דיון הטניס הרשמי 2009

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏1/1/09.

1. Selby Member

למה מבזבזים WC על ההודי הזה? חסר אמריקאים לתת להם?
    יש מספיק טורנירים שייתנו למספר 1 בנוער WC אבל רק טורנירים בארה"ב נותנים לאמריקאים WC .

2. shlomydavid מנהלים

דודי לא קיבל נק' על ההפסד בסיבוב המוקדמות המכריע, אלא רק על הניצחון בסיבוב המוקדמות הראשון.
    וע"פ מישהו שראה חלקים מהמשחק "דודי לא נתן את המשחק או ויתר, פשוט דנצ'ביץ' שיחק עם המון מוטיבציה והגיש מצויין. דודי לא כ"כ נכנס למשחק ובגלל זה התוצאה, אי אפשר להגיד שהוא ויתר על המשחק מראש, הוא מאוד רצה לנצח".
    סלבי, ההודי הזה זכה גם בטורניר הכי יוקרתי בסבב לנוער שנערך במיאמי (אורנג' בול 2008) וגם באליפות אוסטרליה לנוער 2009. לדעתי הוא ראוי ל-WC במאסטרס, כי צריך לצ'פר צעירים כאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/3/09
  3. Selby Member

דאנסביץ' שחקן טוב מאוד אין ספק, אנשים שוכחים את הניצחון הענק שלו בווימבלדון האחרון על נלבנדיאן.
    שלומי מי המקור שלך במיאמי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

יש מספיק מאסטרסים וטורנירים לצ'פר אותם.
    אני בכלל לא בעד לערבב את סבב הנוער עם טורנירים מקצועיים.

4. shlomydavid מנהלים

זה הכתב של מעריב, אלמוג שריד. יש לציין שהוא דיי מקורב לסלע..אבל אני אישית מאמין לדבריו. הוא כתב את הדברים בפורום אחר.
    בקשר להודי, אני חושב שאתה מדבר מתוך אינטרס אמריקאי. כי אם אמריקאי היה מקבל אחד כזה בגראנד סלאם, אתה לא היית מתנגד.
    אז חילקו 1 מתוך 5 לשחקן צעיר..מה כבר קרה ? אפשר לחשוב ששלושת האמריקאים שקיבלו WC יעשו יותר.
    לדעתי אי אפשר שלא לערבב את סבב הנוער עם טורנירים מקצועיים, כי אחרת איך יתגלו כל הכישרונות הצעירים.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

עזוב שלומי מה שהכי מעצבן זה לא שיתנו את כל ה WC לאמריקאים אלא שיתנו אותם לצפון אמריקאים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

קאניאס קיבל הגרלה קשה יחסית, לא שאני מצפה ממנו לשחזר את הגמר ב 2007 אבל יהיה נחמד לעבור סיבוב, או לפחת לקחת מערכה :aaa021:

6. Selby Member

Arthur Ashe Humanitarian Of The Year
    James Blake: In the summer of 2008, James Blake announced the creation of the Thomas Blake Sr. Memorial Research Fund at the Memorial Sloan Kettering Cancer Center, with the goal of raising $1 million for cancer research within 12 months. Important fundraising initiatives include his tennis charity exhibition Anthem LIVE! and the J-Block merchandise program. Blake also helps to raise funds for the Harlem Junior Tennis Program and hosts the organisation’s annual fundraising event each year.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

http://www.atpworldtour.com/TENNIS/1/EN/AW...2008WINNERS.ASP

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/09
  7. shlomydavid מנהלים

http://www.atpworldtour.com/5/Images/Logos/miami09.Xxx

שחר פאר העפילה לסיבוב השני במיאמי !

שחר פאר (49) העפילה אמש לסיבוב השני במיאמי, אחרי שגברה 1:6, 6:7(5) על תמרין הנדלר (בלגיה, 284) היהודייה בת ה-16 וחצי.
    פאר שרשמה את הניצחון בנייט סשן באיצטדיון המרכזי של הטורניר, תפגוש בסיבוב השני את ונוס וויליאמס (ארה"ב, 6).

פאר אמרה אחרי הניצחון: "זה כיף לפתוח ברגל ימין את הטורניר כי הייתי קצת לחוצה לפני זה, אבל הטניס שלי לא היה ממש טוב ובשביל לנצח את ונוס אהיה חייבתלהשתפר. זה משחק קשה מאוד, אולי הכי קשה שיש, אבל אני נמצאת בתקופה טובה מאוד וחשוב לי להמשיך לשחק עם ביטחון ואמונה בטניס שלי, ואז אמשיך להתקדם".
    ושוב התייחסה לפרשת דובאי, ואמרה: "מאוד התאכזבתי בהתחלה, ומאוד כעסתי. אבל לדעתי מה שהשגתי ומה שהעולם השיג, העובדה שאנדי רם שיחק שם שבוע אחר כך, זה הדבר החשוב. אסור שספורטאים ייפגעו בשל הדת, הלאום או הגזע שלהם".
    על המחווה של רודיק אמרה פאר: "הופתעתי מאוד, אבל זו היתה הפתעה לטובה. מאוד הערכתי את המעשה הזה. כתבתי לו אי-מייל, וכאשר ראיתי אותו באינדיאן וולס, ניגשתי אליו ואמרתי לו תודה, ושאני מאוד מעריכה את מה שהוא עשה" לדעתי רודיק עשה דבר מדהים והראה שהוא מאמין שלא צריך להיות קשר בין פוליטיקה וספורט".
    פאר סיפרה גם על האווירה בפלורידה: "אני מקבלת המון תמיכה בארצות הברית, ואני מאוד מעריכה את זה. אני אוהבת לשחק גם כאן, גם בניו יורק וגם באינדיאן וולס".

