@DRORIKO אם היה לו ביף עם הפועל בעבר זה לא יעבוד, אבל אם לא היה הכל בסדר. הוא גדל כאוהד הפועל אם אני לא טועה. בכל מקרה לדעתי ברדה לא יקח אותו, הוא גם על המשבצת של טוריאל (למרות שבגלל שהוא לא בן 22 יותר, יש מצב שהסטה לעמדה אחרת תעשה לו טוב)
מכבי ת"א דרסה את באצ'קה טופלה בקלות לא צפויה. הכוכב כנראה יותר טובה ברוב העונות מאלופת ישראל, פרטיזן אני באמת לא יודע אם עוברת את מקום 2 פה. מ3 ומטה, את הכסף הייתי שם על הישראליות.
יוספי כבר רוצה לחזור לארץ? אשכרה הבדיחה על השחקן הישראלי שעוזב את הליגה עם שכר של 100 אלף דולר, לא משחק בחו"ל ואחרי חצי שנה דורש ומקבל 300 אלף. לדעתי ימצא את עצמו באחת מהמכביות.
אולי פרץ בכל זאת לא יהיה שוער ראשון באיינדהובן. תרתי משמע -) לידיעת דניאל פרץ: אולי חתם רשמית בפ.ס.וו
אני לאט לאט מתחיל לקפוץ על העגלה של אלה שאומרים שהוא בלוף. כמה הנחות אפשר לעשות לשחקן שנכשל בכל מקום שאליו הוא מגיע מאז שעלה לבוגרים. מועדון מפרק את הליגה שלו במשך עשור, הוא מגיע והופ הם חוזרים למה שהיו ב2010. מועדון שהוא אימפריה אירופית ושמט אליפות ברגע האחרון, הוא מגיע והופ הם לא רלוונטים למאבק האליפות עוד לפני חנוכה. בנבחרת הוא מופיע פעם ב10 משחקים אולי. אולי הגיע הזמן להפנים שאין בו הרבה מעבר להייפ.
@VAR בוא הרשה לי לתקן אותך קצת. אם גלוך היה זה שמונע מאייאקס להיות צמודה לפ.ס.וו בראש הטבלה אז הייתי בקלות אומר את זה. אז מרגע החתימה היה לי ספק אם הוא מתאים לנו, אבל תאמין לי שעזיבת המאמן פאריולי והחלפתו בג'ון הייטינחה הרבה יותר משמעותי מהתפקוד של הישראלי. בעיות אייאקס הרבה יותר חמורות מאוסקר גלוך. @alexshw אחד הדברים שבהולנד יורדים עליו זה הקטע שהוא לא עוזר מספיק במשחק ההגנה. בעיניי הקטע הזה היא קודם כל גישה. טענה שנייה ששומעים לאחרונה והיא נכונה, גלוך מאט את המשחק. זה שהוא רוצה את הכדור זה מצוין כי בימים אלה הרב בורח מהדבר העגלגל, אבל הוא צריך לשחק יותר מהר. האם זה תלוי בו או בחבריו? כנראה ששני הטענות נכונות... בסופו של דבר גלוך אולי היה מוסיף משהו אם היה משחק בקבוצה יותר טובה, אבל זה לחלוטין לא אומר שהוא לא יכול לתת יותר. בטח להתאמץ במשחק ההגנה זה קודם כל גישה. מבחינתי אפשר עוד להצליח בנישואים האלה, אבל לפחות כרגע גלוך יותר ויותר יושן על הספה בסלון....והמבין יבין...
אז הנה החליפו מאמן, אתה מרגיש שינוי? אם מה שקורה באייאקס היה פעם ראשונה, ניחא. אם בנבחרת כשהכל נבנה לכבודו (אפילו סולומון לפעמים משחק כווינג בק) היינו רואים אותו ליותר מפעם ב10 משחקים, מילא. אם היה מביא לזלצבורג אליפות בליגה שהיא במשך 15 שנה משחקת בה נגד עצמה, דיינו. ובליגת האלופות בעונה שכן שיחק הם התבזו וסיימו מקום 34 בליגה הכי גדולה שהמפעל הזה ידע אי פעם. אני חושב שאת הניצחון היחיד הם השיגו במחזור האחרון כשכבר לא היה על מה לשחק. אז חלאס, כמה הנחות אפשר לעשות לשחקן שלא מפסיק להיכשל? זה לא שהביאו אותו לעבות את הסגל, שילמו עליו לא מעט כסף בסטנדרטים הולנדים, המטרה הייתה לבנות התקפה סביבו בקבוצה שעד כמה שאני מבין אין בה יותר מידי יצירתיות מקדימה.