דיון הטניס הרשמי 2008

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏25/7/07.

1. אבו Member

חבל, חבל על מה שהולך פה.
    שלומי שלח לי פרטית ואומר שהוא כבר לא יסקר פה יותר, אני מאוד מקווה שהוא ישנה את דעתו ותיהיה סולחה או משהו, אם לא ברור שכבר עכשיו אפשר להשמיד את פורום "ספורט כללי".

בכל מקרה, עדכון:
    שוטלר מנצח בסופו של דבר את ריצ'י גאסקה, כמה חבל. היה יכול להיות מפגש טניס ענק(אם סלע היה משחק כמו היום). בכל מקרה לשוטלר יש את החסרונות והיתרונות שלו(הוא לא ניצח 100 פעם את דודי בגילאי הנוער, בניגוד לגאסקה), הוא הרבה פחות מוכשר, אבל הרבה יותר יציב במשחק שלו ויציב מנטלית.
    אגב, אומרים על סאפין שהוא כישרון מבוזבז וכו'..לסאפין עוד יש 2 תארי גרנד סלאם ברפרטואר, את זה בכלל אין לגאסקה.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל מי שרוצה לעקוץ בלי שום סיבה, ולפתח ריבים שיעשה את זה בפרטיות ולא יוריד פה את הרמה, מי שרוצה תשובות מקצועיות שיכתוב כמו בן אדם ויקבל תשובות על הכל.

הודעות לא ראויות ימחקו בלי לחשוב פעמיים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/08
  3. Selby Member

שוטלר הגרמני בן ה32, עד ווימבי האחרון בשלהי הטופ 100, הגיע כמו סלע לחצי הגמר אחרי ניצחון על גאסקה.

עריכה: והנה ביורן פהאו, גם גרמני, מדורג 137(!!!) בעולם, עושה סנסציה ומדיח את גונזאלס והוא גם בחצי הגמר.

4. VaN Member

אגב ביורן פאהו, ללא ספק שחקן הטניס המהיר ביותר שראיתי, פשוט מדהים לראות אותו משחק.
    הוא לא שחקן גדול אבל המיקום שלא לא מייצג את היכולת, בכל מקרה נגד רודיק הוא צפוי לעוף.

5. אבו Member

לא יודע, לא בטוח לגבי זה.

בכל מקרה, מסכים איתך שהדירוג שלו לא משקף בכלל. שחקן TOP 60 לגטימי לטעמי.

6. Selby Member

אבו , עוד פעם אתה והקישורים לתמונות שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אבל כן, מונפיס מהיר כמו שד, גם נאדאל כמובן.
    http://www.youtube.com/watch?v=FctRL6zIH2w
    את פהאו ראיתי נגד נאדאל פעם אחת נראה לי ומאוד התרשמתי, או שזה לא היה הוא?

7. אבו Member

אכן מול נדאל, בסיבוב הראשון של הUSO. למרות שבסופו של דבר זה נגמר עם 3 מערכות לרפא(2 מערכות טיי-ברייק), זה עדיין היה אחד המשחקים הטובים של הטורניר.
    הישג נאה לביורן בכל מקרה, חצי גמר ATP שלישי שלו אחרי טוקיו ב-2005 וקזבלנקה ב-06.

לגבי הסרטון שלך, כן, גם הוא אחד מהיותר מהירים ללא ספק.
    אחרי הכל, בוירטואה התכונה הכי חזקה שלו היא Fast Runner. הם יודעים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. VaN Member

יש משהו בפהאו הזה, אולי בגלל שהוא כזה קטן פיזית, שגורם לו להראות כאילו הוא יותר מהיר ממונפיס ונדאל.כאילו נראה שעם צעדים כאלה קטנים אין לו סיכוי להגיע אל הכדור ובכל זאת הוא תמיד מגיע ועוד בצורה נוחה.

בכל אופן שחקן מיוחד, יהיה מעניין נגד רודיק.

