בספק אם בשעריים מכירים את שלום חנוך. האמת גם אין סיבה להכיר, שגדלים על אייל גולן פריים השאר לא רלוונטי.
הזמרת ריקי מנור הלכה לעולמה בגיל 73 - וואלה! תרבות מהאמנים הבודדים שיצאו מהארון בתור אנשי ימין. היתה פעילה מאד ברשתות החברתיות. מההיכרות הוירטואלית איתה עשתה רושם של אישה מאד חריפה שלא דופקת חשבון. יהי זכרה ברוך
אני אתן את הטייק שלי על סערת אריאל זילבר. מצד אחד אני יכול להבין אנשים שנרתעים מבן אדם שתומך במחבל מורשע, מצד שני למה אלה שטענו שרומן זדורוב חף מפשע נתפסו כלגיטימים בשעתו אבל מי שתומכים בחפותו של אוליעל נתפסים כתומכי טרור? מצד שלישי, אני צריך להיות כן עם עצמי. אם מוזיקאי מסויים היה תומך בחפותו של מחבל ערבי גם אני לא הייתי ממש ליברלי לגביו, לא יודע אם הייתי מחרים אותו אבל זה היה גורם לי לאי נוחות גדולה. בשורה התחתונה אני עדיין אוהב את אריאל, אם הייתי מוזיקאי נחשב לא הייתי מחרים אותו, אבל אני יכול להבין את אלה שכן. לא מדובר כאן בסתם דעה ימנית, מדובר בדעה מאד מאד קיצונית, בדיוק כמו הדעות שהביע לפני 20 שנה שגם הם הובילו לגל של חרמות.
אתה מתבלבל ביחד עם התעמולה הממסדית. אף אחד לא הצדיק את הרצח בדומא. רק אומרים שהורשע האיש הלא נכון. הכי לגיטימי אחרי הזיכוי של זדורוב.
ידידי תקרא שוב את מה שכתבתי. לא אמרתי שזילבר תומך ברצח אלא בחפותו של בן אוליאל. זה עדיין בעייתי. אם אחמד טיבי יגיד עכשיו שצריך לשחרר מחבלים של החמאס כי הוציאו את ההודאה שלהם בעינויים אז נגיד ״וואלה אולי הוא צודק״? אגב עדות לזה שלא קראת את דברי היא שלא שמת לב שכן ציינתי את נושא זדורוב.
לימור סון הר-מלך היחידה שיצאה סתומה באירוע, אין בעיה לגייס תרומות לחקירה חוזרת או מחאה על התנאים שהוא מוחזק בהם (מחדל רציני, מה ההבדל בינו לבין רוצח על בסיס לאומני ערבי?). להצהיר בלי ביסוס שהוא זכאי וחף מפשע זה כבר מטריד. ואסור להתרגש מאנשים שתרמו םכסף לכפר חווארה שמתמחים ביצור מחבלים.
Now when I came out, I told you it was just about Hamas Then everybody had to open their mouth with a motherfuckin' opinion Well this is how we gon' do this Fuck North Korea, fuck Egypt Fuck Iran as a country, Terror organisation and as a motherfuckin' crew And if you want to be down with Hezbollah, then fuck you too. All the Yemen's, fuck you too All you motherfuckers, fuck you too (take money, take money) All of y'all motherfuckers, fuck you, die slow, motherfucker My M4 make sure all y'all kids don't grow You motherfuckers can't be us or see us We motherfuckin' Zionist Life lovers, Israel 'til we die Out here in Gaza, Haniya, we warned ya We'll bomb all you motherfuckers, we do our job You think you mob? Dog, we the motherfuckin' mob Ain't nothin' but Hamas killers with the real kippas All you motherfuckers feel us Our shits go triple and 4-quadruple (Take money) You terrotists laugh 'cause our soldiers got Guns in they motherfuckers belts You know how it is when we drop bombs, they felt you islamists can't feel it, we the realest Fuck 'em, we terrorist killers (we killers).
בוקר טוב סאנשיין. נתקלתי בזה בבוקר ("אם טופאק היה ציוני") וזה העלה לי חיוך על הפנים. חשבתי ששווה לשתף
אתה חושב שכבר התרגלת לכל הגימיקים שלו ואז הוא מראה לך שהוא מסוגל לרדת אפילו יותר נמוך https://twitter.com/avivgeffen/status/1737412328423825719
הנה דוגמא לזה ששירה יכולה לא רק לתאר את מה שהיה אלא באופן מצמרר לחזות את מה שיקרה. ״הנסיך הקטן״ זה שיר יונתן גפן על חייל מפלוגה ב׳ של גולני שנהרג בקרב. 50 שנה לאחר מכן ימותו 38 חיילים מפלוגה ב׳ בקרב בנחל עוז. https://m.youtube.com/watch?v=smZbt2PWu3M
המחבלים, מי שלא יהיו, בחרו בשביל הפיגוע את המופע של הלהקה האהובה עליי. Пикник | Ничего, ничего не бойся (2024) - YouTube