דיון הלגיונרים - עונת 2021/22

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, Jul 26, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DRORIKO Member

לא הכרתי אותו כמוך אבל מהמעט שראיתי ממנו בליגה הוא נראה לי 9 של פעם כזה, בטח לא אחד שידפוק מספרות, רק אחרי שעבר לאירופה גיליתי שהוא שחקן יותר מגוון. אין ספק שזה אחד שכולם פה פספסו, פחות מאשים את האוהדים ויותר את אנשי המקצוע שהיו אמורים לזהות את היכולות שלו.

2. קשר שמאלי Member

דווקא אנשי מקצוע האמינו בו למרות שהוא היה מחמיצן כרוני
    בלבול העדיף אותו על שחקן שנחשב לכישרון הרבה יותר גדול ממנו(עוואד) ועל שחקן שנרכש ב1.4 מיליון יורו ( שועה)
    גם רוטן האמין בו. אנשי מקצוע טובים מאמינים שאפשר לעבוד עם חלוץ מחמיצן שמרבה להגיע למצבים מדי משחק. רובם גם מעדיפים חלוץ שמרבה להגיע למצבים מדי משחק ומחמיץ המון על פני חלוץ שממעט להגיע למצבים ובעל סיומת טובה יותר. לאוהדים לא הייתה סבלנות כלפי וייסמן, ואפשר להבין אותם

Last edited: Dec 16, 2021
    oranfu likes this.
  3. DRORIKO Member

אז אולי הבעיה היתה בו? אולי הליגה האוסטרית יותר התאימה לו מבחינת הסגנון? אולי הוא היה צריך לצאת מסיר הלחץ של הכרמל? אני לא יודע, בדרך כלל ליגיונרים שמצליחים בחו״ל הצליחו גם בארץ. לא חייבים להיות כוכבים, דאבור לא היה כוכב פה אבל אתה כן ראית את האיכויות והפוטנציאל. אצל וייסמן כלום(אגב זה לא שאנחנו מדברים פה על כוכב בפרמייר ליג כן? אוסטריה וספרדית שניה זה נחמד אבל בואו)

4. matanbl22 Member

בקצב הזה וויסמן בעונה הבאה ישחק בליגה הראשונה בספרד (עם או בלי ויאדוליד) או אפילו בקבוצת אמצע-תחתית בבונדסליגה. כמובן שזה עדיין לא כוכב בינלאומי

5. קשר שמאלי Member

בעונה האחרונה שלו בארץ הוא כבש בליגה 8 שערים ב1370 דקות( היה לבלבול 4 חלוצים ברוטציה). זה לא רע בכלל. העונה האחרונה שלו בארץ הייתה סבירה פלוס

6. DRORIKO Member

הוא כבר היה שם ולא הרשים, אולי בקבוצה פחות מוגבלת יבוא יותר לידי ביטוי.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בעונה בה הוא לא הבקיע המון והקבוצה שלו גם ירדה ליגה אחרי שנרכש בסכום גבוה(עבור ויאדוליד) הוא לא נחשב לפלופ בקרב הקהל של ויאדוליד ואפילו ההפך מהקצת שאני קורא ומבין אז זה אומר הרבה על וייסמן וההתאמה שלו לליגה הספרדית. כנראה שבאמת נפל על מאמן הגנתי שסירס אותו.

8. Raulito Madridista

לעתים הייתה עולה איזו השוואה לתומר חמד שהיה פנדליסט במאיורקה אם אני לא טועה. סרג'י גווארדיולה היה בגדול החלוץ המועדף וכבש שער ליגה אחד. מרקוס אנדרה הבקיע ארבעה בכמחצית מהדקות של וייסמן אבל הייתה לו עונה בסדר גמור. שון מצויין העונה אבל לי לפחות לא היה ספק שהוא מתאים כך שהעונה הזו גם אם יסיים עם 20-22 שערי ליגה - היא קצת בזבוז זמן בכל מקרה, אלא אם כן זה יביא לרכישה שלו מצד מועדון נניח בדרג גבוה יותר מוויאדוליד ואני לא יודע אם זה יקרה. מה שכן המאמן הנוכחי של ויאדוליד ביקש מרוטנשטיינר לא לזמן אותו לנבחרת כדי שהקבוצה תקבל עדיפות והרי שון ממילא לא תוכנן לפתוח בהרכב - יפה.

9. קשר שמאלי Member

וייסמן טוב יותר מחמד לדעתי, בעיקר כי הוא מגיע ליותר מצביהבקעה מחמד
    חמד ממעט להגיע למצבים. גם בשיאו הוא לא היה היה מגיע ליותר ממצב אחד - שניים במשחק

Last edited: Dec 16, 2021
  10. Telkiyski Member

Last edited: Dec 17, 2021
    oranfu likes this.
  11. oranfu Member

הוא מאוד פיזי ורץ בלי הפסקה ובמבט ראשון אולי נראה שחקן דיי נגר, אבל הוא ממש לא.

היה מבקיע שערים וירטואוזים בנוער, שערים שמראים יכולת אישית גבוהה מאוד.

פשוט מול השער - זה לא טבעי לו.
    לא אגיד שחשבתי שהוא יכול להיות הצלחה גדולה באירופה, אבל בשביל הרמה של הכדורגל בארץ לא היה לי ספק שהוא יכול להיות שחקן מוביל פה בליגה.

12. DRORIKO Member

זהו אני לא כל כך רואה את הנוער

13. Butragueño מנהלים

הוא בעיקר חלוץ נודניק. הוא יציק להגנות וילחץ אותן עד שישיג כדור. לגבי וירטואזיות - לא צריך רק מספרות, גם השער שלו נגד באר שבע זה לא שער סטאנדרטי שכל חלוץ כובש. הרבה קור רוח, הרבה ראייה מרחבית - לקלוט איפה המגנים ומי עלול לעשות לך עוד רגע גליץ'.

אני דווקא מאוד גאה במה שיוצא לנו מהנוער. חמד, רפאלוב, כיאל - שחקנים שהצליחו בחו"ל ושמרו על יכולת לאורך זמן. אין פה זה הבלחה של פעם אחת וחזרו לארץ. מדהים שעד היום הם רלוונטים. חמד לדעתי עדין מסיים עם דו ספרתי בליגה שלנו. רפאלוב בכלל יעשה פה קרקס.

oranfu likes this.
  14. DRORIKO Member

הליגיונר המצליח כרגע באיטליה, יונתן כהן, מעלה את קבוצתו ל-0:2 בפנדל

15. Telkiyski Member

ב-14:30 ברוז' מארחת את אנדרלכט.
    איזה משחק ואיזה משחק לרפאלוב שפותח בהרכב.

Thread Status:
Not open for further replies.