9. חל יל Member

שלומי אל תתרגש מכל המכפישים פה
    אנ י מאד נהנה לקרוא את כל הסיקורים שלך והעדכונים בפורום הזה...זה הפורום שאני נמא הכי הרבה אחרי נבחרת ישראל בכדורגל
    אל תתן ל2-3 אנשים לגבור עליך
    אתה מוערך פה ע'י כולם ודויד סלע הוא המלך ניצחון גדול ומשחק ענק שלו
    אל אל ישראל דודי סלע!!! מוות לעוכרי ישראל

10. אבו Member

בהחלט, ואפילו שכחת להוסיף שהוא עושה את זה בגיל ממש לא צעיר, 29. מה שגורם לזה להיראות עוד יותר מיוחד. מונפיס ונדאל, אחרי הכל, עדיין צעירים.
    גם נישוקורי הוא חתיכת מהיר, והוא ממש צעיר.

11. zivmay Member

חבל על הקטנוניות.
    אפילחו באתר הATP מעריכים את ההישג של דודי..
    איזה כותרת נתנו לו שם:)

12. חל יל Member

שדר לינק

13. zivmay Member

יש לי תמונה..
    החדשות רצות שם בקצב, לא מצאתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg833027.Xxx

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה חלק מהטענה שלי. אתם מדברים כאילו שסלע הוא הראשון שזוכה לכותרות כאלו. שחקנים לא הכי מוכרים עושים הפתעות כאלה לאורך כל השנה, שחקנים מקבלים כותרות דומות. פשוט אף אחד לא יודע מזה בארץ.

ולגבי שלומי, אני לא ממש מבין מה הבעיה שלך. זכותם של אנשים לחשוב אחרת ממך, לא? או שהולכים לקבוע בפורום הזה חוק שחובה להריע לכל ישראלי ולשבח עד אין סוף בלי מחשבה עצמאית?

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קראתי את כל התגובות האחרונות לכן אנסה ללכת בעדינות בין הנצים...כל הכבוד לסלע, לדעתי הבחור מצא עכשיו ב'זון' ובהחלט מועמד לנצח גם את שוטלר. לדעתי וזאת דעתי בלבד, כבר בשבוע הבא הוא יכול לחזור להפסיד למישהו בטורניר צ'לנג'ר. בארץ יש נטייה 'קטנטנה' להגזים ומיד לחשוב שביום אחד/טורניר אחד, שחקנים מיד הופכים למדורגים מספר 1 בעולם.

להתלהב עכשיו? לתת לדודי את כל הכבוד המגיע לו? בטח וזה מעולה, אבל גם רוברדו זלזל בדודי הרי עד עכשיו מה היו ההשגים הכי גדולים שלו? גמר גרנד סלאם או משהו שכזה? מישהו הזכיר פה בצדק את שחר פאר, שגם צצה משום מקום ופתאום הצליחה לנצח שחקניות בטופ10. מה קורה עכשיו? הסבב מכיר אותה ואת נקודות החלשות שלה. היא לצערי ירדה די מהר בדרוג העולמי ועכשיו כל חובת ההוכחה עליה שהיא נצחה למשל את קוזנצובה לא בגלל היהרות של הרוסייה. אני מבין שלשחר בעיות קשות באספקטים מסויימים ועכשיו אחרי שאלמנט ההפתה נעלם, שחר מתקשה לנצח שחקניות שבעבר פשוט דרסה אותן.

דודי סלע נמצא עכשיו בירח הדבש שלו, אבל ברגע שמתחילים יום יום לחיות עם בן/בת הזוג שלך אתה תבין שלא הכל שישו ושימחו. לדודי טורניר נפלא, שיוציא את המקסימום מאלמנט האנדרדוג, ואחר כך כבר נראה מה יקרה אם היריבים שלו יתחילו לראות קלטות של הנצחונות שלו לפני ההתמודדות ביניהם.