מכיר את פדרר? הבחור הזה שרירי כמו שנאדאל שחיף. הגובה של דודי לא ממש משנה, הוא לא נמוך מדי. אני גם יכול לתת לך דוגמה את הסינית הגמדה שעשתה חיים קשים לסרינה וויליאמס הענקית, השנה בווילמבדון. אבל 1.75 זה גובה טוב. בכל מקרה, אתה מדבר שטויות, מבחינת טניס לסלע יש מקום בין הגדולים. אבל אם הוא לא ישנה את הצד המנטלי אני לא רואה אותו מגיע לשם.
סלח לי מר שלומי דוד אבל אתה סתם מקשקש. ג'ילברטו צודק במה שהוא אמר. שני נצחונות גדולים על פרר ורוברדו עדיין לא אומרים כלום. פוטנציאל לשחקן טופ 30 תמיד היה לו וכשהוא בכושר הוא יכול לנצח שחקנים כמו פרר ורוברדו, אבל בנתיים לא ראיתי ממנו המשכיות והוא לא מספיק יציב.
איזה משחק אדיר של סלע. הניצחון על דוד פרר אולי היה ההישג הגדול ביותר שלו, אבל הניצחון הזה היה ללא שום צל של ספק המשחק הכי גדול שלו מבחינת יכולות. בקהנד של TOP 15, אפילו פורהנד השתפר, משחק רשת, עמד בצורה מושלמת מול רוברדו. שלומי, זוכר שאמרת לי אתמול בפרטי שדודי גרם לפרר להיראות רע? אז זה מה שקרה היום. אתמול פרר היה רע בכל מקרה, בלי קשר לדודי, אבל רוברדו דווקא פתח טוב ופה בהחלט אפשר לומר שדודי גרם לו להיראות רע. אגב, נקודת המפתח במשחק, הייתה במשחקון ה-5 שרוברדו הוליך 3-1 ו40-15 עם הגשות שלו, ומשום מקום דודי שבר ומשם דהר על הסוס. אחת ההופעות הטובות שראיתי מישראלי אי פעם, כל הכבוד לו(ושלומי, אתה יודע שאני ממש לא פטריוט או משהו כזה...). כרגע ריצ'י מוביל במערכה אבל עומד להפסיד את השנייה מול שוטלר(פיגור 5-2). בכל מקרה, דודי-ריצ'י יהיה די מבאס, אבל מצד שני מצב של WIN-WIN. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אם ריצ'י ימשיך כאמור, מה שלא בטוח, יהיה גם קרב בקהנדים קטלני ביותר.
איבדת את זה לגמרי... מה הקשר לאנדי מארי? ככה זה כשבאים שני אנשים שלא מתעוורים מהעובדה שישראלי ניצח ואומרים את מה שהם רואים. אנשים לא יכולים לקבל את האפשרות הזאת שקיימת בעולם אובייקטיביות. מדהים.
דודי סלע כן נחות פיזית, אבל בעזרת טניס חכם הוא הצליח לנצח מדורג 16 בעולם. הוא כן תקף, הוא עלה לרשת לא מעט פעמים, הוא נתן ווינרים משום מקום שגם שאני רואה את נדאל נותן ווינרים כאלה אני עומד ומוחא כפיים. זה לא שחר פאר שנשארת תקועה בקו האחורי ומחכה לטעויות. התעלק עלק.
שלומי, אני מאוד תופס ממך, אבל זאת היתה באמת הודעה מיותרת. אני אמרתי את דעתי, ותו לא. איו פה שום שנאה עיוורת לאף אחד, כי דווקא מארליך ורם אני מאוד תופס, ואני חושב שהם מטופ של הטופ. לגבי סלע, אני כן רוצה שהוא יצליח, ואני כן שמח בהצלחתו, אבל אני רק מצנן את ההלהבות שמתפרצת כל פעם שפאר/סלע מנצחים שחקן טוב. כל שקופצים יותר גבוה, ככה הנחיתה יותר כואבת. נ.ב השחקן שלי בסבב זה בכלל סאפין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
למה לצנן ? כל יום טניסאי ישראלי מנצח יום אחרי יום טופ 5 ו-20 ? ועוד משחק מצויין במשחקים הללו וגורם ליריביו להראות רע. אני לא יכול לסבול את הציניות הזאת בקשר לטניסאים הישראלים, ולכן הגבתי איך שהגבתי. לכל אחד יש את האהבה שלו, והוא לא מוכן שידברו עלייה ככה. menashe, תרגיע ת'עצמך. תשמח על הניצחון של דודי מבלי לערב את שחר בבקשה.
שלומי תצנן את עצמך, התגובות שלך לא מוסיפות לך יותר מדי כבוד. כל אחד יגיב פה איך שהוא רוצה, ואם אתה רוצה להיות ראש בקיר תהיה לבד ואל תנסה לגרור אחריך אחרים... ברמה הישראלית נכון שזה ניצחון גדול ושוב, מגיע לו כל הכבוד, אבל פה זה נגמר, אין מה לצרת במחולות, כי דודי סלע צריך להוכיח מעכשיו מה הוא באמת שווה, ניצחונות כאלו קורים בעולם הטניס הרבה מאוד, זה לא משהו יוצא דופן.
הנה התעורר השוטר של הפורום, ועוד אחד שלא אוהב את שחר. אני לא צריך את הכבוד של אף אחד..אני אוהב את הטניסאים הישראלים ומכבד אותם גם שהם לא מנצחים.
אוקיי, כמו שנאמר פה כבר, עיוור בכל הנוגע לישראלים ולא אני אמרתי, יש פה אנשים עם הבנה מסויימת כדי להבין איך צריך לקחת דברים, ויש אנשים שלא... ואיפה שחר נכנסה להודעה האחרונה שלי......? חבל שלומי, עד שחשבנו שהתבגרת.
היה ברור שזה מדובר בויכוח איתך, זה יגיע לעקיצות האלה. סבבה לירן, היה לי כייף לעדכן כאן..אבל זהו זה נגמר.
אוקיי, שלומי, אתה אוהב את הטניס הישראלי, וחושב שהוא טוב מאוד גם שמפסידים. אני חושב שהטניס שלנו מאוד בינוני גם כשאנחנו מנצחים. לירן ושלומי, קצת מיותר, אתם לא חושבים? שלומי למה ישר לעקיצות? לירן אמר את דעתו. אם מישהו אומר משהו על ארסנל, אני לא ישר קופץ ומתחיל לתקוף אותו.
שלומי, מה שמנסים לומר לך זה שסה"כ מדובר בשני נצחונות שלא מבשרים על יותר מדי. את הפונטנציאל של סלע כולנו מכירים, אבל הדרך קדימה עוד ארוכה.מאוד. העקיצות שלך על הבריטים פשוט מגוכחות. מי פה בכלל אוהד את מארי?ומה זה קשור? אתה חושב שדודי סלע הוא הטניסאי היחיד בהסטוריה שעשה שני נצחונות רצופים על שחקנים בטופ 10? צריך לקחת את הכל בפרופורציה, זכותך להתלהב עד מחר, אבל ההצלחה של סלע גורמת לך לכתוב כמו ילד קטן, מה שכ"כ לא מתאים לך. חבל.