקח טורניר רביעי ברציפות ?