* בנתיים, שחר פאר קיבלה הזמנה לשחק בדובאי בשנה הבאה.

* ואתמול לפנות בוקר, דודי סלע (57) הודח כבר בסיבוב הראשון, אחרי שנכנע 3:6, 6:4, 6:3 ללייטון יואיט (אוסטרליה, 92).

להלן כל התוצאות עד כה בטורניר (גברים+נשים).

להלן הלו"ז המלא ליום השלישי (יש להוסיף 7 שעות לכל שעה רשומה)

** טורניר הנשים ישודר ביורוספורט החל מיום ראשון (29.3), וטורניר הגברים ישודר ב-ESPN החל מיום שני (30.3).

* לכל התוצאות בלייב נתונים לחצו כאן

* ושון, זה בשבילך - קים קלייסטרס שבה מפרישה: "חזר לי הרעב".

הבאנר והמידע באדיבות האתרים:

הסבב הרשמי של הנשים, הסבב הרשמי של הגברים, האתר, האתר, האתר

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/09
  8. Selby Member

Taylor Dent!!! http://imgsrv2.tennisuniverse.com/mtf/images/smilies/notworthy.Xxx
    אני חושב שבאינדיאן וולס כתבתי פה שאיסנר הוא מהשרידים האחרונים של שחקני הסרב אנד וולי העוצמתי ושל הסרב אנד וולי בכלל , אבל כמובן שדנט הוא המאסטר בזה, מגיע לו כבוד רק על הרצון לשחק pure סרב אנד וולי (גם על הסרב של היריב הוא עולה בכל הזדמנות לרשת) כשהיריבים שלו הם כמעט כולם בייסליינרים שהחלום שלהם הוא לשחק נגד שחקני סרב אנד וולי כי בדרך כלל הם מעבירים אותם בקלות.
    חבל שהמשחק היום לא שודר, אבל ראיתי לא מעט תקצירים של דנט מאז הקאמבק וממה שראיתי הסרב קצת יותר איטי כי הגב הוא כמובן לא אותו גב מאז הפציעה והוא בעצמו קצת יותר איטי כי יש לו המון קילוגרמים מיותרים, הוא תמיד היה ככה אבל עכשיו זה בולט במיוחד אבל חוץ מזה באמת שלא הרבה השתנה והבעיה העיקרית שלו כרגע היא שהדירוג המוגן שלו פג.
    Welcome back DENTSTER! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/3/09
  9. Selby Member

10. Selby Member

יש עכשיו הפסקת גשם(במיאמי באפריל!) קצרה במשחק של AROD נגד טורסונוף ובזמן ההפסקה שני שופטי כיסא (מוכרים, אחד ששופט את המשחק ועוד אחד שגם אותו אני מכיר) מדברים ביניהם ואיכשהו שומעים מה שהם אומרים, נדיר.
    בקיצור זה ששופט את המשחק אומר לשני שAROD היה צריך לקחת צ'לנג' באחת מהנקודות, קצת לא פוליטיקלי קורקט.

עריכה: טיילור דנט שליטה!!!!!!! הוא פשוט מראה לכל הבייסליינרים שדוחפים כדורים איך צריך לשחק טניס ועושה להם בית ספר! אפילו כאוהד רודיק אני מודה שהרבה הרבה יותר כיף לצפות בדנט מאשר ברודיק שגם הוא תחת סטפאנקי הוא לא יותר מאשר בייסליינר משעמם רק עם סרב ענקי.
    איזה משחק רשת, איזה תענוג, איזה טאצ', אין דברים כאלה, שחקן קלאסי.
    האמת יש לו משחק רשת גם יותר טוב משל האחים.
    90 נקודות שיקפיצו אותו לטופ 350, מעולה.

קלטו את ההגרלה של פדרר, קים(שלא לקח מערכה ובכל זאת עבר סיבוב בגלל פרישה של לודרה), קיפר(גימלאי) ודנט בשמינית הגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/09
  11. Selby Member

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/09
  12. דקו Member

13. Selby Member

דברים קטנוניים מאוד,
    "דנט בן ה-27 הצליח מאד בתקופתם של אגאסי וסמפראס",
    פציעת הגב וניתוח הגב שלו לא מוזכרים,
    בורג לא שיחק ממש סרב אנד וולי למעט אולי משחקים במשחקים מסויימים בווימבלדון,
    יודע מה, זהו בעצם, אז אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי, כתבה שרואים שהיא מאוד מושקעת.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/09
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סלבי - כנראה שרודיק לא יטפס השבוע למקום החמישי, למיטב הבנתי הוא חייב להגיע שלב אחד יותר מדלפו בשביל לעשות זאת, סביר להניח ששנייהם יפרדו מהטורניר במשחק הקרוב...

למרות שבכושר הנוכחי שלו אני מאמין שהוא יעשה זאת בקרוב מאוד

15. shlomydavid מנהלים

זה לא בדיוק יעזור לו, אלא אם רודיק יגיע לפחות לגמר ודלפו יפסיד ברבע.