דיון רשמי:מי השוער הכי טוב בעולם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י devil figo, ‏20/8/02.

1. Julian Joachim Member

אני מתלבט בין נייג'ל מרטין לפול רובינסון...

כרגע נייג'ל הוא הכי טוב, אבל עוד עונה שתיים, רובו יהיה הכי טוב בעולם (זה ברצינות...).

2. RE-QL Member

רובינסון יהיה באמת טוב עוד כמה שנים הוא כשרון גדול
    אבל אני מופתע שאף אחד לא אמר על הפולני יז'י דודק! הוא שוער ענק היו לו הצלות מדהימות השנה הוא יותר טוב מבופון ובטח מרושטו אולי קאן יותר טוב אבל גם זה כבר לא בטוח

3. juva Member

כרגיל בגלל שלא הספקתי להגיב בזמן, אמרו לפני יזי דודק...הוא באמת שוער מצוין, 90% מהמשחקים שלו בליברפול היו מעולים...אולי יצא להם שם של בונקריסטים, אבל הם היו סופגים הרבה יותר שערים מהבונקר אם דודק לא היה עומד בין הקורות...חוצמזה שהוא הופך שחקנים מסביבו ליותר טובים, סמי הופיה לדוגמא, עכשיו תגידו שזה לא חוכמה והוא באמת שחקן טוב אבל...ליברפול מקבלת הרבה התקפות מהמרכז...וסמי הופיה בהרבה מהמקרים הוא לא זה שעוצר את ההתקפה, אלא דודק...

בופון, הוא שחקן שבגיל 20 כמעט גמר את הקרירה אחרי פציעה קשה במפרק כף היד, הוא עשה קאמבק ענק עונה אחרי זה בפארמה ונקנה ע"י יובה, את האמת...אותי הוא לא הרשים יותר מידי, נכון שהוא נתן משחקים מעולים אבל אני לא אשכח את המשחקים החלשים שלו בליגת האלופות, את השער ששבה הביא לו(שהיה אולי שער יפה אבל הובקע בגלל מיקום לקוי של בופון) ב1-1 של יובה עם מילאן והשער שהוא חטף מול פארמה בסוף העונה בדקה ה88(נכון שהיו עוד אשמים, אבל הכדור נבעט מחוץ לרחבה ובופון הגיב מאוד מאוחר) שאני(ועוד רבים) חשבתי שגמר ליובה את הסיכוי לאליפות השנה

קאן, הוא שוער טוב...אבל הוא מוערך על יתר המידה, כשהוא עושה טעות...זה בסדר, אבל ששוער אחר טועה, זה נורא...נכון הוא שיחק מצוין במונדיאל ובליגת האלופות...אבל את הגמר, הוא הפסיד, כי 2 השערים היו פחות או יותר באשמתו, אם גרמניה הייתה ממשכירה לעשות בונקר כמו בכל שאר המשחקים ומגיעה לפנדלים היא הייתה בטוח זוכה, כי ראיתם פעם גרמנים מפסידים בפנדלים?!

4. RVN Member

ללא ספק קאן הוא השוער הכי טוב בעולם נקודה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

למה אנשים פה חושבים שקאן מוערך יתר על המידה?
    הוא לא הוכיח יותר מפעם ויותר מפעמיים שהוא השוער הטוב בעולם?
    בזכות מי גרמניה הגיעה לגמר המונדיאל מי סוחב את באירן כבר כמה שנים וזה לא רק בגלל ההגנה המצויינת של באירן פשוט רואים ממנו עצירות שלא רואים מהרבה שוערים בעולם.