הלינקים שאני מביא אחי זה לינקים מצפייה של SERIA A TV , יש שידורים רק למשחקים מליגה איטלקית או גביע איטלי , אז לא היה ניתן להביא לינק כזה למדייה פליר. מחר(ראשון) תקבלו לינקים מעולים למדייה פליר למחזור של הליגה האיטלקית !
יום ראשון ליגה איטלקית - מחזור שלם !! לינקים קטלניםםםם למדייה פליר !! אכות נדירהההההה !! כול המשחקים מתחילים בשעה 16:00 - תפעילו תלינקים 10-20 דק' לפני !! פיורנטינה - סמפדוריה mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_01_S03?MSWMExt=.asf או mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_01_S04?MSWMExt=.asf רומא - טורינו mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_02_S03?MSWMExt=.asf או mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_02_S04?MSWMExt=.asf אינטר - קליארי mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_03_S03?MSWMExt=.asf או mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_03_S04?MSWMExt=.asf יובנטוס - לאציו mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_04_S03?MSWMExt=.asf או mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_04_S04?MSWMExt=.asf ג'נואה - אמפולי mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_05_S03?MSWMExt=.asf או mms://infrontsp-DE-06-S02.wm.llnwd.net/infrontsp_DE_05_S04?MSWMExt=.asf אם אני ימצא עוד לינקים למשחקים אני יפרסם פה לקראת תחילתם.. תהנו חבריה !!!
שמתי לב שבשבועות האחרונים פעם בשבוע יש כתבה די גדולה על מה הולך באיטליה ב-YNET. מישהו מכיר את הכתב הזה, שימי ששון? יש לו ידע רחב מאד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3537567,00.html
אז לפרגן לבחור........שכותב. ולא להתייאש מלהציק לכול הזבלים מצרלטון-ערוץ 5. שכרגיל הסוס של פארגסון יותר מעניין אותם..........מליגה איטלקית משובחת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
רגע מה עם שידור לדרבי? לא מתוכנן כרגע בשום מקום? אם לא אז לפחות שמישהו יביא לינק לצפייה באינטרנט בבקשה
לא ברור לי הקטע הזה. הרי לערוץ 5 על שלל צורותיו יש את זכויות השידור למשחקי החוץ של אינטר והדרבי הקרוב הוא כזה. אין שום שידור שמצטלב עם זה, מה הבעיה?
שייקבלו סרטן כולם. מניאקק. משחק העונה או הגדול של סוף העונה ואין כלום...........בושה. צלצלו ללאנשים הללו בלי כבוד. ולא יזיקו........0505599564 עידו צרלטון. אלעד אחראי שידורים של מינהלת.03-5198122 בושה תגידו להם בפנים.
אין דבר כזה זכויות למשחקי חוץ. הזכויות הן רק ורק למשחקי הבית. משחקי הבית של מילאן הן בבעלות צ'ארטון. אני מאמין שמדובר בשוב אותו הניגון בו מועצת הכבלים מתערבת ולא מאפשרת לצ'ארטון לשדר את המשחק המרכזי.
כל כך מרתיח שאין שידור... המועצה במקום להגן עלינו הצרכנים, פשוט פוגעת בנו. נאלץ "להסתפק" ביובה - סיינה בעוד שעה וחצי בספורט5.