כמו שאמרתי כבר כשרון יש, ההצלחה של דודי תלויה ביציבות שלו ואת זה בטח שאי אפשר למדוד מהצלחה בטורניר אחד. כבר ראינו אותו מציג טניס טוב לתקופות קצרות אבל מתקשה לשמר את הכושר והבטחון לאורך זמן. אני לא חושב שיש פה רמה של טופ 20, אבל דודי בהחלט נותן פה משחק מצוין מהקו האחורי. אפשר לראות את השיפור שלו בסרב אבל בשביל להתקדם הוא יהיה חייב לשפר את משחק הרשת והסרב השני. בסך הכל משחק חלש מאוד של רוברדו מול משחק טוב של סלע, תנאים טובים לנצחון שצפוי להגיע ולא בחסד. אבל שוב אני אגיד, מבחינתי גם בכושר הנוכחי דודי הוא לא שחקן של יותר מטופ 50 בשיאו, יש לו יותר מדי דברים שהוא צריך לשפר. לא בכל משחק הוא יצליח לעשות כמות כזאת של אנפורסד ביחס לסיכונים שהוא לוקח.
אני כרגע רואה את אחת מתצוגות הטניס הטובות ביותר של שחקן ישראלי, מה שהוא עושה לרוברדו פשוט משפיל, הוא משחק בו ומי שלא מבין שום דבר בטניס בטוח שדודי סלע מדורג גבוה יותר. כולי גאווה לראות אותו משחק, לא רק שהוא מביא תוצאות יפות, הוא גם משחק מאוד יפה ותמיד מתקיף, לא מחכה לטעויות של יריב(בניגוד לשחר פאר). הוא מציג משחק מהרמה הגבוהה ביותר.
ניצחון גדול של דודי סלע, ניצחון ענק בצורה מאוד משכנעת, כל הכבוד לו, מבחן ההוכחה האמיתי שלו מתחיל עכשיו, בלי קשר לחצי גמר, אלא הטורנירים הבאים, דודי בלע צריך להוכיח שהוא באמת שווה מיקום הרבה יותר גבוה, כל התקוות והציפיות על הכתפיים שלו, המדינה איתו, שיהיה בהצלחה.
יופי, עוד מדורג בכיר בחוץ, יותר סיכויים לAROD. כן, דודי סלע מאוד התקפי, כל נקודה ממש סרב אנד וולי :aaarofl: זה הטניס שמלמדים בארץ, להתעלק על היריב ולשמוח כשהוא עושה UFE. בכל זאת, מחמאות לסלע, הוא עשה בדיוק את זה בצורה הכי טובה שאפשר.
כל הכבוד לדודי, יופי של ניצחון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx . לצערי לא יכולתי לראות את המשחק אבל לנצח את רוברדו בכזאת קלות זה הישג מצויין לישראלי בעיקר אחרי שרק אתמול הוא הדיח את החמישי בטורניר פרר. עכשיו רק צריך לקוות שהוא ימשיך עם אותה יכולת גם לקראת הטורנירים הבאים.
תראה, תמיד יהיו כמוך שלא יפרגנו. בכל זאת, ישראלים ( למרות שאני די בטוח שאתה לא ממש אוהב להיות כזה). אבל עובדות לא משקרות, דודי הנחיל שתי תבוסות לשחקנים בטופ העולמי. אני ממש לא רואה בזה טניס התעלקות.
אחרי שאמרת שאם הוא היה בריטי אז בטח הייתי מתלהב, אז כן, מה רע במה שאמרתי? לי אין שום דבר נגד דודי סלע וגם אין לי שום דבר בעדו. אתה, לעומת זאת, הצהרת שאתה מסתנוור מההצלחות של הישראלים (או משהו כזה), אז יש כאן בעיה מסוימת בדיון כי באופן מוצהר, אתה רחוק מלהיות אובייקטיבי. לגבי פאר, נו, היא סובלת בערך ממה שיעשו עכשיו לסלע. הופעה יפה, ניצחון וחצי מרשימים, הסעיף משתחרר, הרהיטים זזים, ועם ישראל מצפה לסופרסטארית שהולכת לקרוע את עולם הטניס. וכשזה לא קורה - וזה לגיטימי, פאר טובה, אבל לא עד כדי כך, וסלע טוב, אבל לא עד כדי כך - יירדו עליהם באותה מידה. האם זה מוצדק? לא, אבל זה מה שקורה במדינה שאין בה ספורט. מי שזוכה לשבחים לא פרופורציונליים על ניצחון מול מדורג 5 בעולם, יקבל בומבות לא פרופורציונליות על הפסד למדורג 105. אין לי בעיה שתקרא לניצחונות של סלע אתמול והיום ענקיים. ברמה הישראלית, הם ענקיים. ברמה של סלע, הם ענקיים. אבל בתמונה הגדולה של הטניס, in the grand scheme of things, רואים דברים כאלה כל הזמן.
אני לא אוהב את הטניס שלו בדיוק כמו שאני לא אוהב את הטניס של פרר או של אלמגרו. זה טניס של להתעלק על היריב רק כי אתה נחות ממנו פיזית, ולא שאני אוהב את הנין אבל היא למשל הוכיחה לכולם שאפשר גם אחרת. כמו שאמרתי, מחמאות לסלע כי הוא הוציא לפועל את תכנית המשחק הזאת הכי טוב שאפשר, זה לא יעבוד לו כל משחק. ואני לא אתייחס למה שאמרת על רודיק. אכן. זה שהוא משיג תוצאות יפות לא משנה את סגנון המשחק שלו.
נחות ממנו פיזית? השנאה עד כדי כך מעוורת אותך? סלע הפציץ אותו במגוון מכות, שבר אותו על האפס, ניצח אותו על האפס. ספין משובח, פורהאנד מצויין. ומכת הבאק האנד, שלדעתי בכושר טוב, כמו שהוא עכשיו היא אחת הטובות בסבב. דודי ממש לא נחות פיזית, לעומת שחר פאר. הוא אולי נחות פיזית מנאדאל, ומרודיק. אבל מהאחרים הוא לא ממש נופל.
כל הכבוד לדודי סלע על 2 הניצחונות הגדולים והמשכנעים האלה. הישגי שיא אידירים בשבילו. אבל אני חייב להגיד שמעולם לא תפסתי יותר מדי ממנו. גם לא ממנו, וגם לא משחר פאר. גם ששחר פאר עלתה למעלה עוד ועוד תמיד ציננתי את ההתלהבות והיה ברור לי שזה משהו חולף. חוץ משנה וחצי-שנתיים טובות שלה היא לא נתנה כלום. לגבי סלע, הוא כבר היה בטופ 60, וכולם ראו איך הוא עולה לטופ 30, אבל אז הוא נפל 30 מקומות. אולי הוא יעלה על הסוס לתקופה מסוימת ויצליח גם להגיע ל-50 הגדולים, אבל כמו כל ישראלי, תגיע השבירה המנטלית והוא יחזור למימדים הטבעיים שלו.
עוד שנאה עיוורת לטניסאים הישראלים. לכם יש בריטי שהוא בכלל סקוטי ששונא את אנגליה בטופ 5, וחוץ מזה אין לכם כלום..אבל תמשיכו ללעוג לכולם.